![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, I nově instalovaných wow a funguje i do skutečně hrát hru, kdy jsem se přihlásit do svého znaku je video neuspořádaný objektů chybí a znetvořený. Říkal jsem si, mohlo to být grafickou kartou problém? Vzal jsem jeden snímek podat podrobnější pohled na problém. ![]() Prosím dont naznačují přeinstalovali i již dvakrát. Pokud to pomůže i hrála, ale musel dostat nový pevný disk a přeinstalovat všechno. -Tory PS Pokud budete potřebovat více info říct a já vám to co nejdřív. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| World of Warcraft Lockups nahoru Window 7 | johnaast | PC a herní konzole | 2 | 28. května 2009 14:40 |
| World of Warcraft na mobilní internet | Spencer2004 | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 15. prosince 2008 10:19 |
| Warcraft III prudění náplast probs ... | Black Magic | PC a herní konzole | 0 | 20. října 2008 08:04 |
| Seo věci | megabyte | Web Design, hosting & SEO | 5 | 4. října 2008 16:33 |
| Need Help! Co to znamená - Ip Stuff | týmová práce | Obecné Software Chat | 1 | 19. říjen 2007 09:09 |
| Thread Nástroje | |
| |