![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Таким Нещодавно я купив новий комп'ютер частин і зібрав їх близько 2 тижнів тому. Я вирішив використовувати Windows 7 RC моєю основною ОС і отримав все, і працює. Після невеликі проблеми з драйвером бездротового адаптера, у моїй системі, як видається, працює велика. Я грав у WoW поряд з повною налаштування близько 50-60 кадрів / с, також Firefox і все розрядні працює гладко. Проте останнім часом, коли я намагаюся і завантажити World Of Warcraft, моя система блокує як екрану завантаження незабаром буде завершена. Синя смуга внизу є повним, проте система залишається на екрані завантаження і звук вирізає. Я пробував входити в інші символи, і іноді мені в журналах, іноді відбувається те ж саме. Якщо мені вдасться отримати увійти до системи, система є штраф, здається, просто отримувати більш Вихідна увійти екрані і полягає проблема. Єдине, що комп'ютер отримує з цього блокування є жорстка перезавантаження, і я дійсно ненавиджу того, щоб продовжувати робити, що коли я намагаюся цього питання виправлена. В даний час я маю найновіші драйвери для моєї відео карти, однак ще не оновили Bios у зв'язку з компакт-диска, прийшли з моєї материнської плати не сумісна з Windows 7. Я знаю, це питання страждає безліч людей, сподіваюся хтось здається щось подібне раніше. Моя система специфікації MB-Asus P5Q-E LGA 775 Gcard-EVGA GeForce GTX 260 Core 216 серія Процесор - Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz HD-Західного Dig. 640GB SATA Drive Wireless Card - Linksys Wireless-G PCI Adapter (С Ralink Wireless Driver Lan Card) Рам - 8GB OCZ DDR2 SDRAM (4 палиці 2GB шт) БП Rosewill RP650-2 650W, ATX12V v2.2/EPS12V v.2.91 ОС - Windows 7 RC 64-Bit Edition Як я вже казав, її просто екран завантаження, після більш, що все чудово працює. Дякую за увагу. |
|
| |||
| |||
| Може бути, World Of Warcraft не сумісний з Windows 7 і може бути причиною деяких проблем у вашій системі. Спробуйте запустити її в режимі сумісності з більш ранньою версією Windows. Якщо це не спрацює подивитися онлайн, щоб побачити, якщо є патч для Wow в Windows 7. Там також може бути проблема з Windows 7 самій, тому що її тільки RC версій все ще цілком може бути декілька помилок. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо комп'ютер з непереборні нічого, окрім жорсткої перезавантаження і ви не знаєте, чи є це конкретній грі (ви намагалися будь-якими іншими іграми?), ПГУ, ймовірно, звинувачувати, особливо в тому, що це бідні бренду. Вона також може бути неправильне напруга пам'яті, зламаною драйверів і сумісності, хоча я чув, він чудово працює на 7, і якщо б це було так, ти б не періодичні проблеми.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| World Of Warcraft Messed Up Stuff!? | Хайку | PC & консоль Gaming | 0 | 25 травня 2009 11:35 |
| Сині екрани і Зависання | DMB | Операційні системи Windows | 0 | 22 травня 2009 12:52 |
| World Of Warcraft на мобільному Інтернеті | Spencer2004 | Мережа, Модеми & VoIP | 6 | 15 грудня 2008 10:19 |
| Warcraft III дратує Probs виправлення ... | Чорна магія | PC & консоль Gaming | 0 | 20 жовтня 2008 08:04 |
| Це нове 8 чудо світу .. будь ласка, допоможіть! | theused17 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 23 | 8 вересня 2007 20:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |