![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Es nesen uzstādītas wow un works fine, līdz es tiešām spēlē spēli, kad es ieiet mana rakstura video messed up objekti ir pazuduši un kropliem. Man bija jautājums, tas varētu būt, video kartes problēmu? Paņēmu screenshot, lai sniegtu sīkāku apskatīt problēmu. ![]() Lūdzu, dont ieteikt pārinstalēt es jau divas reizes. Ja tas palīdz man bija agrāk, bet bija iegūt jaunu Harddrive un pārinstalēta, viss. -Torijs PS Ja jums ir nepieciešams vairāk info teikt, un es darīšu to cik ātri vien varu. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| World of Warcraft Lockups līdz 7 Window | johnaast | PC & Console Gaming | 2 | 28 maijs 2009 14:40 |
| World of Warcraft par mobilo internetu | Spencer2004 | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 15 decembris 2008 10:19 |
| Warcraft III kaitinošas plāksteris probs ... | Black Magic | PC & Console Gaming | 0 | 20 oktobris 2008 08:04 |
| SEO stuff | megabaits | Web Dizains, Hosting & SEO | 5 | 4 oktobris 2008 16:33 |
| Need Help! Ko tas nozīmē - IP Stuff | komandas darbs | General Software Čats | 1 | 19 oktobris 2007 09:09 |
| Thread Tools | |
| |