![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Tāpēc es nesen iegādājās jaunu datoru sastāvdaļas un montē viņiem par 2 weeks ago. Es nolēmu izmantot Windows 7 RC kā mana galvenā OS un ieguva visu, un strādā. Pēc nelielas problēmas ar bezvadu adapteri kartes draiveri, mana sistēma šķiet darbojas lieliski. Es spēlēju WoW ar gandrīz pilnu izveidošanu ar apmēram 50-60 fps, bija arī Firefox un viss mazliet darboties gluda. Taču nesen, kad mēģinu un kravas līdz World of Warcraft, mani aizslēdz augšu tikpat iekraušana ekrāns ir gandrīz pilnīga. Zila josla apakšā ir pilna, taču sistēma paliek iekraušanas ekrānu un skaņu izcirtņi out. I've tried piesakoties uz citām rakstzīmēm un reizēm apaļkoku mani, dažkārt tas pats notiek. Ja man izdodas iegūt logged in, sistēma ir labi, šķiet, tikai kļūst vairāk inital žurnālā ekrāns ir problēma. Vienīgais, kas izpaužas dators no šī nedzīvais kapitāls ir grūti reboot, un es tiešām naidu, kam pastāvīgi dara, ka kad es mēģinu, lai iegūtu šo jautājumu fiksēts. Man šobrīd ir jaunākā draiveri uzstādīti uz manu video karti, bet nav atjaunota Bios sakarā ar CD, kas nāca kopā ar savu mātesplati kas nav saderīgs ar Windows 7. Es zinu, ka šis jautājums ir cieš daudz cilvēku, cerams, kāds šķiet kaut kas līdzīgs agrāk. Manas sistēmas specs MB-Asus P5Q-E LGA 775 Motherboard Gcard-Evga GeForce GTX 260 kodols 216 sērija CPU - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz HD-Western Dig. 640GB Sata Drive Wireless Card - Linksys Wireless-G PCI Adapter (ar Ralink Wireless Lan Card Driver) Ram - 8GB OCZ DDR2 SDRAM (4 sticks 2GB gabals) PSU Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91 OS - Windows 7 RC 64-bit Edition Kā jau es minēju, tā tikai kravas ekrāns, kad pār šo viss strādā lieliski. Paldies, ka veltījāt izskatu. |
|
| |||
| |||
| Varbūt World of Warcraft nav saderīgs ar Windows 7, un to var izraisīt dažas problēmas jūsu sistēmā. Sāciet to saderības režīms iepriekšējo Windows versiju. Ja tas nedarbojas, ir meklēt internetā, lai redzētu, vai ir plāksteris wow Windows 7. Tur varētu būt arī problēma ar 7 sevi logiem, jo tā tikai RC versijas joprojām var ļoti labi būt dažas kļūdas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja dators ir neizmantojams ar jebko, bet grūti reboot un jūs nezināt, vai tas ir spēle īpaša (esat mēģinājuši citas spēles?) PSU varētu vainot, jo īpaši tas ir slikti zīmolu. Tā varētu būt arī nepareizs atmiņas spriegumu, kas sadalīti vadītājiem, vai saderību, lai gan es esmu dzirdējis works fine gada 7 un ja tas bija gadījumā Jums nebūs intermitējošs problēmas.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|