![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moje kópie Worms 4 Mayhem prestala fungovať po inovácii mojej grafickej karty. Hra sa zastaví nakládky po filmoch a "vkladaním" strážnej "strana", a dostane sa späť do Windows správa "Worms 4 Mayhem došlo k chybe a je blízko". Moja grafická karta je PowerColor ATI X1650 Pro, Všetky ovládače sú up-to-data. Nemůžu plynúť veľmi nedávnej hre PES 2009) thanx to GraphCard zmenené, takže nemám pocit, že klasifikácie ... Tu sú moje špecifikácie: AMD Athlon XP 2600 + 2,08 GHz, 1,50 Choď RAM Windows XP Pro SP2 Čo som už: -Aktualizácia ovládača grafickej karty, (I ruší staré s ovládačmi obranca) -Inštalácia opäť doske vodiča -Uninstall/reinstall Hra -Začatie hry sa každý config možné (filmy, rozlíšenie, atď ..) -Lauching hra bez starých SaveGame.xom - Vyčistenie Starforce ochrany program a opätovne ho Ďakujeme vopred za vašu pomoc |
|
| |||
| |||
| Akú verziu Worms? Akékoľvek ďalšie chybové kódy? |
|
| |||
| |||
| Čo je to Worms 4 Mayhem. Existuje nejaký presnejší spôsob, ako povedať? Já nevím. Já si to jen info: AppName: 4 červy mayhem.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: 4 červy mayhem.exe ModVer: 1.0.0.0 Posun: 0001e329 |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Grafické karty problém môže byť zastavenie Vista bežnému spustení. | Jonmal | Všeobecné Hardware Chat | 1 | 5. novembra 2009 11:21 |
| Ako môžem použiť grafické karty je Ram? | Drzá | Graphics Cards & Monitory | 4 | 12.září 2009 03:16 |
| Potreba novej grafickej karty | Black Magic | Graphics Cards & Monitory | 2 | 2. januára 2008 13:28 |
| Ktoré grafické karty ku kúpe? | hartleyb | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. november 2007 16:40 |
| Thread Tools | |
| |