![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Im τι περίεργο παιχνίδι / ες είναι η χειρότερη κατά τη γνώμη σας. Όπως είπα θηραμάτων / s Έτσι, μπορείτε να πληκτρολογήσετε ένα μόνο παιχνίδι σας αρέσει. Αλλά αν έχεις πολλαπλά παιχνίδια που σας αρέσει. Στη συνέχεια, μπορείτε να δώσει τα ονόματα των πολλαπλών παιχνίδια. Έχω 3 παιχνίδια. Runescape, δύο κόσμο, World of Warcraft. Im γενικά δεν είναι οπαδός των MMORPG. Υπάρχουν σίγουρα πιο MMORPG της, αλλά πιστεύω ότι αυτά τα 3 είναι τα χειρότερα. Im μη βέβαιος εάν δύο παγκοσμίως έχει χαρακτηριστεί ως MMORPG. Αλλά και μόνο παίκτη είναι RPG. Και μπορείτε να το παίξετε στο Xbox Live στο multiplayer. Γι 'αυτό αποκαλώ MMORPG. Τώρα είναι η σειρά σας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Άκουσα το ένα πριν από λίγο καιρό. Ήταν γύρω από μια αιματηρή υδραυλικός για κλάμα φωναχτά. Ήταν όλα τα ιταλικά και το παιχνίδι ήταν περίπου ήταν αυτός άλματα για τα μανιτάρια!
|
| |||
| |||
| Alien Shooter! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
![]() όταν λέτε έτσι ώστε η αλήθεια Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow runescape και όλα τα crappy φαντασίωση ELFS παιχνίδια!! οι φίλοι μου παίζουν αυτά τα παιχνίδια obsessively ποτέ έτσι όταν είμαι στο σπίτι τους i απεγκαταστήστε τον lol.
Πιστεύω ότι τα παιχνίδια όπως το wow και runescape απευθύνονται σε εφήβους, αλλά έχουν ένα θέμα kiddies. ELFS και νάνο που αγωνίζονται mages και ούτω καθεξής! υπάρχει παιχνίδι για άτομα που δεν θλιβερή αίσθηση του πραγματικού κόσμου και δεν προτίθεται να γίνει κοινωνικότητα. κομπάζω πάνω Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| it doesn't θέμα καιρικές είστε nerdy .... ανθρώπους που παίζουν wow φοβούνται από τον έξω κόσμο και θα προτιμούσε να παίξει σε ένα εικονικό κόσμο από ό, τι ζει σε reality.i κατηγορία δεν θα μου αυτο ως geek αλλά μου αρέσουν οι υπολογιστές, αλλά εγώ θα ήθελα, επίσης, μαζί με τους φίλους και έχοντας μια καλή στιγμή δεν κάθεται στο σπίτι vegetating battling orks και ELFS |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| την αλήθεια και αν πιθανότατα περίπου 70-80 τοις εκατό του wow παίκτες πρέπει να κάνουν περισσότερα. "εάν it` s πιθανότατα στο γεγονός ότι ίσως έχεις εκφοβισμού στο σχολείο "είναι να κάνει μια αναφορά σε κάποιον |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι η χειρότερη Pc έχετε ποτέ Ιδιόκτητες; | redden137 | Γενική Συζήτηση Hardware | 20 | 13 Μαρ 2009 14:41 |
| Το χειρότερο πράγματα για να επιβραδύνουν το σύστημά σας κατά τη γνώμη σας; | SophieCella | Γενικά Λογισμικό Chat | 18 | 15 Ιουν 2008 04:59 |
| Το χειρότερο "λαϊκή" κομμάτι του λογισμικού στον υπολογιστή σας; | Gazmondo | Γενικά Λογισμικό Chat | 3 | 25 Μαρ 2008 15:38 |
| Εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ ... (Χείριστες Πρόβλημα Ποτέ) | Hexzar | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 10 Ιαν 2008 14:04 |
| X-Men The Game | swordude | PC & Console Gaming | 1 | 21 Οκτ 2006 10:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |