![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Takže som v poslednej dobe zakúpili nový počítač dielov a montované je asi 2 týždne. Rozhodol som sa používať Windows 7 RC ako môj hlavný operačný systém a všetko, čo mám a funguje. Po menší problém s bezdrôtovým adaptérom karty vodiča, môjho systému sa zdajú byť spustený skvelé. Já jsem hrál WoW na blízke plnej nastavenia sa okolo 50-60 fps, mal firefox a celý bit hladký chod. Avšak v poslednej dobe, keď som skúsiť a nahrať do World of Warcraft, môj systém zámkov hore rovnako ako ložné obrazovky má byť kompletný. Modrý pruh v dolnej časti je plná, ale systém je stále na nakladacej obrazovky a zvuk kusy von. Som sa pokúsil o prihlásenie do ďalších znakov a niekedy je mi na guľatinu, občas to isté sa bude diať. Kdybych to podarí dostať prihlásiť, systém je v poriadku, zdá sa, že práve dostáva cez inital prihlásiť obrazovke je problém. Jediná vec, ktorá sa dostane k počítaču z tohto väzenia, je tvrdý restart, a já naozaj neznášam s uchovávať robí, že keď som sa snaží dostať tento problém vyriešený. Aj v súčasnosti majú nainštalované najnovšie ovládače pre svoju grafickú kartu, však neboli aktualizované BIOS vplyvom na CD, ktoré sa stalo s mojou doske nie je kompatibilný s Windows 7. Viem, že tento problém má sužovala spousta lidí, snad niekomu zdá, že sa niečo podobného skôr. Môj systém špecifikácie MB-Asus P5Q-E LGA 775 Motherboard Gcard-EVGA GeForce GTX 260 jadro radu 216 CPU - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz HD-Western Dig. 640GB Sata disk Wireless Card - Linksys Wireless-G PCI adaptér (S Ralink Wireless LAN karta vodiča) Ram - 8gb OCZ DDR2 SDRAM (4 hole 2gigabajt kus) PSU Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91 OS - Windows 7 RC 64-bit edition Rovnako ako som spomenul, že práve jeho naloženie obrazovke, keď viac ako skvelé, že všetko funguje. Ďakujem za pozornosť. |
|
| |||
| |||
| Možno, že World of Warcraft nie je kompatibilný s Windows 7 a ktorá by mohla byť príčinou určité problémy v systéme. Skúste spustiť v režime kompatibility pre staršie verzie systému Windows. Ak to nefunguje si môžete on-line a zistite, či je korekcia pre wow vo Windows 7. To by mohol byť aj problém s Windows 7 sám, pretože jeho len RC verzia je stále veľmi dobre mohli byť nejaké chyby. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak je počítač nepoužitelný s ničím, ale tvrdý restart a neviete, či je to hra špecifická (ste vyskúšali akékoľvek iné hry?), Je PSU je pravdepodobne na vine, najmä ak je to zlá značka. Mohlo by to byť tiež nesprávne napätie pamäťou, ktorá je rozdelená vodiča, alebo kompatibilita, keď som počul, že funguje na 7, a ak by tomu tak bolo v prípade, že nebude mať občasné problémy.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| World of Warcraft neusporiadaný stuff!? | Haiku | PC a herné konzoly | 0 | 25. mája 2009 11:35 |
| Modré obrazovky a Lockups | DMB | Operačné systémy Windows | 0 | 22. mája 2009 12:52 |
| World of Warcraft na mobilný internet | Spencer2004 | Siete, Modemy & VoIP | 6 | 15. decembra 2008 10:19 |
| Warcraft III prudente náplasť probs ... | Black Magic | PC a herné konzoly | 0 | 20. októbra 2008 08:04 |
| Toto je nová 8. dive sveta .. prosím pomôžte! | theused17 | Virus, spyware a bezpečnosť | 23 | 8. September 2007 20:11 |
| Thread Tools | |
| |