менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

World Of Warcraft Messed Up Stuff!?

Reply

Різьба Інструменти
Old 25 травня 2009, 11:35
Нові члени групи

Default World Of Warcraft Messed Up Stuff!?

Здравствуйте,
Я нещодавно встановили Wow і працює відмінно, поки я насправді грають гри, коли я входжу в моєму характері відео Messed Up об'єкти відсутні і знівечили. Мені було цікаво це могло бути проблема відео карти?
Я зробив скріншот, щоб дати більш детальний погляд на проблему.

Please Dont перевстановлення я пропоную вже в два рази.
Якщо це допоможе я грав раніше, але щоб отримати новий жорсткий диск і перевстановити все.
-Тора
PS Якщо Вам потрібно більше інформації сказати, і я це зроблю, як тільки зможу.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
World Of Warcraft Зависання вікно 7 johnaast PC & консоль Gaming 2 28 травня 2009 14:40
World Of Warcraft на мобільному Інтернеті Spencer2004 Мережа, Модеми & VoIP 6 15 грудня 2008 10:19
Warcraft III дратує Probs виправлення ... Чорна магія PC & консоль Gaming 0 20 жовтня 2008 08:04
СЕО Stuff мегабайт Веб дизайн, хостинг & SEO 5 4 жовтня 2008 16:33
Потрібна допомога! Що це означає - Ip Stuff команда General Software чат 1 19 жовтня 2007 09:09
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.