menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Nejhorší hra, kterou jste slyšeli o

Reply

Thread Nástroje
Old 18.prosince 2007, 13:17
Člen Skupina

Default Nejhorší hra, kterou jste slyšeli o

Im zvědavá, jaké hry / s je nejhorším ve svém stanovisku.

Jak jsem řekl Hra / s

Takže můžete napsat jedinou hru nelíbí. Ale pokud máte více her, které vám nelíbí. Pak můžete dát jména více her.

Mám 3 hry.

Runescape, dvě světové, World of Warcraft.

Im obecně není opravdu fanouškem mmorpg. Existuje jistě více mmorpg, ale myslím, že tyto 3 jsou nejhorší. Im ne jistý-li dvě světě je kategorizován jako mmorpg. Ale jedno je to hráč RPG. A můžete si hrát na Xbox Live v multiplayeru. Takže já říkám, že mmorpg.

Nyní je na řadě.
Old 19.prosince 2007, 04:01
Dárce Skupina

Slyšel jsem, že asi jednu chvíli lety.

Bylo založeno kolem krvavé instalatér k vzteku.

Byl italské a všechny hra byla asi bylo mu skákání na houby!

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 19.prosince 2007, 05:25
Banned Skupina

Alien střelec!
Old 19. prosince 2007, 05:49
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal alex View Post
Slyšel jsem, že asi jednu chvíli lety.

Bylo založeno kolem krvavé instalatér k vzteku.

Byl italské a všechny hra byla asi bylo mu skákání na houby!

hahaha

když říkáš, že rád, že jeho tak pravda

Můj systém: Moje

Processor (s):
AMD Athlon duálním jádrem
Základní deska:
winfast 6600
Paměť RAM:
3 GB.
Grafické karty (s):
MSI 8600GT
Zvuková karta:
Některé levné DX9 5,1
Pevný disk (y):
Optická mechanika (s):
Case / PSU:
Chlazení:
Síť / Internet:
Monitor (s):
Cibox 1440 x 900
Operační systém (y):
Vista
Old 19.prosince 2007, 12:51
Dárce Skupina

wow Runescape a všem hovno fantasy elfs hry! kamarády hrát tyto hry nutkavě takže když někdy jsem v jejich domě i odinstalovat lol.
Myslím si, že hry jako wow a Runescape jsou zaměřené na teenagery, ale mají kiddies tématu. elfs a trpaslík, který boj mages a tak dále! Hra je pro smutné lidi bez smyslu pro reálný svět, a nemá v úmyslu stát se družný.
chvástavost nad

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 19.prosince 2007, 13:01
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal cew27 View Post
wow Runescape a všem hovno fantasy elfs hry! kamarády hrát tyto hry nutkavě takže když někdy jsem v jejich domě i odinstalovat lol.
Myslím si, že hry jako wow a Runescape jsou zaměřené na teenagery, ale mají kiddies tématu. elfs a trpaslík, který boj mages a tak dále! Hra je pro smutné lidi bez smyslu pro reálný svět, a nemá v úmyslu stát se družný.
chvástavost nad
To proto, že jediný způsob, jak děti stanou družný nowherer dny se jednat tvrdě a hloupý jako dým drink dopovat etc.And co děláš na počítači fórum pak že `s Kinder hloupý.
Old 19.prosince 2007, 13:06
Dárce Skupina

doesnt to záležitost počasí jsi hloupý .... lidí, kteří hrají wow je strach z okolního světa a budou hrát spíše ve virtuálním světě, než žít v reality.i nebude můj vlastní třídu jako poleno, ale mám rád počítače, ale i také rád ven s přáteli a s dostatečným předstihem ne sedět doma živořící potýkali orks a elfs
Old 19.prosince 2007, 13:29
Dárce Skupina

Citace:
doesnt to záležitost počasí jsi hloupý .... lidí, kteří hrají wow je strach z okolního světa a budou hrát spíše ve virtuálním světě, než žít v reality.i nebude můj vlastní třídu jako poleno, ale mám rád počítače, ale i také rád ven s přáteli a s dostatečným předstihem ne sedět doma živořící potýkali orks a elfs
Rád hraje Runescape i Nejsem bojí ve společnosti, nebo jít ven, i jen don `t chtějí mít k pití, kouř atd. friends.Not, aby každý, kdo hraje WoW nebo Runescape se bojí socialzing atd., a jsou-li to `s největší pravděpodobností až na skutečnost, že se pravděpodobně dostal šikanováno ve škole, a mám zapsat alot.i znamenat vám říct, že každý, kdo to hraje Runescape wow, nebo se bojí okolního světa je přibližně stejná jako někdo říkal, že bychom "Všechno Geeks a nerds a potřebujete získat více informací a získat život, protože jsme na počítači forum.you muset přestat disscriminating lidí.
Old 19.prosince 2007, 13:32
Dárce Skupina

pravda, i když pravděpodobně její o 70-80 procent hráčů wow to potřeba získat více informací.
", jsou-li je to s největší pravděpodobností až na skutečnost, že se pravděpodobně dostal šikanováno ve škole" jste odkazu pro někoho
Old 19.prosince 2007, 13:38
Dárce Skupina

Citace:
pravda, i když pravděpodobně její o 70-80 procent hráčů wow to potřeba získat více informací.
", jsou-li je to s největší pravděpodobností až na skutečnost, že se pravděpodobně dostal šikanováno ve škole" jste odkazu pro někoho
No Ne.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Co je nejhorší Pc jste někdy Unpasteurised? redden137 Obecné Hardware Chat 20 13. Březen 2009 14:41
Nejhorší věci zpomalit váš systém podle vašeho názoru? SophieCella Obecné Software Chat 18 15 června 2008 04:59
Nejhorší "populární" software ve vašem počítači? Gazmondo Obecné Software Chat 3 25. března 2008 15:38
I Can't Přihlásit ... Nejhorší Problém () Nikdy Hexzar Operační systémy Windows 1 10. ledna 2008 14:04
X-Men The Game swordude PC a herní konzole 1 21. října 2006 10:08
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.