![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Im milyen furcsa játék / s a legrosszabb a véleményét. Mondtam Meccs / s Így típusú egységes játékkal ellenszenv. De ha van többszörös játékok amit nem szeret. Ezután adja nevét több játékot. Van 3 játékokat. RuneScape két világ, World of Warcraft. Im általában nem igazán rajongó mmorpg. Vannak persze több mmorpg, de azt hiszem, ezek a 3. a legrosszabb. Im nem biztos, ha két világ van minősülő mmorpg. De az egyetlen játékos, hogy RPG. És tudja játszani az Xbox Live in multiplayer. Szóval nevezzük mmorpg. Most te jössz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hallottam az egyik egy kicsit korábban. Azt épül véres vízvezeték a sír hangosan. Ő volt az olasz és a játék volt, volt neki a gomba jumping!
|
| |||
| |||
| Alien Shooter! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
![]() Ha azt szeretné mondani, hogy így igaz My System: Enyém
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| RuneScape wow, és az összes retkes elfs fantasy játékok! barátaimmal játszani ezeket a játékokat obsessively, ha mindig én vagyok a házuk i uninstall ez lol.
Úgy gondolom, hogy a játékok, mint a wow és RuneScape célja a tizenévesek, de a kiddies témát. elfs és a törpe aki harc mages, és így tovább! ott játék szomorú emberek nincs értelme a valós világ, és nem áll szándékában, hogy társaságkedvelő. henceg felett My System: Cewy a csoda macine
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| ez nem számít az időjárás Ön nerdy .... emberek, akik játszanak wow is félsz a külvilággal, és inkább játszanak egy virtuális világban élnek, mint reality.i nem önálló osztály én a geek, de szeretem a számítógépek, de én is megyek ki a barátokkal, és egy jó ideje nem ült otthon növekedés küzdöttek orks és elfs |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Igaz, hogy bár valószínűleg mintegy 70-80 százaléka wow játékosok nem kell jutnunk tovább. ", ha ez nem ok valószínűleg le a tény, hogy talán van zaklatás az iskolában" vagy te, hogy a hivatkozás valaki |
|
| |||
| |||
| Idézet:
|