![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben yeni bilgisayar parçaları satın alınan ve yaklaşık 2 hafta önce onları montajı. Ben ana işletim sistemi olarak Windows 7 RC kullanmak ve herşeyi var ve çalışma kararı aldı. Kablosuz bağdaştırıcı kartı sürücüsü ile küçük bir sorun sonra, benim sistem çok çalışmalıdır gibiydi. Ben WoW yaklaşık 50-60 kare / sn ile yakın tam ayarda da ateş ve bütün biraz düzgün çalışan vardı oynadı. Ancak son zamanlarda ne zaman I denemek ve World of Warcraft yükleyebilmek için, benim sistem gibi yükleme ekranı hakkında tamamlanması için kilitlenir. Alttaki mavi çubukta dolu, ancak sistem yükleme ekran ve ses kesintileri dışında kalır. Ben diğer karakter giriş ve denedim bazen, bazen de aynı şey oluyor bana girer. Eğer idare ediyorum, sistem, sadece ekran bir başlangıç giriş üzerinden almak gibi iyi çıkışım için sorun değildir. Bu tıkanabilir ve bilgisayar dışarı alır tek şey sabit yeniden başlatın, ve o zaman bu sorunu Pazarlıksız almak için çalışıyorum yapmaya devam etmek zorunda nefret ediyorum. Şu anda, ancak Bios benim anakart Windows 7 ile uyumlu olmayan ile birlikte CD nedeniyle güncellemediğiniz için en yeni sürücüler benim ekran kartı için yüklü. Bu konu birçok insan saran var, umarım biri vardır önce benzeri gibi biliyorum. Benim sistem özellikleri MB-Asus P5Q-E LGA 775 Anakart Gcard-Evga GeForce GTX 260 Core 216 serisi CPU - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz HD-Batı Dig. 640GB Sata Sürücü Kablosuz Kart - Linksys Wireless-G pci adaptör Ralink Wireless Lan Kart Sürücü () ile Ram - 8GB OCZ DDR2 SDRAM (4) 2GB bir parça stickler PSU Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91 İşletim Sistemi - Windows 7 RC 64-bit sürümü Gibi ben de belirtildiği gibi, bir kere her şeyin büyük eserler üzerindeki sadece yükleme ekranı. Bir göz ayırdığınız için teşekkür ederiz. |
|
| |||
| |||
| Şarkı sözleri Belki dünya Windows 7 ile uyumlu değildir ve sisteminizde bazı sorunlara neden olabilir. Uyumluluk modunda önceki bir Windows sürümü için çalışan deneyin. Varsa vay Windows 7 için bir yama Eğer bu görmek için bir göz çevrimiçi çalışmaz. Çünkü sadece RC Sürüm hala çok iyi bir hata olabilir Ayrıca Windows 7 kendisi ile bir sorun olabilir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer PC bir şey ama bir sabit yeniden başlatın ve edip bu oyunu belirli bilmiyorsanız ile kurtarılamayan ise (her türlü oyun çalıştı?), The PSU sorumlu olasılığı var özellikle bu kötü bir markanın. Ama ben iyi 7 ve eser Bu aralıklı sorunları yok edecek durumda olduğunu duymuşsunuzdur Ayrıca yanlış bellek gerilim, bozuk sürücüler veya compatibility olabilir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |