![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj primjerak Worms 4 mayhem zaustavljen rad nakon nadogradnje moje grafičke kartice. Igra prestaje nakon učitava filmove i "loading" dežurni "stranica", i dobiva natrag na Windows sa poruka "Worms 4 mayhem je do pogreške i da je blizak". Moja grafička kartica je Powercolor ATI X1650 Pro, Svi driveri su up-to-date. Ja mogu trčanje vrlo nedavne igra PES 2009) nego za GraphCard ažuriranje, tako da ne osjećaju kao downgrading ... Ovdje su moje naočale: AMD Athlon XP 2600 + 2,08 GHz RAM Idi 1,50 Windows XP Pro SP2 Što sam vec: Nadogradnja Grafičko-Cards Drivers (ja brišu stare one Driver čistač) Instaliranje-opet drivere matične ploče -Uninstall/reinstall Igra -Pokretanje igra sa svakim config moguće (filmove, rezolucije, itd. ..) -Lauching igra sa i bez starog SaveGame.xom - Čišćenje gore Starforce zaštita program i ponovno instalirajte ga Hvala unaprijed na pomoći |
|
| |||
| |||
| Koju verziju Worms? Bilo kakve dodatne šifre pogrešaka? |
|
| |||
| |||
| Huh to Worms 4 mayhem. Da li postoji način da se preciznije reći? Ne znam. JA jedini dobiti ovaj info: AppName: crvi 4 mayhem.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: 4 mayhem.exe crva ModVer: 1.0.0.0 Offset: 0001e329 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Grafička kartica problem može biti Zaustavljanje Vista Početna normalno. | Jonmal | General Hardware Chat | 1 | 5. studeni 2009 11:21 |
| Kako koristiti grafičku karticu Kao Ram? | Brazen | Graphics Cards & Monitors | 4 | 12 rujan 2009 03:16 |
| Trebate novu grafičku karticu | Black Magic | Graphics Cards & Monitors | 2 | 2. siječanj 2008 13:28 |
| Koju grafičku karticu kupiti? | hartleyb | Graphics Cards & Monitors | 1 | 7. studeni 2007 16:40 |
| Thread Tools | |
| |