![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Nedavno sam instaliran vau i radi fino do JA zaista igrati igru, kada se prijavite u moj lik je video messed up objekti su nestali i unakažen. Bio sam zadivljen mogao biti ovaj video card problem? JA je uzeo screenshot dati detaljniji pogled na problem. ![]() Molimo ponovno instalirajte dont predlažemo već imam dva puta. Ako to pomaže igrao sam prije, ali su morali dobiti novu harddrive i reinstalled sve. -Torijevac PS Ukoliko trebate bilo kakve dodatne informacije kažu da i ja ću to učiniti čim ja mogu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| World of Warcraft Lockups prozor 7 | johnaast | PC & konzole Igre | 2 | 28. svibanj 2009 14:40 |
| World of Warcraft na mobilnim internetom | Spencer2004 | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 15. prosinac 2008 10:19 |
| Warcraft III patch dosadnih probs ... | Black Magic | PC & konzole Igre | 0 | 20. listopad 2008 08:04 |
| SEO stvari | megabajt | Web Dizajn, Hosting & SEO | 5 | 4. listopad 2008 16:33 |
| Need Help! Što to znači - IP Stuff | timski rad | Općenito Software Chat | 1 | 19. listopad 2007 09:09 |
| Thread Tools | |
| |