kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Legrosszabb játék, amit valaha hallottam

Reply

Téma eszközök
Old December 18, 2007, 13:17
Csoport tagja

Im milyen furcsa játék / s a legrosszabb a véleményét.

Mondtam Meccs / s

Így típusú egységes játékkal ellenszenv. De ha van többszörös játékok amit nem szeret. Ezután adja nevét több játékot.

Van 3 játékokat.

RuneScape két világ, World of Warcraft.

Im általában nem igazán rajongó mmorpg. Vannak persze több mmorpg, de azt hiszem, ezek a 3. a legrosszabb. Im nem biztos, ha két világ van minősülő mmorpg. De az egyetlen játékos, hogy RPG. És tudja játszani az Xbox Live in multiplayer. Szóval nevezzük mmorpg.

Most te jössz.
Old December 19, 2007, 04:01
Donor Group

Hallottam az egyik egy kicsit korábban.

Azt épül véres vízvezeték a sír hangosan.

Ő volt az olasz és a játék volt, volt neki a gomba jumping!

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old December 19, 2007, 05:25
Tiltott Group

Alien Shooter!
Old December 19, 2007, 05:49
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by alex View Post
Hallottam az egyik egy kicsit korábban.

Azt épül véres vízvezeték a sír hangosan.

Ő volt az olasz és a játék volt, volt neki a gomba jumping!

hahaha

Ha azt szeretné mondani, hogy így igaz

My System: Enyém

Processzor (ok):
AMD Athlon kétmagos
Alaplap:
winfast 6600
RAM memória:
3GB
Grafikus kártya (k):
MSI 8600GT
Hangkártya:
Néhány olcsó dx9 5,1
Merevlemez (ek):
Optikai meghajtó (k):
Case / tápegység:
Hűtés:
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
Cibox 1440 x 900
Operációs rendszer (ek):
Vista
Old December 19, 2007, 12:51
Donor Group

RuneScape wow, és az összes retkes elfs fantasy játékok! barátaimmal játszani ezeket a játékokat obsessively, ha mindig én vagyok a házuk i uninstall ez lol.
Úgy gondolom, hogy a játékok, mint a wow és RuneScape célja a tizenévesek, de a kiddies témát. elfs és a törpe aki harc mages, és így tovább! ott játék szomorú emberek nincs értelme a valós világ, és nem áll szándékában, hogy társaságkedvelő.
henceg felett

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old December 19, 2007, 13:01
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by cew27 View Post
RuneScape wow, és az összes retkes elfs fantasy játékok! barátaimmal játszani ezeket a játékokat obsessively, ha mindig én vagyok a házuk i uninstall ez lol.
Úgy gondolom, hogy a játékok, mint a wow és RuneScape célja a tizenévesek, de a kiddies témát. elfs és a törpe aki harc mages, és így tovább! ott játék szomorú emberek nincs értelme a valós világ, és nem áll szándékában, hogy társaságkedvelő.
henceg felett
That `s mert csak így válhat a gyerekek társas nowherer nap, hogy kemény, és buta, mint a füst ital megteszi a kábítószer etc.And mit csinál a számítógépen, majd a fórumon, hogy" s Kinder nerdy.
Old December 19, 2007, 13:06
Donor Group

ez nem számít az időjárás Ön nerdy .... emberek, akik játszanak wow is félsz a külvilággal, és inkább játszanak egy virtuális világban élnek, mint reality.i nem önálló osztály én a geek, de szeretem a számítógépek, de én is megyek ki a barátokkal, és egy jó ideje nem ült otthon növekedés küzdöttek orks és elfs
Old December 19, 2007, 13:29
Donor Group

Idézet:
ez nem számít az időjárás Ön nerdy .... emberek, akik játszanak wow is félsz a külvilággal, és inkább játszanak egy virtuális világban élnek, mint reality.i nem önálló osztály én a geek, de szeretem a számítógépek, de én is megyek ki a barátokkal, és egy jó ideje nem ült otthon növekedés küzdöttek orks és elfs
Szeretem játszani RuneScape i "Nem félek a társasági élet megy vagy azon kívül, csak Don` t szeretné, hogy az ital, füst, stb friends.Not, hogy mindenki, aki játszik WoW vagy RuneScape fél a socialzing etc, és ha ez `s valószínűleg le a tény, hogy talán van zaklatás az iskolában, és már letette alot.i jelenti azt, mondván, hogy mindenki, aki" játszik RuneScape vagy wow rémíti a külvilág körülbelül ugyanaz, mint valakit, mondván, hogy mi "mind Geeks és kockafejû, és szükség is van, hogy ki és élvezd az életet, mert a számítógép forum.you, hogy abba kell hagynia disscriminating emberek.
Old December 19, 2007, 13:32
Donor Group

Igaz, hogy bár valószínűleg mintegy 70-80 százaléka wow játékosok nem kell jutnunk tovább.
", ha ez nem ok valószínűleg le a tény, hogy talán van zaklatás az iskolában" vagy te, hogy a hivatkozás valaki
Old December 19, 2007, 13:38
Donor Group

Idézet:
Igaz, hogy bár valószínűleg mintegy 70-80 százaléka wow játékosok nem kell jutnunk tovább.
", ha ez nem ok valószínűleg le a tény, hogy talán van zaklatás az iskolában" vagy te, hogy a hivatkozás valaki
Nos duh.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.