![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Πρόσφατα wow εγκατασταθεί και λειτουργεί πρόστιμο μέχρι i πράγματι παίζουν το παιχνίδι, όταν συνδεθείτε στο χαρακτήρα μου, το βίντεο είναι θάλασσα αντικείμενα λείπουν και disfigured. Αναρωτιόμουν αυτό θα μπορούσε να είναι μια κάρτα βίντεο πρόβλημα; Πήρα ένα στιγμιότυπο οθόνης που να δώσει μια πιο λεπτομερή εξέταση του προβλήματος. ![]() Παρακαλώ dont προτείνω επανεγκατάσταση έχω ήδη δύο φορές. Αν βοηθά έπαιξα στο παρελθόν, αλλά έπρεπε να έχουμε μία νέα σκληρούς δίσκους και επανεγκατάσταση τα πάντα. -Συντηρητικοί PS Αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και μου λένε ότι θα το κάνει το ταχύτερο δυνατό τρόπο. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| World of Warcraft Lockups μέχρι Παράθυρο 7 | johnaast | PC & Console Gaming | 2 | 28 Μαΐου 2009 14:40 |
| World of Warcraft για την κινητή τηλεφωνία μέσω Internet | Spencer2004 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 6 | 15 Δεκ. 2008 10:19 |
| Warcraft III ενοχλητική εμπλάστρου probs ... | Black Magic | PC & Console Gaming | 0 | 20 Οκτ 2008 08:04 |
| Seo stuff | megabyte | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 4 Οκτ 2008 16:33 |
| Need Help! Τι σημαίνει αυτό - Ip Stuff | ομαδική εργασία | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 19 Οκτ 2007 09:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |