![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я нещодавно встановили Wow і працює відмінно, поки я насправді грають гри, коли я входжу в моєму характері відео Messed Up об'єкти відсутні і знівечили. Мені було цікаво це могло бути проблема відео карти? Я зробив скріншот, щоб дати більш детальний погляд на проблему. ![]() Please Dont перевстановлення я пропоную вже в два рази. Якщо це допоможе я грав раніше, але щоб отримати новий жорсткий диск і перевстановити все. -Тора PS Якщо Вам потрібно більше інформації сказати, і я це зроблю, як тільки зможу. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| World Of Warcraft Зависання вікно 7 | johnaast | PC & консоль Gaming | 2 | 28 травня 2009 14:40 |
| World Of Warcraft на мобільному Інтернеті | Spencer2004 | Мережа, Модеми & VoIP | 6 | 15 грудня 2008 10:19 |
| Warcraft III дратує Probs виправлення ... | Чорна магія | PC & консоль Gaming | 0 | 20 жовтня 2008 08:04 |
| СЕО Stuff | мегабайт | Веб дизайн, хостинг & SEO | 5 | 4 жовтня 2008 16:33 |
| Потрібна допомога! Що це означає - Ip Stuff | команда | General Software чат | 1 | 19 жовтня 2007 09:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |