![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Im любопитна каква игра / и са най-лошото в мнението си. Както казах дивеч / и Така че можете да напишете една игра ви мразя. Но ако имате няколко игри, които не харесвате. След това можете да дадат имената на няколко игри. Имам 3 игри. Runescape, две свят, свят на Warcraft. Im изобщо не е фен на mmorpg. Има разбира се още mmorpg's, но мисля, че тези 3 са най-лошото. Im не сигурен ако две света е категоризирана като mmorpg. Но в един играч е RPG. И вие можете да го прослушате от Xbox Live в мултиплейър. Така че го наричат mmorpg. Сега е твой ред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чух за един от време на време преди. Тя бе основана около една кървава водопроводчик за плача на глас. Той е италиански и цялата игра беше около него беше скачане на гъби!
|
| |||
| |||
| Alien стрелец! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
![]() когато ти казват, че му харесва толкова вярно Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| уау runescape и всички crappy фантазия elfs игри! мои приятели играят тези игри obsessively така винаги, когато съм в къщата им и я деинсталирате LOL.
Мисля, че игри като уау runescape и са насочени към подрастващите, но имат децата тема. elfs и джудже, които борбата mages и така нататък! Има игра за тъжни хора, които нямат чувство за реалния свят и няма намерение да се превърне общителен. пенява над Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| то doesn't въпроса Времето сте nerdy .... хора, които играят уау ги е страх от външния свят и би предпочел да играе във виртуалния свят, отколкото живеят в reality.i не би ми клас самостоятелно като онази, но ми харесва компютри, но също така да се излиза с приятели и с добро време Не стоя вкъщи vegetating бой orks и elfs |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
|
| |||
| |||
| неговите верни макар вероятно около 70-80 на сто от уау играчи трябва да се измъкнем още. ", ако те са я" най-вероятно до факта, че те вероятно се bullied в училище "се направи препратка към някого |
|
| |||
| |||
| Цитат:
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Какво е най-лошото Pc някога сте Собствени? | redden137 | Общи Хардуер Чат | 20 | 13 Март 2009 14:41 |
| Най-лошите неща, за да забави системата ви във вашето мнение? | SophieCella | Общи Софтуер Чат | 18 | 15 Юни 2008 04:59 |
| Най-тежките "популярни" част от софтуера на компютъра ви? | Gazmondo | Общи Софтуер Чат | 3 | 25 Март 2008 15:38 |
| Не мога да Вход ... (Най-тежките Проблем Още) | Hexzar | Windows операционни системи | 1 | 10 Jan 2008 14:04 |
| X-Мъже The Game | swordude | PC & конзолата Gaming | 1 | 21 Окт 2006 10:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |