![]() |
|
| |||
| |||
| Im סקרן מה המשחק / S הם הרע את דעתו. כמו שאמרתי המשחק / S אז אתה יכול סוג אחד לשנוא את המשחק. אבל אם יש לך מספר רב של משחקים בהם לא לחבב אותך. אז אתה יכול לתת שמות של מספר רב של משחקים. יש לי 3 משחקים. Runescape, שני בעולם, World of Warcraft. Im בכלל לא באמת אוהד mmorpg. יש בהחלט יותר mmorpg's, אבל אני חושב 3 אלה הם הרע. IM לא בטוח אם שני בעולם הוא מסווג כמו mmorpg. אבל שחקן אחד זה rpg. ואתה יכול לשחק אותו ב Xbox גר מרובי. אז אני קורא לו mmorpg. עכשיו זה התור שלך. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שמעתי על אחד לפני כמה זמן. זה היה מבוסס סביב ארור אינסטלטור עבור בוכה בקול רם. הוא היה איטלקית וכל משחק היה בערך היה לו לקפוץ על פטריות!
|
| |||
| |||
| Alien היורה! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
![]() כאשר אתה אומר את זה כאילו זה כל כך נכון המערכת שלי: שלי
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| וואו runescape וכל crappy פנטזיה elfs משחקים! החברים שלי לשחק במשחקים האלה obsessively מתי אני אי פעם על הבית אני להסיר אותה LOL.
אני חושב שיש משחקים כמו Wow ו runescape הם בני נוער שנועדו אך יש kiddies נושאים. elfs ו גמד מי להילחם mages וכן הלאה! שם המשחק עצוב עבור אנשים ללא תחושה של העולם האמיתי, ואין שום כוונה להיות חברותי. מעל לדבר בטרוף המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| זה משנה מזג אויר doesn't אתה nerdy .... אנשים הם לשחק וואו פחד העולם החיצון ו מעדיף לשחק עם העולם הווירטואלי מאשר לחיות reality.i לא היו בכיתה שלי עצמי בתור חנון אבל אני אוהב מחשבים אבל אני גם אוהב לצאת עם חברים ובני צורך זמן טוב לא יושבים בבית vegetating במאבק orks ו elfs |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| נכון אם כי סביר להניח שלו בערך 70-80 אחוזים של שחקנים וואו צריך לעשות כדי לקבל פרטים נוספים. "אם הם אותו` s ככל הנראה מטה את העובדה שהם כנראה יש bullied בבית הספר "אתה קבלת הפניה למישהו |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מהו ה-PC אתה הגרועים ביותר אי פעם בבעלותי? | redden137 | כללי חומרה צ 'אט | 20 | 13 מרץ 2009 14:41 |
| הדברים הגרועים ביותר על מנת להאט את המערכת את דעתך? | SophieCella | כללי תוכנות צ 'אט | 18 | ה -15 בחודש יוני 2008 04:59 |
| הגרועים ביותר "פופולרית" חתיכת תוכנה במחשב? | Gazmondo | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 25 מרץ 2008 15:38 |
| אני לא יכול התחברות ... הגרועים ביותר אי פעם (בעיה) | Hexzar | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -10 ינואר 2008 14:04 |
| X-Men משחק | swordude | PC & קונסולת משחקים | 1 | 21st אוקטובר 2006 10:08 |
| שרשרת כלים | |
| |