![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mój egzemplarz Worms 4 Mayhem przestały działać po aktualizacji mojej karty graficznej. Gra przestaje ładowanie po filmów i "ładowanie" strażnik "strona", i dostaje z powrotem do systemu Windows z komunikatem "Worms 4 Mayhem napotkał błąd i zamknięcie". Moje karty graficznej jest Powercolor ATI X1650 ProWszystkie sterowniki są aktualne. Mogę uruchomić niedawno gry PES 2009) thanx GraphCard do aktualizacji, tak I Don't Feel Like obniżenia ... Oto moje SPECS: AMD Athlon XP 2600 + 2,08 GHz 1,50 Idź RAM Windows XP Pro SP2 Co próbowałem już: -Aktualizacja sterowników karty graficzne, (I skreśla starych sterowników z Sweeper) -Instalacja sterowników płyty głównej ponownie -Uninstall/reinstall Gry -Uruchamianie gier z każdej konfiguracji możliwe (filmy, rozdzielczość, itd. ..) -Lauching gry i bez starych SaveGame.xom - Sprzątanie na Starforce program ochrony i ponowne jej Thanx in advance for your help |
|
| |||
| |||
| Która wersja Worms? Wszelkie dodatkowe kody błędów? |
|
| |||
| |||
| Co to Worms 4 Mayhem. Czy istnieje bardziej precyzyjny sposób powiedzieć? I don't know. I tylko te informacje: AppName: Worms 4 mayhem.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: Worms 4 mayhem.exe ModVer: 1.0.0.0 Offset: 0001e329 |
![]() |
|
| Zakładki |