![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Meu de copie de Worms 4 Mayhem oprit de lucru după upgrade-mi grafic carte. Jocul de încărcare se opreşte după filme şi "încărcare" santinelei "pagina", si se intoarce la Windows cu mesajul "Worms 4 Mayhem o eroare şi a de a închide". My grafic carte este un ATI Powercolor X1650 Pro, Toate driver-ele sunt actualizate. Nu pot rula un joc foarte recente PES 2009) Thanx pentru a GraphCard actualizare, aşa că eu nu simt ca degradarea ... Iată-mi specs: AMD Athlon XP 2600 + 2,08 GHz 1,50 Salt RAM Windows XP Pro SP2 Ce am încercat deja: -Actualizarea Grafic Carduri Drivers, (am şters vechi cu Driver dragor) -Instalarea driver-ele din nou, placa de bază -Uninstall/reinstall Joc Lansarea-joc cu fiecare config posibil (de filme, rezoluţie, etc ..) -Lauching joc cu şi fără vechi SaveGame.xom - Curatenie de Starforce program de protecţie şi reinstalarea acesta Thanx în avans pentru ajutor |
|
| |||
| |||
| Ce versiune de Worms? Orice alte coduri de eroare? |
|
| |||
| |||
| Huh este Worms 4 Mayhem. Există un mod mai precis să-i spun? Nu ştiu. Am doar obţine aceste informaţii: AppName: viermi 4 mayhem.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: viermi 4 mayhem.exe ModVer: 1.0.0.0 Offset: 0001e329 |
![]() |
|
| Marcaje |