![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Im zvědavá, jaké hry / s je nejhorším ve svém stanovisku. Jak jsem řekl Hra / s Takže můžete napsat jedinou hru nelíbí. Ale pokud máte více her, které vám nelíbí. Pak můžete dát jména více her. Mám 3 hry. Runescape, dvě světové, World of Warcraft. Im obecně není opravdu fanouškem mmorpg. Existuje jistě více mmorpg, ale myslím, že tyto 3 jsou nejhorší. Im ne jistý-li dvě světě je kategorizován jako mmorpg. Ale jedno je to hráč RPG. A můžete si hrát na Xbox Live v multiplayeru. Takže já říkám, že mmorpg. Nyní je na řadě. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Slyšel jsem, že asi jednu chvíli lety. Bylo založeno kolem krvavé instalatér k vzteku. Byl italské a všechny hra byla asi bylo mu skákání na houby!
|
| |||
| |||
| Alien střelec! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
![]() když říkáš, že rád, že jeho tak pravda Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow Runescape a všem hovno fantasy elfs hry! kamarády hrát tyto hry nutkavě takže když někdy jsem v jejich domě i odinstalovat lol.
Myslím si, že hry jako wow a Runescape jsou zaměřené na teenagery, ale mají kiddies tématu. elfs a trpaslík, který boj mages a tak dále! Hra je pro smutné lidi bez smyslu pro reálný svět, a nemá v úmyslu stát se družný. chvástavost nad Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| doesnt to záležitost počasí jsi hloupý .... lidí, kteří hrají wow je strach z okolního světa a budou hrát spíše ve virtuálním světě, než žít v reality.i nebude můj vlastní třídu jako poleno, ale mám rád počítače, ale i také rád ven s přáteli a s dostatečným předstihem ne sedět doma živořící potýkali orks a elfs |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| pravda, i když pravděpodobně její o 70-80 procent hráčů wow to potřeba získat více informací. ", jsou-li je to s největší pravděpodobností až na skutečnost, že se pravděpodobně dostal šikanováno ve škole" jste odkazu pro někoho |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Co je nejhorší Pc jste někdy Unpasteurised? | redden137 | Obecné Hardware Chat | 20 | 13. Březen 2009 14:41 |
| Nejhorší věci zpomalit váš systém podle vašeho názoru? | SophieCella | Obecné Software Chat | 18 | 15 června 2008 04:59 |
| Nejhorší "populární" software ve vašem počítači? | Gazmondo | Obecné Software Chat | 3 | 25. března 2008 15:38 |
| I Can't Přihlásit ... Nejhorší Problém () Nikdy | Hexzar | Operační systémy Windows | 1 | 10. ledna 2008 14:04 |
| X-Men The Game | swordude | PC a herní konzole | 1 | 21. října 2006 10:08 |
| Thread Nástroje | |
| |