mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

Blogiausias žaidimas jūs kada nors girdėjote apie

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 18, 2007, 13:17
Narys

Default Blogiausias žaidimas jūs kada nors girdėjote apie

Im smalsu, ką Game / s, Jūsų nuomone blogiausia.

Kaip sakiau žaidimas / s

Taigi galite įvesti vieną žaidimą jums nepatinka. Bet jei turite keletą žaidimų, kurie jums nepatinka. Tada jūs galite suteikti pavadinimus keletą žaidimų.

Turiu 3 žaidimus.

RuneScape du pasaulio, World of Warcraft.

Im apskritai nelabai iš MMORPG gerbėjas. Yra žinoma daugiau MMORPG's, bet manau, šiuos 3 yra blogiausia. Im not sure, jei du pasaulyje yra klasifikuojama kaip MMORPG. Bet vieno žaidėjo tai RPG. Ir tu gali žaisti ant Xbox Live ir multiplayer. Taigi aš ją vadina MMORPG.

Dabar tavo eilė.
Old Gruodis 19, 2007, 04:01
Donorų grupės

Aš girdėjau apie vieną, o daro.

Jis buvo grindžiamas maždaug kruvinų santechnikas už verkti garsiai.

Jis buvo Italijos ir visas žaidimas buvo apie jį šokinėja į grybus!

-Kanoakavirus

Mano sistema: Zoomy

Procesorius (-iai):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K Premium
RAM atmintis:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (-ai):
BFG 8800GT
Garso plokštė:
Xfi Extremegamer
Kietasis diskas (-ai):
3.35TB ext saugykla. 2TB LC saugykla
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720W
Aušinimas:
AC7
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
245B, 931B (LG)
Operacinė sistema (-os):
Vista 32P
Old Gruodis 19, 2007, 05:25
Banned Group

Alien Shooter!
Old Gruodis 19, 2007, 05:49
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Alex View Post
Aš girdėjau apie vieną, o daro.

Jis buvo grindžiamas maždaug kruvinų santechnikas už verkti garsiai.

Jis buvo Italijos ir visas žaidimas buvo apie jį šokinėja į grybus!

hahaha

kai sako, kad patinka, kad jos taip teisinga

Mano sistema: Mano

Procesorius (-iai):
AMD Athlon Dual Core
Pagrindinė plokštė:
WinFast 6.600
RAM atmintis:
3Gb
Graphics Card (-ai):
MSI 8600GT
Garso plokštė:
pigių DX9 5,1
Kietasis diskas (-ai):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Aušinimas:
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
Cibox 1440 x 900
Operacinė sistema (-os):
Vista
Old Gruodis 19, 2007, 12:51
Donorų grupės

wow runescape ir visiems Crappy Fantasy elfs žaidimai!! Mano draugai žaisti šiuos žaidimus liguistai kad kai kada aš ne savo namuose ir jį pašalinti lol.
manau, kad tokius žaidimus kaip wow ir runescape yra skirtas paaugliams, bet kiddies tema. elfs ir neūžauga, kurie kovoja magai ir tt! ten žaidimas liūdna, žmonės, neturintys realaus pasaulio prasme ir neketina tapti bendraujantis.
over Rant

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Gruodis 19, 2007, 13:01
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by cew27 View Post
wow runescape ir visiems Crappy Fantasy elfs žaidimai!! Mano draugai žaisti šiuos žaidimus liguistai kad kai kada aš ne savo namuose ir jį pašalinti lol.
manau, kad tokius žaidimus kaip wow ir runescape yra skirtas paaugliams, bet kiddies tema. elfs ir neūžauga, kurie kovoja magai ir tt! ten žaidimas liūdna, žmonės, neturintys realaus pasaulio prasme ir neketina tapti bendraujantis.
over Rant
That `s, nes tai vienintelis būdas vaikams tapti Plepūnas nowherer dienų veikti sunku ir reikia kvailas kaip dūmai gėrimo vartoti narkotikus etc.And ką tu darai dėl to, kad kompiuteris Forum` s Kinder Nerdy.
Old Gruodis 19, 2007, 13:06
Donorų grupės

ji doesnt matter oras esate Nerdy .... žmonių, kurie žaidžia WoW bijo išorinio pasaulio, ir mieliau žaisti virtualų pasaulį kaip gyvena reality.i nebūtų klasės my self kaip Geek bet man patinka kompiuterius, bet aš taip pat like going out with friends, turintys gerą laiką ne sėdi namie vegetating kovoja orks ir elfs
Old Gruodis 19, 2007, 13:29
Donorų grupės

Citata:
ji doesnt matter oras esate Nerdy .... žmonių, kurie žaidžia WoW bijo išorinio pasaulio, ir mieliau žaisti virtualų pasaulį kaip gyvena reality.i nebūtų klasės my self kaip Geek bet man patinka kompiuterius, bet aš taip pat like going out with friends, turintys gerą laiką ne sėdi namie vegetating kovoja orks ir elfs
Mėgstu žaisti runescape I `m not scared of bendravimas vyksta ar ne, I just don` t wanna have gerti, rūkyti ir tt padaryti friends.Not visiems, kurie vaidina RuneScape WoW ar bijo socialzing ir tt, ir jeigu jie to `s tikriausiai su tuo, kad jos tikriausiai gavo tyčiojamasi mokykloje, ir gavo pribaigti alot.i tai tu sakai, kad kiekvienas, kas` s playing runescape ar wow tai bijo išorinio pasaulio, yra maždaug toks pat, kaip kažkas pasakė, kad mes `re visus Geeks ir Nerds ir poreikis gauti daugiau ir gauti gyvenime, nes esame kompiuteryje forum.you reikia nutraukti disscriminating žmonių.
Old Gruodis 19, 2007, 13:32
Donorų grupės

jo tiesa, nors tikriausiai apie 70-80 procentų wow žaidėjų, kad jums reikia gauti daugiau informacijos.
"jei jie It` s tikriausiai su tuo, kad jie tikriausiai gavo tyčiojamasi mokykloje "Ar, darant nuorodą į ką nors
Old Gruodis 19, 2007, 13:38
Donorų grupės

Citata:
jo tiesa, nors tikriausiai apie 70-80 procentų wow žaidėjų, kad jums reikia gauti daugiau informacijos.
"jei jie It` s tikriausiai su tuo, kad jie tikriausiai gavo tyčiojamasi mokykloje "Ar, darant nuorodą į ką nors
Well duh.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kas yra blogiausias Pc kada nors Owned? redden137 General Hardware Chat 20 Kovas 13, 2009 14:41
Blogiausias ką sulėtinti jūsų sistemą savo nuomonę? SophieCella BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 18 Birželis 15, 2008 04:59
Blogiausias "populiari" programinė įranga kompiuteryje? Gazmondo BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 Kovas 25, 2008 15:38
Negaliu prisijungti ... (Blogiausias Problemų Ever) Hexzar Windows "operacinės sistemos 1 10 sausis 2008 14:04
X-Men The Game swordude PC & konsolės Žaidimai 1 21 spalis 2006 10:08
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.