μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Το χειρότερο παιχνίδι που έχετε ποτέ ακούσει

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 18 Δεκεμβρίου 2007, 13:17
Μέλος Ομάδα

Default Το χειρότερο παιχνίδι που έχετε ποτέ ακούσει

Im τι περίεργο παιχνίδι / ες είναι η χειρότερη κατά τη γνώμη σας.

Όπως είπα θηραμάτων / s

Έτσι, μπορείτε να πληκτρολογήσετε ένα μόνο παιχνίδι σας αρέσει. Αλλά αν έχεις πολλαπλά παιχνίδια που σας αρέσει. Στη συνέχεια, μπορείτε να δώσει τα ονόματα των πολλαπλών παιχνίδια.

Έχω 3 παιχνίδια.

Runescape, δύο κόσμο, World of Warcraft.

Im γενικά δεν είναι οπαδός των MMORPG. Υπάρχουν σίγουρα πιο MMORPG της, αλλά πιστεύω ότι αυτά τα 3 είναι τα χειρότερα. Im μη βέβαιος εάν δύο παγκοσμίως έχει χαρακτηριστεί ως MMORPG. Αλλά και μόνο παίκτη είναι RPG. Και μπορείτε να το παίξετε στο Xbox Live στο multiplayer. Γι 'αυτό αποκαλώ MMORPG.

Τώρα είναι η σειρά σας.
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 04:01
Ομάδα Δωρητών

Άκουσα το ένα πριν από λίγο καιρό.

Ήταν γύρω από μια αιματηρή υδραυλικός για κλάμα φωναχτά.

Ήταν όλα τα ιταλικά και το παιχνίδι ήταν περίπου ήταν αυτός άλματα για τα μανιτάρια!

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 05:25
Banned Ομάδα

Alien Shooter!
Old 19 Δεκ 2007, 05:49
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας alex View Post
Άκουσα το ένα πριν από λίγο καιρό.

Ήταν γύρω από μια αιματηρή υδραυλικός για κλάμα φωναχτά.

Ήταν όλα τα ιταλικά και το παιχνίδι ήταν περίπου ήταν αυτός άλματα για τα μανιτάρια!

hahaha

όταν λέτε έτσι ώστε η αλήθεια

Το σύστημά μου: Ορυχείο

Processor (s):
διπλού πυρήνα AMD Athlon
Motherboard:
winfast 6600
Μνήμες:
3GB
Κάρτα γραφικών (ες):
MSI 8600GT
Κάρτα Ήχου:
ορισμένες φθηνές dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Monitor (ες):
Cibox 1440 x 900
Operating System (s):
Vista
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 12:51
Ομάδα Δωρητών

wow runescape και όλα τα crappy φαντασίωση ELFS παιχνίδια!! οι φίλοι μου παίζουν αυτά τα παιχνίδια obsessively ποτέ έτσι όταν είμαι στο σπίτι τους i απεγκαταστήστε τον lol.
Πιστεύω ότι τα παιχνίδια όπως το wow και runescape απευθύνονται σε εφήβους, αλλά έχουν ένα θέμα kiddies. ELFS και νάνο που αγωνίζονται mages και ούτω καθεξής! υπάρχει παιχνίδι για άτομα που δεν θλιβερή αίσθηση του πραγματικού κόσμου και δεν προτίθεται να γίνει κοινωνικότητα.
κομπάζω πάνω

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 13:01
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας cew27 View Post
wow runescape και όλα τα crappy φαντασίωση ELFS παιχνίδια!! οι φίλοι μου παίζουν αυτά τα παιχνίδια obsessively ποτέ έτσι όταν είμαι στο σπίτι τους i απεγκαταστήστε τον lol.
Πιστεύω ότι τα παιχνίδια όπως το wow και runescape απευθύνονται σε εφήβους, αλλά έχουν ένα θέμα kiddies. ELFS και νάνο που αγωνίζονται mages και ούτω καθεξής! υπάρχει παιχνίδι για άτομα που δεν θλιβερή αίσθηση του πραγματικού κόσμου και δεν προτίθεται να γίνει κοινωνικότητα.
κομπάζω πάνω
Ειναι διότι μόνο έτσι τα παιδιά γίνονται sociable nowherer ημερών είναι να λειτουργήσει και να είναι σκληρό σαν ηλίθια καπνίζουν πίνουν ναρκωτικά etc.And τι κάνεις σε έναν υπολογιστή που φόρουμ τότε `s Kinder nerdy.
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 13:06
Ομάδα Δωρητών

it doesn't θέμα καιρικές είστε nerdy .... ανθρώπους που παίζουν wow φοβούνται από τον έξω κόσμο και θα προτιμούσε να παίξει σε ένα εικονικό κόσμο από ό, τι ζει σε reality.i κατηγορία δεν θα μου αυτο ως geek αλλά μου αρέσουν οι υπολογιστές, αλλά εγώ θα ήθελα, επίσης, μαζί με τους φίλους και έχοντας μια καλή στιγμή δεν κάθεται στο σπίτι vegetating battling orks και ELFS
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 13:29
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
it doesn't θέμα καιρικές είστε nerdy .... ανθρώπους που παίζουν wow φοβούνται από τον έξω κόσμο και θα προτιμούσε να παίξει σε ένα εικονικό κόσμο από ό, τι ζει σε reality.i κατηγορία δεν θα μου αυτο ως geek αλλά μου αρέσουν οι υπολογιστές, αλλά εγώ θα ήθελα, επίσης, μαζί με τους φίλους και έχοντας μια καλή στιγμή δεν κάθεται στο σπίτι vegetating battling orks και ELFS
Μου αρέσει να παίζουμε runescape i `m δεν φοβάται κοινωνικές ή πρόκειται έξω, I don` t απλά θέλουν να έχουν να πίνουν, να καπνίζουν κ.λπ. friends.Not όλοι όσοι παίζουν WoW ή runescape φοβάται να socialzing κλπ, και αν είναι αυτό `s πιθανότατα στο γεγονός ότι ίσως έχεις εκφοβισμού στο σχολείο, και έχω καταθέσει alot.i μέση σας πω ότι όλοι όσοι` s παίζοντας wow runescape ή φοβάται από τον έξω κόσμο είναι περίπου το ίδιο με κάποιον λέγοντας ότι θα `όλοι σπασίκλες και στόκοι και πρέπει να βγει από πάνω και να αποκτήσετε μια ζωή, επειδή είμαστε σε έναν υπολογιστή forum.you ανάγκη να σταματήσει disscriminating άτομα.
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 13:32
Ομάδα Δωρητών

την αλήθεια και αν πιθανότατα περίπου 70-80 τοις εκατό του wow παίκτες πρέπει να κάνουν περισσότερα.
"εάν it` s πιθανότατα στο γεγονός ότι ίσως έχεις εκφοβισμού στο σχολείο "είναι να κάνει μια αναφορά σε κάποιον
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 13:38
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
την αλήθεια και αν πιθανότατα περίπου 70-80 τοις εκατό του wow παίκτες πρέπει να κάνουν περισσότερα.
"εάν it` s πιθανότατα στο γεγονός ότι ίσως έχεις εκφοβισμού στο σχολείο "είναι να κάνει μια αναφορά σε κάποιον
Λοιπόν duh.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ποια είναι η χειρότερη Pc έχετε ποτέ Ιδιόκτητες; redden137 Γενική Συζήτηση Hardware 20 13 Μαρ 2009 14:41
Το χειρότερο πράγματα για να επιβραδύνουν το σύστημά σας κατά τη γνώμη σας; SophieCella Γενικά Λογισμικό Chat 18 15 Ιουν 2008 04:59
Το χειρότερο "λαϊκή" κομμάτι του λογισμικού στον υπολογιστή σας; Gazmondo Γενικά Λογισμικό Chat 3 25 Μαρ 2008 15:38
Εγώ δεν μπορώ να συνδεθώ ... (Χείριστες Πρόβλημα Ποτέ) Hexzar Λειτουργικά συστήματα Windows 1 10 Ιαν 2008 14:04
X-Men The Game swordude PC & Console Gaming 1 21 Οκτ 2006 10:08
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.