![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját példányát Worms 4 Mayhem abbahagyta korszerűsítés után én grafikus kártya. A játék leáll loading után a film és a "loading" őrszem "oldal", és kapja vissza a Windows-üzenet "Worms 4 Mayhem hibát észlelt, és a közeli." Saját grafikus kártya egy Powercolor ATI X1650 Pro, Az összes driver a legfrissebb. Nem fut a legfrissebb játék PES 2009) mint a GraphCard frissítés, így nem érzem magam, mint lefokozására ... Itt vannak a specifikációk: AMD Athlon XP 2600 + 2,08 GHZ 1,50 Go RAM Windows XP Pro SP2 Mi próbáltam már: -Upgrading Grafikus kártyák Drivers (I törölni a régieket Driver sweeper) -Illesztőprogramok telepítése újra alaplap -Uninstall/reinstall Játék -Játék elindítása minden config lehetséges (filmek, felbontás, stb ..) -Lauching játék nélkül régi SaveGame.xom - Tisztítás a Starforce védelmi program újratelepítése meg Thanx in advance for your help |
|
| |||
| |||
| Milyen verziójú Worms? Minden további hibakódok? |
|
| |||
| |||
| Huh ez Worms 4 Mayhem. Van egy sokkal pontosabb úgy mondani? Nem tudom. Csak ezen információ: APPNAME: férgek 4 mayhem.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: férgek 4 mayhem.exe ModVer: 1.0.0.0 Offset: 0001e329 |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Grafikus kártya probléma lehet Megállás Vista indítását. | Jonmal | Általános fémáru Chat | 1 | November 5, 2009 11:21 |
| Hogyan kell használni a grafikai kártyát Ram? | Brazen | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | Szeptember 12, 2009 03:16 |
| Need új grafikus kártya | Black Magic | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 2. Jan 2008 13:28 |
| Milyen grafikus kártyát vásárolni? | hartleyb | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 7. november 2007 16:40 |
| Téma eszközök | |
| |