![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моето копие на Червеи 4 Хаос спре работа след обновяване на моята графична карта. Играта спира след зареждане на кино и на "зареждане" стража "страница", и се върне към Windows с послание "Червеи 4 Хаос възникна грешка и трябва да се затвори". Моят графичната карта е ATI Powercolor X1650 Pro, Всички водачи са актуални. Мога да тичам много стара игра PES 2009) отколкото да GraphCard актуализация, така че не се чувствам като понижаването ... Тук са моите очила: AMD Athlon XP 2600 + 2,08 GHz 1,50 Отидете RAM Windows XP Pro SP2 Това, което се опита вече: -Модернизиране на графиките Картички шофьори, (I заличава старите с Driver метач) -Инсталиране на дънната платка отново шофьори -Uninstall/reinstall Игра Обявяване-игра с всеки конфиг възможно (филми, резолюция и др ..) -Lauching игра с и без старите SaveGame.xom - Почистване на Starforce защитата програмата и я инсталирате повторно Отколкото предварително за вашата помощ |
|
| |||
| |||
| Каква версия на Червеи? Всякакви допълнителни кодове за грешка? |
|
| |||
| |||
| А това е Червеи 4 Хаос. Има един по-точен начин да кажеш? Аз не знам. Аз само получите тази информация: AppName: червеи 4 mayhem.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: червеи 4 mayhem.exe ModVer: 1.0.0.0 Офсетов: 0001e329 |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Графичен карта проблем може да бъде Спирането на Vista да се стартира нормално. | Jonmal | Общи Хардуер Чат | 1 | 5-ти ноември 2009 г. 11:21 |
| Как мога да използвам графиките карта, тъй като овен? | Brazen | Графика на карти & Монитори | 4 | 12-ти септември 2009 год. 03:16 |
| Имате нужда от нови графични карти | Черна магия | Графика на карти & Монитори | 2 | 2-ро Jan 2008 13:28 |
| Коя графична карта, за да купя? | hartleyb | Графика на карти & Монитори | 1 | 7 Ноем 2007 16:40 |
| Нишка Инструменти | |
| |