μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

World of Warcraft θάλασσα stuff!;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25ης Μαΐου 2009, 11:35
Νέο Μέλος Ομάδα

Default World of Warcraft θάλασσα stuff!;

Γειά,
Πρόσφατα wow εγκατασταθεί και λειτουργεί πρόστιμο μέχρι i πράγματι παίζουν το παιχνίδι, όταν συνδεθείτε στο χαρακτήρα μου, το βίντεο είναι θάλασσα αντικείμενα λείπουν και disfigured. Αναρωτιόμουν αυτό θα μπορούσε να είναι μια κάρτα βίντεο πρόβλημα;
Πήρα ένα στιγμιότυπο οθόνης που να δώσει μια πιο λεπτομερή εξέταση του προβλήματος.

Παρακαλώ dont προτείνω επανεγκατάσταση έχω ήδη δύο φορές.
Αν βοηθά έπαιξα στο παρελθόν, αλλά έπρεπε να έχουμε μία νέα σκληρούς δίσκους και επανεγκατάσταση τα πάντα.
-Συντηρητικοί
PS Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και μου λένε ότι θα το κάνει το ταχύτερο δυνατό τρόπο.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
World of Warcraft Lockups μέχρι Παράθυρο 7 johnaast PC & Console Gaming 2 28 Μαΐου 2009 14:40
World of Warcraft για την κινητή τηλεφωνία μέσω Internet Spencer2004 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 6 15 Δεκ. 2008 10:19
Warcraft III ενοχλητική εμπλάστρου probs ... Black Magic PC & Console Gaming 0 20 Οκτ 2008 08:04
Seo stuff megabyte Web Design, Hosting & SEO 5 4 Οκτ 2008 16:33
Need Help! Τι σημαίνει αυτό - Ip Stuff ομαδική εργασία Γενικά Λογισμικό Chat 1 19 Οκτ 2007 09:09
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.