![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Το αντίγραφο του Worms 4 μακελειού σταμάτησε να λειτουργεί μετά την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών μου. Το παιχνίδι σταματά να φόρτωση και μετά από τις ταινίες της "φόρτωσης" φρουρός "σελίδα", και να παίρνει πίσω τα Windows με το μήνυμα "Worms 4 μακελειού αντιμετώπισε ένα σφάλμα και πρέπει να κλείσει". Η κάρτα γραφικών είναι ένας ATI Powercolor X1650 Pro, Όλοι οι οδηγοί είναι επίκαιρες. Θα μπορεί να εκτελέσει ένα πολύ πρόσφατο παιχνίδι PES 2009) thanx GraphCard στην ενημέρωση, έτσι δεν αισθάνομαι σαν υποβιβασμό ... Εδώ specs μου είναι: AMD Athlon XP 2600 + 2,08 GHZ 1,50 Μετάβ RAM Windows XP Pro SP2 Αυτό που προσπάθησε ήδη: -Αναβάθμιση Κάρτες Γραφικών Οδηγοί, (Ι διαγράφεται παλιά με οδηγό SWEEPER) -Εγκατάσταση και πάλι τους οδηγούς της μητρικής κάρτας -Uninstall/reinstall Παιχνίδι -Ξεκίνημα παιχνίδι με κάθε δυνατό config (ταινίες, ψήφισμα, κλπ. ..) -Lauching με το παιχνίδι και με την παλιά SaveGame.xom - Καθαρισμός της Starforce προστασία και την επανεγκατάσταση του προγράμματος που Thanx εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας |
|
| |||
| |||
| Ποια έκδοση του Worms; Κάθε πρόσθετη κωδικούς σφάλματος; |
|
| |||
| |||
| Huh είναι Worms 4 μακελειού. Υπάρχει μια πιο ακριβής τρόπος για να πείτε; Δεν ξέρω. Θέλω μόνο να το Πληροφορίες: AppName: worms 4 mayhem.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: worms 4 mayhem.exe ModVer: 1.0.0.0 Offset: 0001e329 |