manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Najgora igra koju ste ikad čuli za

Reply

Thread Tools
Old 18. prosinca 2007, 13:17
Member Group

Im znatiželjan šta igra / s su najgori po Vašem mišljenju.

Kao što sam rekao igra / s

Tako da je možete upisati jedan igru nenaklonost. Ali, ako imaš više igara koje ćete neraspoloženje. Tada možete dati imena više igara.

Imam 3 igre.

Runescape, dva svijeta, svijet Warcraft.

Im uopće ne stvarno navijate mmorpg. Ima sigurno više mmorpg-a, ali mislim da su ove 3 najgore. Im ne siguran ako dva svjetska je kategoriziran kao mmorpg. Ali u jednoj player to RPG. I možete igrati na Xbox živjeti u multiplayer. Pa sam ga zovu mmorpg.

Sada je vaš red.
Old 19. prosinca 2007, 04:01
Donatorska Grupa

Čuo sam o jednoj malo prije.

To je bio baziran oko krvničkom lemila za plakanje out glasno.

On je bio talijanski i sve igre je bio oko njega skakanje na gljive!

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 19. prosinca 2007, 05:25
Zabranjen Group

Alien strijelac!
Old 19 pro 2007, 05:49
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by alex View Post
Čuo sam o jednoj malo prije.

To je bio baziran oko krvničkom lemila za plakanje out glasno.

On je bio talijanski i sve igre je bio oko njega skakanje na gljive!

hahaha

kada se to kaže kao da je njegov tako istinito

My System: Moj

Procesor (i):
AMD Athlon dual core
Matične ploče:
winfast 6600
RAM memorija:
3gb
Grafička kartica (e):
MSI 8600GT
Sound Card:
neki jeftini dx9 5,1
Tvrdi disk (i):
Optički pogon (e):
Case / PSU:
Hlađenje:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Operacijski sustav (e):
Vista
Old 19. prosinca 2007, 12:51
Donatorska Grupa

runescape vau i sve jebani fantasy elfs igre! mojim prijateljima igrati te igre obsessively pa kad sam ja ikada u njihovoj kući i deinstalirajte ga lol.
Mislim da pobjednik "na psihologiju" kao što su promjena zvuka i runescape usmerenih na tinejdžera ali imaju kiddies temu. elfs patuljak i koji se bore mages i tako dalje! tu igru za tužan narod bez smislu stvarnog svijeta i nema namjeru da postane društven.
bjesniti nad

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 19. prosinca 2007, 13:01
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by cew27 View Post
runescape vau i sve jebani fantasy elfs igre! mojim prijateljima igrati te igre obsessively pa kad sam ja ikada u njihovoj kući i deinstalirajte ga lol.
Mislim da pobjednik "na psihologiju" kao što su promjena zvuka i runescape usmerenih na tinejdžera ali imaju kiddies temu. elfs patuljak i koji se bore mages i tako dalje! tu igru za tužan narod bez smislu stvarnog svijeta i nema namjeru da postane društven.
bjesniti nad
To `e, jer je jedini način djeca postaju druževan nowherer dana je da djeluje teško i biti glupa kao dim popiti uzimaju droge etc.And šta ti radiš na računalu na forum pa da s` Kinder nerdy.
Old 19. prosinca 2007, 13:06
Donatorska Grupa

to se pitanje vremenske ste nerdy .... Wow ljudi koji igraju se prepala vanjskim svijetom i koji bi radije igraju u virtualnom svijetu nego živjeti u reality.i ne bi moga razreda self kao geek, ali volim kompjutere, ali i ja kao izlazak s prijateljima i imati dobar provod ne sjedi kod kuće vegetating boj orks i elfs
Old 19. prosinca 2007, 13:29
Donatorska Grupa

Quote:
to se pitanje vremenske ste nerdy .... Wow ljudi koji igraju se prepala vanjskim svijetom i koji bi radije igraju u virtualnom svijetu nego živjeti u reality.i ne bi moga razreda self kao geek, ali volim kompjutere, ali i ja kao izlazak s prijateljima i imati dobar provod ne sjedi kod kuće vegetating boj orks i elfs
I like runescape igranje i `m nije prepala druženje ili odlazak van, I don` t pravedan ištanje to moram piti, pušiti itd. kako bi friends.Not svima koji igraju WOW ili runescape se bojati socialzing itd, i ako su ga `e najvjerojatnije do činjenice da su vjerojatno bullied dobila u školi, i dobila spustiti alot.i znači da rekavši da svi koji` e igrate runescape vau ili se prepala na vanjski svijet je otprilike isto kao da mi netko rekao: `re all geeks i nerds i potreba da se više i dobiti život zato što smo na računalu forum.you potrebu da se zaustavi disscriminating ljudi.
Old 19. prosinca 2007, 13:32
Donatorska Grupa

svoj pravi iako vjerojatno oko 70-80 posto vau igrači trebati učiniti da biste dobili vanjska strana više.
"ako su ga` e najvjerojatnije do činjenice da su vjerojatno dobio u školi bullied "are you making referencu na nekoga
Old 19. prosinca 2007, 13:38
Donatorska Grupa

Quote:
svoj pravi iako vjerojatno oko 70-80 posto vau igrači trebati učiniti da biste dobili vanjska strana više.
"ako su ga` e najvjerojatnije do činjenice da su vjerojatno dobio u školi bullied "are you making referencu na nekoga
Pa Duh.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.