![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Worms 4 Mayhem Benim kopya benim grafik kartı yükselttikten sonra çalışmayı durdurdu. Oyun filmleri ve "yükleme" nöbetçi "sayfa" sonra yükleme duruyor ve geri Worms 4 Mayhem mesaj ile Windows alır bir hatayla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor ". Benim grafik kartı olduğunu Powercolor ATI X1650 Pro, Tüm sürücülerin en-to-date. I) GraphCard güncellemek için, bu yüzden downgrading don't feel like dan bir çok yeni oyunu PES 2009 çalıştırabilirsiniz ... İşte özellikleri şunlardır: AMD Athlon XP 2600 + 2,08 GHz 1,50 Git RAM Windows XP Pro sp2 I zaten ne çalıştı: -Yükseltir Grafik Kartları Sürücüler, (I) Driver Sweeper ile eski silindi -Kurulumu tekrar anakart sürücüleri -Uninstall/reinstall Oyun Her türlü yapılandırma (filmler, çözünürlük, vb-başlatma oyun ..) Ile Lauching oyun ve olmayan eski SaveGame.xom - Bu Starforce koruma programı temizleniyor ve yeniden yükleme Thanx önceden yardım |
|
| |||
| |||
| Solucanlar hangi sürümünü? Ek hata kodları? |
|
| |||
| |||
| Ha 4 Mayhem Worms's. Orada anlatmak için daha kesin yolu var mı? Bilmiyorum. Ben sadece bu bilgileri elde ederiz: AppName: solucanlar 4 mayhem.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: solucanlar 4 mayhem.exe ModVer: 1.0.0.0 Offset: 0001e329 |