![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Én nemrég telepített wow, és működik jól, amíg én ténylegesen a játékot, amikor bejelentkeznek az én karakter a videó hírnök megjelöl tárgyak hiányoznak, és a csúf. Csodálkoztam is ez a video kártya probléma? Én a képernyőről, hogy egy részletesebb áttekintést ad a problémára. ![]() Kérjük, ne javasoljuk újratelepítése már két alkalommal. Ha ez segít i előtt játszott, de volt, hogy egy új merevlemez, és újra mindent. -Tory PS Ha bármilyen további információ, és azt fogom tenni, amint tudok. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| World of Warcraft Lockups up ablak 7 | johnaast | PC és konzol játékok | 2 | 28. május 2009 14:40 |
| World of Warcraft a mobil internet | Spencer2004 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 15. december 2008 10:19 |
| Warcraft III patch probs idegesítő ... | Black Magic | PC és konzol játékok | 0 | 20. október 2008 08:04 |
| Seo stuff | Megabyte | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 4. október 2008 16:33 |
| Need Help! Mit jelent - IP Stuff | csapatmunka | General Chat szoftver | 1 | 19. október 2007 09:09 |
| Téma eszközök | |
| |