менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

World Of Warcraft Зависання вікно 7

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 травня 2009, 23:52
Нові члени групи

Default World Of Warcraft Зависання вікно 7

Здравствуйте,

Таким Нещодавно я купив новий комп'ютер частин і зібрав їх близько 2 тижнів тому. Я вирішив використовувати Windows 7 RC моєю основною ОС і отримав все, і працює. Після невеликі проблеми з драйвером бездротового адаптера, у моїй системі, як видається, працює велика. Я грав у WoW поряд з повною налаштування близько 50-60 кадрів / с, також Firefox і все розрядні працює гладко.

Проте останнім часом, коли я намагаюся і завантажити World Of Warcraft, моя система блокує як екрану завантаження незабаром буде завершена. Синя смуга внизу є повним, проте система залишається на екрані завантаження і звук вирізає. Я пробував входити в інші символи, і іноді мені в журналах, іноді відбувається те ж саме. Якщо мені вдасться отримати увійти до системи, система є штраф, здається, просто отримувати більш Вихідна увійти екрані і полягає проблема.

Єдине, що комп'ютер отримує з цього блокування є жорстка перезавантаження, і я дійсно ненавиджу того, щоб продовжувати робити, що коли я намагаюся цього питання виправлена.

В даний час я маю найновіші драйвери для моєї відео карти, однак ще не оновили Bios у зв'язку з компакт-диска, прийшли з моєї материнської плати не сумісна з Windows 7. Я знаю, це питання страждає безліч людей, сподіваюся хтось здається щось подібне раніше.

Моя система специфікації

MB-Asus P5Q-E LGA 775

Gcard-EVGA GeForce GTX 260 Core 216 серія

Процесор - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz

HD-Західного Dig. 640GB SATA Drive

Wireless Card - Linksys Wireless-G PCI Adapter (С Ralink Wireless Driver Lan Card)

Рам - 8GB OCZ DDR2 SDRAM (4 палиці 2GB шт)

БП Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91

ОС - Windows 7 RC 64-Bit Edition

Як я вже казав, її просто екран завантаження, після більш, що все чудово працює. Дякую за увагу.
Old 28 травня 2009, 11:53
Член групи

Може бути, World Of Warcraft не сумісний з Windows 7 і може бути причиною деяких проблем у вашій системі. Спробуйте запустити її в режимі сумісності з більш ранньою версією Windows. Якщо це не спрацює подивитися онлайн, щоб побачити, якщо є патч для Wow в Windows 7.

Там також може бути проблема з Windows 7 самій, тому що її тільки RC версій все ще цілком може бути декілька помилок.
Old 28 травня 2009, 14:40
Донор групи

Якщо комп'ютер з непереборні нічого, окрім жорсткої перезавантаження і ви не знаєте, чи є це конкретній грі (ви намагалися будь-якими іншими іграми?), ПГУ, ймовірно, звинувачувати, особливо в тому, що це бідні бренду. Вона також може бути неправильне напруга пам'яті, зламаною драйверів і сумісності, хоча я чув, він чудово працює на 7, і якщо б це було так, ти б не періодичні проблеми.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
World Of Warcraft Messed Up Stuff!? Хайку PC & консоль Gaming 0 25 травня 2009 11:35
Сині екрани і Зависання DMB Операційні системи Windows 0 22 травня 2009 12:52
World Of Warcraft на мобільному Інтернеті Spencer2004 Мережа, Модеми & VoIP 6 15 грудня 2008 10:19
Warcraft III дратує Probs виправлення ... Чорна магія PC & консоль Gaming 0 20 жовтня 2008 08:04
Це нове 8 чудо світу .. будь ласка, допоможіть! theused17 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 23 8 вересня 2007 20:11
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.