![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano kopija, Worms 4 Mayhem nustojo veikti po atnaujinimo mano grafikos plokštę. Žaidimas nustoja pakrovimo po filmus ir "Loading" sargybinis "puslapyje", ir gauna atgal į Windows su žinutė "Worms 4 Mayhem įvyko klaida ir turi būti uždaryti". Mano vaizdo plokštės PowerColor ATI X1650 Pro, Visi vairuotojai yra up-to-data. Galiu paleisti labai neseniai žaidimo PES 2009) thanx to GraphCard atnaujinti, kad i don't feel like pažeminimo ... Čia yra mano Specifikacijos: AMD Athlon XP 2600 + 2,08 GHz iki 1,50 Grįžti RAM Windows XP Pro SP2 Ką aš bandžiau jau: -Atnaujinimas Grafinis kortelės Tvarkyklės (I ištrinti senus su Driver Sweeper) -Iš naujo įdiegti pagrindinės plokštės tvarkykles -Uninstall/reinstall Žaidimas -Pradedant žaidimą su visais config įmanoma (filmus, rezoliucija ir tt ..) -Lauching žaidimą ir be senų SaveGame.xom - Cleaning up Starforce apsaugos programą ir ją įdiegti Thanx iš anksto už jūsų pagalbą |
|
| |||
| |||
| Kokią versiją kirmėlės? Bet kokie papildomi klaidų kodai? |
|
| |||
| |||
| Huh tai Worms 4 Mayhem. Ar yra tikslesnis būdas pasakyti? I don't know. Aš tik susipažinti su šia informacija: AppName: Worms 4 mayhem.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: Worms 4 mayhem.exe ModVer: 1.0.0.0 Offset: 0001e329 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Graphic Card problema gali būti sustojimo Vista Nuo normaliai. | Jonmal | General Hardware Chat | 1 | 5 lapkritis, 2009 11:21 |
| Kaip galiu naudoti Grafinis kortelę Ram? | Brazen | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 12 rugsėjis 2009 03:16 |
| Reikia naujos vaizdo plokštės | Black Magic | Graphics Cards & Monitoriai | 2 | 2 sausis 2008 13:28 |
| Kuris grafikos plokštę pirkti? | hartleyb | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 7 lapkritis 2007 16:40 |
| Temos įrankiai | |
| |