manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

World of Warcraft messed up stuff!

Reply

Thread Tools
Old 25 svi 2009, 11:35
Novi član grupe

Default World of Warcraft messed up stuff!

Zdravo,
Nedavno sam instaliran vau i radi fino do JA zaista igrati igru, kada se prijavite u moj lik je video messed up objekti su nestali i unakažen. Bio sam zadivljen mogao biti ovaj video card problem?
JA je uzeo screenshot dati detaljniji pogled na problem.

Molimo ponovno instalirajte dont predlažemo već imam dva puta.
Ako to pomaže igrao sam prije, ali su morali dobiti novu harddrive i reinstalled sve.
-Torijevac
PS Ukoliko trebate bilo kakve dodatne informacije kažu da i ja ću to učiniti čim ja mogu.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
World of Warcraft Lockups prozor 7 johnaast PC & konzole Igre 2 28. svibanj 2009 14:40
World of Warcraft na mobilnim internetom Spencer2004 Networking, Modemi & VoIP 6 15. prosinac 2008 10:19
Warcraft III patch dosadnih probs ... Black Magic PC & konzole Igre 0 20. listopad 2008 08:04
SEO stvari megabajt Web Dizajn, Hosting & SEO 5 4. listopad 2008 16:33
Need Help! Što to znači - IP Stuff timski rad Općenito Software Chat 1 19. listopad 2007 09:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.