mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

World of Warcraft Lockups până Window 7

Reply

Thread Tools
Old 27 mai 2009, 23:52
Noile state Group

Default World of Warcraft Lockups până Window 7

Salut,

Aşa că am cumpărat recent computer nou piesele asamblate şi ei aproximativ 2 săptămâni în urmă. Am decis să utilizeze Windows 7 RC ca principalele sisteme de operare şi mi-am tot până şi de muncă. După o mică problemă cu un adaptor wireless, card de conducător auto, pe sistemul meu părea să fie difuzate mare. Am jucat WoW la apropierea completă stabilirea cu circa 50-60 fps, a avut de asemenea, Firefox şi întreaga biţi rulează buna.

Cu toate acestea recent, când am încerca să încărcaţi până World of Warcraft, pe sistemul meu se blochează până la fel de ecran de încărcare este pe cale de a fi completă. Albastrul de bare în partea de jos, este complet, cu toate acestea, sistemul rămâne la ecranul de încărcare, precum şi buna taieturi afară. Am incercat de logare pe la alte caractere şi uneori în jurnalele de mine, uneori, acelaşi lucru se întâmplă. Dacă aş face gestiona pentru a obţine autentificat, sistemul este bine, se pare chiar achiziţie peste inital jurnal în ecran este problema.

Singurul lucru care devine computer din acest lockup este un hard reboot, şi eu chiar urăsc să păstreze face că, atunci când am încercat să-această problemă fix.

I-au în prezent cele mai noi drivere instalate pentru meu video carte, cu toate acestea nu s-au actualizare a BIOS-ului din cauza CD-ul care a venit cu placa de bază care nu este compatibilă cu Windows 7. Ştiu că această problemă a afectată o multime de oameni, sa speram ca cineva are ceva par similare înainte.

Meu sistem specs

MB-Asus P5Q-E LGA 775 Plăci de bază

Gcard-Evga GeForce GTX 260 core seria 216

CPU - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz

HD-Vest Dig. 640GB sata Drive

Wireless Card - Linksys Wireless-G PCI adaptor (Cu Ralink Wireless LAN Card Driver)

Ram - 8GB OCZ DDR2 SDRAM (4 tije 2GB o bucata)

PSU Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91

Sistem de operare - Windows 7 RC 64-bit edition

După cum am menţionat, doar sa de încărcare ecran, o dată faptul că peste tot mare de lucrări. Vă mulţumim pentru a lua o uite.
Old 28 mai 2009, 11:53
Grupul de stat

Poate World of Warcraft nu este compatibilă cu Windows 7 şi ar putea fi cauza unor probleme pe sistemul dumneavoastră. Încercaţi să rulaţi-l în modul compatibilitate pentru o versiune anterioară de Windows. Dacă nu funcţionează, trebuie să aruncaţi o privire online pentru a vedea daca exista un patch pentru wow în Windows 7.

S-ar putea fi, de asemenea, o problemă cu Windows 7 în sine, pentru ca ei doar RC Version există încă ar putea foarte bine să fie unele probleme.
Old 28 mai 2009, 14:40
Grupul de donator

În cazul în care PC-ul este nerecuperabile cu nimic, dar un hard reboot şi nu ştiu dacă acest lucru este specific joc (ai incercat orice alte jocuri?), Al PSU este de natură să vină, mai ales ca este un brand slab. S-ar putea fi, de asemenea, tensiuni incorecte memorie, driver-ele rupte, sau de compatibilitate, deşi am auzit că funcţionează bine, pe 7 şi, dacă acest lucru a fost cazul tu, nu ar fi probleme intermitent.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.