![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій екземпляр Worms 4 Mayhem перестали працювати після оновлення моєї графічної карти. Гра зупиняється після завантаження фільмів і "завантаження" часового "сторінку", і одержує назад у вікно з повідомленням "Worms 4 Mayhem виявив помилку і буде закрито". Мої графічні карти Powercolor ATI X1650 ProВсі водії є останню дату. Я можу запустити самі останні ігри PES 2009) Thanx оновити GraphCard, тому я не відчуваю себе зниження ... Ось мої специфікації: AMD Athlon XP 2600 + 2,08 ГГц 1,50 Go RAM Windows XP Pro SP2 Те, що я вже пробував: -Ремонт Відеокарти Драйвери, (я вилучив старі з Driver Sweeper) -Установку знову драйверів материнської плати -Uninstall/reinstall Ігри -Запуск гри з кожної можливої конфігурації (кіно, резолюції і т.д. ..) Lauching-ігри та без старої SaveGame.xom - Очищення програму Старфорс захист і поміняти його Thanx заздалегідь за вашу допомогу |
|
| |||
| |||
| Яка версія хробаків? Будь-які додаткові коди помилок? |
|
| |||
| |||
| Huh це Worms 4 Mayhem. Є точніший спосіб рассказать? Я не знаю. Я тільки отримати цю інформацію: AppName: Worms 4 mayhem.exe AppVer: 1.0.0.0 ModName: Worms 4 mayhem.exe ModVer: 1.0.0.0 Offset: 0001e329 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Графічна карта проблема може бути зупинка Vista нормальному запуску. | Jonmal | Генеральний обладнання чат | 1 | 5 листопада 2009 11:21 |
| Як я можу використовувати Графічні карти як Рам? | Brazen | Графічні карти & Монітори | 4 | 12 вересня 2009 03:16 |
| Потрібна нова графічна карта | Чорна магія | Графічні карти & Монітори | 2 | 2 січня 2008 13:28 |
| Яку відеокарту купити? | hartleyb | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 листопада 2007 16:40 |
| Різьба Інструменти | |
| |