פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

World of Warcraft Lockups על חלון 7

Reply

שרשרת כלים
Old 27 במאי 2009, 23:52
קבוצת חברות חדשות

Default World of Warcraft Lockups על חלון 7

שלום,

אז אני לאחרונה לרכוש מחשב חדש או חלקים התאספו להם על 2 לפני שבועות. החלטתי להשתמש ב-Windows 7 RC כמו מערכת ההפעלה הראשי שלי וקיבלתי את הכל ופועלים. לאחר קטין בעיה עם מנהל ההתקן של כרטיס מתאם אלחוטי, נראה לי מערכת הפעלה נהדרת. שיחקתי ב-WOW בסמוך מלאה עם הגדרה סביב 50-60 fps, היה גם את Firefox ואת כל ביט מפעיל חלקלק.

אולם לאחרונה כאשר אני מנסה לטעון את ו World of Warcraft, נועל את המערכת רק כאשר המסך טוען עומד להיות מלאה. כחול בר בתחתית מלא, עם זאת המערכת נשארת בבית טוען המסך ואת קול חתכים החוצה. ניסיתי כניסה אחרים chars ולפעמים זה מתחבר לי, לפעמים אותו דבר קורה. אם אני כן מצליח להעביר מחובר, המערכת זה בסדר, זה נראה פשוט להגיע דרך inital רישום המסך הוא הבעיה.

הדבר היחיד שמקבל את המחשב מחוץ לזה כלא הוא קשה אתחול מחדש, ואני ממש שונאת צורך להמשיך לעשות זאת כאשר אני מנסה לקבל את הבעיה קבועה.

כרגע יש לי את מנהלי ההתקנים המותקנים החדשים ביותר עבור כרטיס המסך שלי, אך עדיין לא עדכנו את ה-BIOS בשל לתקליטור שהגיעו עם לוח האם שלי לא תואם ל-Windows 7. אני מכיר את הבעיה מנוגע יש הרבה אנשים, בתקווה שמישהו נראה משהו דומה בעבר.

מפרט המערכת שלי

MB-ASUS P5Q-E LGA 775 לוח האם

Gcard-Evga GeForce GTX 260 ליבה 216 סדרה

מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz

HD-המערבי חופרים. 640GB SATA כונן

כרטיס אלחוטי - Linksys Wireless-G PCI מתאם (עם Ralink כרטיס מנהל התקן אלחוטי צלילה)

רם - 8GB OCZ DDR2 SDRAM (4 מקלוני 2GB חתיכת)

PSU Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91

מערכת ההפעלה - Windows 7 RC 64-Bit Edition

כמו שציינתי, את פשוט טוען את המסך, פעם אחת מעל הכל עובד נהדר. תודה על שהקדשת לראות.
Old 28 במאי 2009, 11:53
חבר קבוצת

אולי World of Warcraft הוא לא תואם ל-Windows ו 7 יכול להיות גורמת בעיות במערכת שלך. נסה להפעיל אותו במצב תאימות עבור גירסה מוקדמת יותר של Windows. אם זה לא עובד יש לבדוק באופן מקוון על מנת לבדוק אם קיים תיקון עבור וואו ב-Windows 7.

יש גם עלולה להיות בעיה עם Windows 7 עצמו, כי את רק את גרסת RC יש עדיין עשוי להיות טוב מאוד כמה באגים.
Old 28 במאי 2009, 14:40
קבוצת תורמים

אם המחשב הוא unrecoverable משהו אבל קשה אתחול מחדש ואתה לא יודע אם זה משחק ספציפי (האם ניסית שום משחקים אחרים?), את PSU עשוי להאשים, במיוחד משום שהוא של עני המותג. זה יכול גם להיות שגוי זיכרון voltages, שברו הנהגים, או תאימות, למרות שאני כבר שמעו על זה עובד בסדר גמור 7 ואם כך היו פני הדברים לא היו לך בעיות סרוגי.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
World of Warcraft messed את הדברים!? haiku PC & קונסולת משחקים 0 ה -25 במאי 2009 11:35
כחול ו Lockups Screens dmb מערכות ההפעלה Windows 0 22 מאי 2009 12:52
World of Warcraft על אינטרנט סלולרי Spencer2004 רישות, מודמים & VoIP 6 ה -15 בחודש דצמבר 2008 10:19
Warcraft III מעצבן תיקון probs ... הקסם השחור PC & קונסולת משחקים 0 20 אוקטובר 2008 08:04
זה חדש 8 פלא של העולם .. בבקשה עזרה! theused17 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 23 8 ספטמבר 2007 20:11
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.