![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Helló,
Szóval nemrég vásárolt új számítógép-alkatrészek és összeszerelni őket körülbelül 2 hete. Úgy döntöttem, hogy a Windows 7 RC lesz, mint a fő operációs rendszer és minden megvan, és működik. Miután egy kis probléma a vezeték nélküli adapter kártya driver, a rendszer úgy nézett ki, mint futó nagy. Játszottam WoW a közel teljes beállítást, kb 50-60 fps is volt a Firefox és az egész kicsit fut sima. Ugyanakkor a közelmúltban, amikor megpróbálja betölteni a World of Warcraft, a rendszer elakad, mint a berakodás képernyő hamarosan teljes. A kék sáv alján van tele, de a rendszer még a loading képernyő és a hang cuts ki. Megpróbáltam bejelentkezés más karakter, és néha naplófájlokhoz nekem néha ugyanaz a dolog történik. Ha nem sikerül get bejelentkezve, a rendszer jól van, úgy tűnik, éppen a inital belépés képernyŒ a problémát. Az egyetlen dolog, amit kap a számítógép zárható ki ez a kemény reboot, és én nagyon utálom, hogy tartsa ezt, hogy amikor én akarok ezzel a kérdéssel rögzíteni. Én jelenleg a legújabb illesztőprogramok telepítve a saját videó kártya, de még nem frissített a bios miatt a CD-t, hogy eljött az én alaplap nem kompatibilis a Windows 7. Tudom, hogy ezt a kérdést plagued sokan, remélhetőleg valaki úgy tűnik, valami hasonlót korábban. Saját rendszer specs MB-Asus P5Q-E LGA 775 Alaplap Gcard-Evga GeForce GTX 260 fő 216 sorozat CPU - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz HD-Nyugat Dig. 640GB Sata Drive Wireless Card - Linksys Wireless-G PCI Adapter (a Ralink Wireless LAN Card Driver) RAM - 8GB OCZ DDR2 SDRAM (4 botszékek 2GB egy darab) PSU Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91 OS - A Windows 7 RC 64-bit Edition Mint említettem, az csak a loading képernyő, egyszer át, hogy minden jól működik nagy. Kösz, hogy egy pillantást. |
|
|
|||
|
|||
|
World of Warcraft Talán nem kompatibilis a Windows 7 és nem okoz problémákat a rendszerben. Próbálja ki fut be kompatibilitási módot egy korábbi Windows. Ha ez nem működik, tekintse online hogy ha van egy javítást a Windows 7 wow.
There is a probléma a Windows 7 is, mert csak az RC változat még lehet nagyon jó néhány hibát. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ha a számítógép behajthatatlan bármi, de egy kemény újraindítani, és nem tudni, hogy ez a játék egyedi (eddig próbált más játékok?), A tápegység valószínűleg hibás, különösen, mivel ez egy rossz márka. Meg is lehet hibás memória feszültségértéket törött vezetők vagy kompatibilitás, bár én is hallottam, hogy működik jól 7-én, és ha ez az esetre, ha nem lenne intermittáló problémákat.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|