![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im znatiželjan šta igra / s su najgori po Vašem mišljenju. Kao što sam rekao igra / s Tako da je možete upisati jedan igru nenaklonost. Ali, ako imaš više igara koje ćete neraspoloženje. Tada možete dati imena više igara. Imam 3 igre. Runescape, dva svijeta, svijet Warcraft. Im uopće ne stvarno navijate mmorpg. Ima sigurno više mmorpg-a, ali mislim da su ove 3 najgore. Im ne siguran ako dva svjetska je kategoriziran kao mmorpg. Ali u jednoj player to RPG. I možete igrati na Xbox živjeti u multiplayer. Pa sam ga zovu mmorpg. Sada je vaš red. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čuo sam o jednoj malo prije. To je bio baziran oko krvničkom lemila za plakanje out glasno. On je bio talijanski i sve igre je bio oko njega skakanje na gljive!
|
| |||
| |||
| Alien strijelac! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() kada se to kaže kao da je njegov tako istinito My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| runescape vau i sve jebani fantasy elfs igre! mojim prijateljima igrati te igre obsessively pa kad sam ja ikada u njihovoj kući i deinstalirajte ga lol.
Mislim da pobjednik "na psihologiju" kao što su promjena zvuka i runescape usmerenih na tinejdžera ali imaju kiddies temu. elfs patuljak i koji se bore mages i tako dalje! tu igru za tužan narod bez smislu stvarnog svijeta i nema namjeru da postane društven. bjesniti nad My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| to se pitanje vremenske ste nerdy .... Wow ljudi koji igraju se prepala vanjskim svijetom i koji bi radije igraju u virtualnom svijetu nego živjeti u reality.i ne bi moga razreda self kao geek, ali volim kompjutere, ali i ja kao izlazak s prijateljima i imati dobar provod ne sjedi kod kuće vegetating boj orks i elfs |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| svoj pravi iako vjerojatno oko 70-80 posto vau igrači trebati učiniti da biste dobili vanjska strana više. "ako su ga` e najvjerojatnije do činjenice da su vjerojatno dobio u školi bullied "are you making referencu na nekoga |
|
| |||
| |||
| Quote:
|