mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

World of Warcraft incurcat lucrurile!?

Reply

Thread Tools
Old 25 mai 2009, 11:35
Noile state Group

Default World of Warcraft incurcat lucrurile!?

Salut,
Am instalat recent wow şi lucrări bine până i de fapt rolul de joc, atunci când i în jurnalul meu de caractere video este în bară obiecte lipsesc şi desfigurat. Mă întrebam aceasta ar putea fi o placă video problema?
Mi-am luat un screenshot pentru a oferi mai multe detalii uita-te la problema.

Vă rugăm să sugereze reinstalarea dont am deja de două ori.
Dacă-l ajută am jucat înainte, dar a trebuit pentru a obţine o nouă harddrive şi reinstalat totul.
-Membru al partidului conservator
PS Dacă aveţi nevoie de mai multe informaţii spun că şi eu o fac cât pot de repede.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
World of Warcraft Lockups până Window 7 johnaast PC & Console Jocuri 2 28 mai 2009 14:40
World of Warcraft pe Internet mobil Spencer2004 Networking, Modemuri & VoIP 6 15 decembrie 2008 10:19
Warcraft III enervant plasture probs ... Magie neagră PC & Console Jocuri 0 20 octombrie 2008 08:04
SEO stuff megaocteţi Web Design, Gazduire & SEO 5 4 octombrie 2008 16:33
Aveţi nevoie de ajutor! Ce înseamnă acest lucru - IP Chestii munca în echipă General Chat Software 1 19 octombrie 2007 09:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.