![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš neseniai įdiegta wow ir veikia puikiai iki tol, kol aš iš tikrųjų žaisti žaidimą, kai įeinate į savo pobūdį yra vaizdo messed up objektai trūksta ir reikia užbaigti. I was wondering tai galėtų būti vaizdo plokštės problema? Laikiausi ekrano suteikti išsamesnės pažvelgti į problemą. ![]() Please dont rekomenduojame įdiegti Aš jau du kartus. Jei tai padeda man grojo prieš bet turėjo gauti naują diską ir iš naujo viską. -Toris PS Jei reikia daugiau info pasakyti, kad ir aš tai padaryti kuo greičiau galiu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| World of Warcraft Lockups langas 7 | johnaast | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Gegužė 28, 2009 14:40 |
| World of Warcraft ant mobiliojo interneto | Spencer2004 | Networking, Modems & VoIP | 6 | 15 gruodis 2008 10:19 |
| Warcraft III erzina pleistras probs ... | Black Magic | PC & konsolės Žaidimai | 0 | 20 spalis 2008 08:04 |
| SEO Stuff | megabaitas | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 4 spalis 2008 16:33 |
| Need Help! Ką tai reiškia - IP Daiktai | komandinio | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 19 spalis 2007 09:09 |
| Temos įrankiai | |
| |