az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

World of Warcraft şeyler berbat!

Reply

Konu Araçları
Old May 2009, 11:35 25.
Yeni Üye Grubu

Default World of Warcraft şeyler berbat!

Merhaba,
Kısa vay yüklü kadar Aslında ne zaman i video nesneleri berbat benim karakter giriş oyun, oyun kadar iyi çalışır eksik ve disfigured. Bu bir ekran kartı sorun olabilir merak ediyorum?
Ben bu sorunu bir daha ayrıntılı bir görünüm vermek için bir ekran görüntüsü aldı.

Lütfen dont Ben yeniden yükleme zaten iki kere sahip öneririz.
Eğer ben oynadı ama önce ve her şeyi yeniden yüklenmesi yeni bir sabitdisk almak zorunda yardımcı olur.
-Muhafazakâr
Not: Eğer daha fazla bilgi gerekiyor söylüyorlar ve ben bir an i hemen yapalım.
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
World of Warcraft Lockups ve Pencere 7 kadar johnaast PC & Oyun Konsolu 2 28 Mayıs 2009 14:40
World of Warcraft mobil internet Spencer2004 Ağ, Modemler & VoIP 6 15. Aralık 2008 10:19
Warcraft III edici yama probs ... Black Magic PC & Oyun Konsolu 0 20. Ekim 2008 08:04
Seo şeyler megabayt Web Tasarım, Hosting ve SEO 5 4. Ekim 2008 16:33
Need Help! Bu ne anlama - IP Şeyler mu takım Yazılım Genel Sohbet 1 19. Ekim 2007 09:09
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından