![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje kopie Worms 4 Mayhem přestala fungovat po upgradu mé grafické karty. Hra se zastaví nakládky po filmech a "vkládáním" strážní "strana", a dostane se zpět do Windows zpráva "Worms 4 Mayhem došlo k chybě a je blízko". Moje grafická karta je PowerColor ATI X1650 Pro, Všechny ovladače jsou up-to-data. Nemůžu běžet velmi nedávné hře PES 2009) thanx to GraphCard aktualizace, takže nemám pocit, že sestupnění ... Zde jsou mé specifikace: AMD Athlon XP 2600 + 2,08 GHz, 1,50 Jdi RAM Windows XP Pro SP2 Co jsem již: -Aktualizace ovladače grafické karty, (I zrušuje staré s ovladači obránce) -Instalace opět desce řidiče -Uninstall/reinstall Hra -Zahájení hry se každý config možné (filmy, rozlišení, atd. ..) -Lauching hra bez starých SaveGame.xom - Vyčištění Starforce ochrany program a znovu jej Děkujeme předem za vaši pomoc |
|
| |||
| |||
| Jakou verzi Worms? Jakékoliv další chybové kódy? |
|
| |||
| |||
| Co je to Worms 4 Mayhem. Existuje nějaký přesnější způsob, jak říct? Já nevím. Já si to jen info: AppName: 4 červi mayhem.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: 4 červi mayhem.exe ModVer: 1.0.0.0 Posun: 0001e329 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Grafické karty problém může být zastavení Vista běžnému spuštění. | Jonmal | Obecné Hardware Chat | 1 | 5.listopadu 2009 11:21 |
| Jak mohu použít grafické karty je Ram? | Drzá | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12.září 2009 03:16 |
| Potřeba nové grafické karty | Black Magic | Graphics Cards & Monitory | 2 | 2. ledna 2008 13:28 |
| Které grafické karty ke koupi? | hartleyb | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. listopad 2007 16:40 |
| Thread Nástroje | |
| |