![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Manu kopiju 4 Worms Mayhem pārstāja darboties pēc modernizācijas mana grafikas karte. Spēle apstājas iekraušana pēc filmas un "loading" sardze "lapas", un saņem atpakaļ uz Windows ar ziņojumu "Worms 4 Mayhem radās kļūda, un tas ir tuvu." Mana grafikas karte ir ATI Powercolor X1650 Pro, Visi draiveri ir up-to-date. Es nevaru palaist neseno spēli PES 2009) thanx to GraphCard atjauninājumu, lai man nebūtu justies kā pazemināšanu ... Šeit ir manas specs: AMD Athlon XP 2.600 + 2,08 Ghz 1,50 Go RAM Windows XP Pro SP2 Ko es mēģināju jau: -Upgrading Graphic Cards Drivers (Es izdzēsu vecos ar Driver Sweeper) -Instalēšana atkal motherboard draiveri -Uninstall/reinstall Spēle -Uzsākšana spēle ar katru config iespējams (filmas, izšķirtspēju utt ..) -Lauching spēle ar un bez vecajām SaveGame.xom - Tīra Starforce aizsardzības programmu, un pārinstalēt to Thanx jau iepriekš par jūsu palīdzību |
|
| |||
| |||
| Kāda versija Worms? Visus papildu kļūdu kodus? |
|
| |||
| |||
| Huh tas Worms 4 Mayhem. Vai ir daudz precīzāk pateikt? Es nezinu. Es tikai iegūt šo info: Appname: tārpi 4 mayhem.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: tārpi 4 mayhem.exe ModVer: 1.0.0.0 Offset: 0001e329 |