![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Ir aš neseniai įsigijo naują kompiuterį dalimis ir surinkti juos apie 2 savaites. Aš nusprendžiau naudoti Windows 7 RC kaip mano pagrindinė OS ir gavo viską aukštyn ir darbo. Po nedidelių problemų su bevielio ryšio adapterio tvarkyklę, mano sistema, atrodo, veikia puikiai. Aš žaisti WoW ne visu nustatymas su apie 50-60 fps, taip pat turėjo Firefox ir apskritai bit veikia sklandžiai. Tačiau pastaruoju metu, kai bandau ir apkrovos Up World of Warcraft, mano sistema blokuoja kaip pakrovimo ekranas, netrukus bus baigtas. Mėlyna juosta apačioje yra pilnas, tačiau sistema išlieka Loading ekranas ir garsas iš gabalų. I've tried prisijungti prie kitų simbolių, o kartais ji Įrašai mane, kartais tas pats atsitiks. Jei man pavyks gauti prisijungti, sistema yra gerai, atrodo, kad tik gauti per inital Prisijungti ekranas yra problema. Vienintelis dalykas, kuris pasireiškia kompiuterį iš šio cypė taip sunku paleisti, o aš tikrai nekenčiu atsižvelgdamas į nuolat daryti, kai aš bandau susipažinti su šia problema išspręsta. Aš šiuo metu naujausias tvarkykles įdiegti mano vaizdo plokštė, tačiau nebuvo atnaujintas BIOS tiesiai į kompaktinį diską, kuris buvo mano pagrindinė plokštė nėra suderinama su Windows 7. Žinau šią problemą jau kenčia daug žmonių, galbūt kas nors, atrodo, kažką panašaus anksčiau. Mano sistema Specifikacijos MB-Asus P5Q-E LGA 775 Motherboard Gcard-EVGA GeForce GTX 260 core 216 serija Procesorius - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz HD-Vakarų Dig. 640GB SATA Wireless Card - Linksys Wireless-G PCI Adapter (Su Ralink Wireless LAN plokštę) RAM - 8GB OCZ DDR2 SDRAM (4 lazdos 2GB už vienetą) PSU Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91 OS - Windows 7 RC 64-bit Edition Kaip jau minėjau, jos tiesiog pakrovimo ekranas, per vieną kartą, kad viskas veikia puikiai. Ačiū už dėmesį. |
|
| |||
| |||
| Gal World of Warcraft yra nesuderinama su Windows 7, gali sukelti tam tikrų problemų dėl savo sistemą. Pabandykite paleisti jį suderinamumo režimu su senesnės versijos Windows. Jei tai nepadeda, turi ieškoti internete pamatyti, jei yra už wow Windows 7 pleistras. Gali būti su "Windows 7 pati problema, nes jos tik RC versija yra vis dar gali būti labai gerai kai klaidas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei kompiuteryje yra nepataisoma ir nieko, bet sunku paleisti ir jūs nežinote, ar tai žaidimo specifinės (Jūs bandė kitų žaidimų?), PSU greičiausiai kaltas, ypač kaip tai yra prastas ženklas. Jis taip pat gali būti klaidingi atminties įtampa, paskirstytos vairuotojų, ar suderinamumo, nors aš esu girdėjusi, ji puikiai veikia 7 ir, jei tai buvo atveju, jei nebūtų problemų su pertrūkiais.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|