rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

World of Warcraft Lockups up 7

Reply

Narzędzia wątku
Old 27 maj 2009, 23:52
Nowe państwa grupy

Default World of Warcraft Lockups up 7

Witaj,

Więc niedawno zakupione nowe części komputerowe i zmontowane je o 2 tygodnie temu. I zdecydowała się na wykorzystanie systemu Windows 7 RC jako głównego systemu operacyjnego i dostał wszystko i pracy. Po drobnych problemów z bezprzewodowej karty kierowcy, mój system wydawała się być uruchomiony wielki. Grałem w WoW pobliżu pełne ustawienie około 50-60 fps, także Firefox i całego bitowe uruchomione gładkie.

Jednak ostatnio, kiedy próbuję się obciążenia i World of Warcraft, mój system blokuje się podobnie jak ekran ładowania ma być zakończona. Na niebieskim pasku na dole jest pełny, jednak system pozostaje na ekranie ładowania i dźwięku na kawałki. I've tried zalogowaniu na innych znaków, a czasami loguje mnie, czasem to samo się dzieje. Jeśli nie uda się uzyskać zalogowany, system jest w porządku, to wydaje się tylko uzyskanie przez inital zalogować ekranu jest problem.

Jedyną rzeczą jaka się komputer z tego impas jest ciężko restarcie i naprawdę nienawidzę mających zachować ten sposób, gdy Próbuję dostać ten problem rozwiązany.

I mają obecnie zainstalowane najnowsze sterowniki do mojej karty graficznej, jednak nie zostały zaktualizowane Bios ze względu na dysku CD wraz z moją płytą główną nie będzie zgodne z Windows 7. Znam ten problem trapionych dużo ludzi, miejmy nadzieję, że ktoś wydaje się coś podobnego wcześniej.

Mój system specyfikacją

MB-Asus P5Q-E LGA 775 Motherboard

Gcard-Evga GeForce GTX 260 rdzeń serii 216

Procesor - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz

HD-Zachodniej Dig. Dysk 640GB Sata

Karta bezprzewodowa - Linksys Wireless-G Pci Adapter (Z Ralink Wireless LAN Card Driver)

RAM - 8GB OCZ DDR2 SDRAM (4 paluszki 2GB fragment)

PSU Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91

OS - Windows 7 RC 64-bit edition

Jak już wspomniałem, tylko jego ekranie ładowania, po ponad że wszystko działa świetnie. Dziękujemy za okiem.
Old 28 maja 2009, 11:53
Członek grupy

Być może World of Warcraft nie jest zgodna z systemem Windows 7 i może być przyczyną pewnych problemów w systemie. Spróbuj uruchomić go w trybie zgodności z wcześniejszą wersją systemu Windows. Jeśli to nie zadziała zajrzyj online, aby sprawdzić, czy istnieje poprawkę dla systemu Windows 7 wow.

Może być również problem z Windows 7 sama, ponieważ jej tylko RC Wersja nadal może być bardzo dobrze kilka błędów.
Old 28 maja 2009, 14:40
Grupa dawcy

Jeżeli komputer jest nieodwracalny, ale nic z twardym restarcie i nie wiesz, czy jest to gra szczególnych (Pan próbował wszelkich innych gier?), W PSU prawdopodobnie winy, zwłaszcza w jego słabą markę. Może to być również nieprawidłowe pamięci napięcia, uszkodzone sterowniki lub zgodności, choć Słyszałem to działa dobrze w dniu 7, a jeżeli tak było, które nie mają problemów przerywany.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.