mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

World of Warcraft messed up stuff!?

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 25, 2009, 11:35
Naujas Narys

Default World of Warcraft messed up stuff!?

Labas,
Aš neseniai įdiegta wow ir veikia puikiai iki tol, kol aš iš tikrųjų žaisti žaidimą, kai įeinate į savo pobūdį yra vaizdo messed up objektai trūksta ir reikia užbaigti. I was wondering tai galėtų būti vaizdo plokštės problema?
Laikiausi ekrano suteikti išsamesnės pažvelgti į problemą.

Please dont rekomenduojame įdiegti Aš jau du kartus.
Jei tai padeda man grojo prieš bet turėjo gauti naują diską ir iš naujo viską.
-Toris
PS Jei reikia daugiau info pasakyti, kad ir aš tai padaryti kuo greičiau galiu.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
World of Warcraft Lockups langas 7 johnaast PC & konsolės Žaidimai 2 Gegužė 28, 2009 14:40
World of Warcraft ant mobiliojo interneto Spencer2004 Networking, Modems & VoIP 6 15 gruodis 2008 10:19
Warcraft III erzina pleistras probs ... Black Magic PC & konsolės Žaidimai 0 20 spalis 2008 08:04
SEO Stuff megabaitas Web Design, Hosting & SEO 5 4 spalis 2008 16:33
Need Help! Ką tai reiškia - IP Daiktai komandinio BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 19 spalis 2007 09:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.