![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witaj, Więc niedawno zakupione nowe części komputerowe i zmontowane je o 2 tygodnie temu. I zdecydowała się na wykorzystanie systemu Windows 7 RC jako głównego systemu operacyjnego i dostał wszystko i pracy. Po drobnych problemów z bezprzewodowej karty kierowcy, mój system wydawała się być uruchomiony wielki. Grałem w WoW pobliżu pełne ustawienie około 50-60 fps, także Firefox i całego bitowe uruchomione gładkie. Jednak ostatnio, kiedy próbuję się obciążenia i World of Warcraft, mój system blokuje się podobnie jak ekran ładowania ma być zakończona. Na niebieskim pasku na dole jest pełny, jednak system pozostaje na ekranie ładowania i dźwięku na kawałki. I've tried zalogowaniu na innych znaków, a czasami loguje mnie, czasem to samo się dzieje. Jeśli nie uda się uzyskać zalogowany, system jest w porządku, to wydaje się tylko uzyskanie przez inital zalogować ekranu jest problem. Jedyną rzeczą jaka się komputer z tego impas jest ciężko restarcie i naprawdę nienawidzę mających zachować ten sposób, gdy Próbuję dostać ten problem rozwiązany. I mają obecnie zainstalowane najnowsze sterowniki do mojej karty graficznej, jednak nie zostały zaktualizowane Bios ze względu na dysku CD wraz z moją płytą główną nie będzie zgodne z Windows 7. Znam ten problem trapionych dużo ludzi, miejmy nadzieję, że ktoś wydaje się coś podobnego wcześniej. Mój system specyfikacją MB-Asus P5Q-E LGA 775 Motherboard Gcard-Evga GeForce GTX 260 rdzeń serii 216 Procesor - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz HD-Zachodniej Dig. Dysk 640GB Sata Karta bezprzewodowa - Linksys Wireless-G Pci Adapter (Z Ralink Wireless LAN Card Driver) RAM - 8GB OCZ DDR2 SDRAM (4 paluszki 2GB fragment) PSU Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91 OS - Windows 7 RC 64-bit edition Jak już wspomniałem, tylko jego ekranie ładowania, po ponad że wszystko działa świetnie. Dziękujemy za okiem. |
|
| |||
| |||
| Być może World of Warcraft nie jest zgodna z systemem Windows 7 i może być przyczyną pewnych problemów w systemie. Spróbuj uruchomić go w trybie zgodności z wcześniejszą wersją systemu Windows. Jeśli to nie zadziała zajrzyj online, aby sprawdzić, czy istnieje poprawkę dla systemu Windows 7 wow. Może być również problem z Windows 7 sama, ponieważ jej tylko RC Wersja nadal może być bardzo dobrze kilka błędów. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeżeli komputer jest nieodwracalny, ale nic z twardym restarcie i nie wiesz, czy jest to gra szczególnych (Pan próbował wszelkich innych gier?), W PSU prawdopodobnie winy, zwłaszcza w jego słabą markę. Może to być również nieprawidłowe pamięci napięcia, uszkodzone sterowniki lub zgodności, choć Słyszałem to działa dobrze w dniu 7, a jeżeli tak było, które nie mają problemów przerywany.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|