![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Тако сам недавно купили ново рачунар делови и скупио их око 2 недеље. ЈА одлучио је да користите Уиндоус 7 РЦ као мој главни ОС и добио је све горе и ради. Након мањих проблема са радио адаптер цард дривер, мој систем чинити се да буде трчање велик. Сам играо УОУ у близини пуни поставку са око 50-60 фпс, такође је ватра и цели залогај изводи глатке. Међутим у последње време када сам пробати и лоад уп Уорлд оф Уарцрафт, мој систем праведан заглави као лоадинг екран је да се заврши. У плавој траци на дну је, међутим, систем остаје у лоадинг екран и звук цутс оут. Иве 'суђен пријављивањем на друге карактера, а понекад и она мени у дневницима, а понекад се догоди иста ствар. Ако сам то успео добити пријављени, систем је у реду, изгледа само узимајући у инитал пријавите у екран је проблем. Једина ствар која се рачунар добија из ове затвор је тврд поново подизање система, и ја стварно мрзим шта да радим да кад сам тежак за добити данашји проблем фиксне. Ја тренутно имате инсталиране најновије дривер за своју графичку картицу, медјутим, нису измијењени БИОС обзиром на ЦД који је дошао са мојим матична плоча није компатибилна са системом Уиндоус 7. Знам тај проблем је ударио пуно људи, неко је, чини се, надамо се, нешто слично пре. Мој систем наочаре МБ-Асус П5К-Е ЛГА 775 матичне плоче Гцард-Евга ГеФорце ГТКС 260 цоре 216 серија ЦПУ - Интел Цоре 2 Куад К6600 2.40ГХз ХД-Уестерн копају. 640ГБ Сата Дриве Уирелесс Цард - Линксыс Уирелесс-Г ПЦИ адаптер (са Ралинк Уирелесс ЛАН Цард Дривер) Рам - 8ГБ ОЦЗ ДДР2 СДРАМ (4 штаповима 2ГБ комад) Псу Росеуилл РП650-2 650У, АТКС12В в2.2/ЕПС12В в.2.91 ОС - Уиндоус 7 РЦ 64-бит едитион Као што сам споменуо, њен само лоадинг екран, да се све одједном преко одлично функционише. Хвала за узимање формат. |
|
| |||
| |||
| Можда свет Уарцрафт није компатибилан са системом Уиндоус 7 и могао бити узрок проблема на вашем систему. Пробај покренут у начину компатибилности за старије верзије система Уиндоус. Ако се то не ради, имају онлине погледати да ли постоји патцх за Вау у Уиндоуси 7. Ту би могао бити проблем са уиндоус 7 сама за себе, јер је само РЦ Версион постоји још јако добро може бити неки бугова. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је рачунар са неотклоњив али ништа тврд поновно подизање система и не знаш да ли је ово игра специфичне (јесте ли покушао било које друге игре?), У псу вероватно крив, поготово јер то је за сиромашне марке. Могло би бити нетачне напон меморије, сломљена возача или компатибилности, иако сам чуо то утврде прекид на 7, а ако то су слуцају ти не би имао проблема са прекида.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Уорлд оф Уарцрафт мессед уп стуфф! | Хаику | ПЦ & конзоле Игре | 0 | 25 мај 2009 11:35 |
| Плава екрани и Лоцкупс | ДМБ | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 0 | 22 мај 2009 12:52 |
| Уорлд оф Уарцрафт на мобилним Интернетом | Спенцер2004 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 6 | 15 децембар 2008 10:19 |
| Уарцрафт ИИИ патцх досадних пробс ... | Блацк Магиц | ПЦ & конзоле Игре | 0 | 20 октобар 2008 08:04 |
| Ово је нови 8. чудо на свету .. угодити помоћ! | тхеусед17 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 23 | 8. Сеп 2007 20:11 |
| Тхреад Тоолс | |
| |