![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Im smalsu, ką Game / s, Jūsų nuomone blogiausia. Kaip sakiau žaidimas / s Taigi galite įvesti vieną žaidimą jums nepatinka. Bet jei turite keletą žaidimų, kurie jums nepatinka. Tada jūs galite suteikti pavadinimus keletą žaidimų. Turiu 3 žaidimus. RuneScape du pasaulio, World of Warcraft. Im apskritai nelabai iš MMORPG gerbėjas. Yra žinoma daugiau MMORPG's, bet manau, šiuos 3 yra blogiausia. Im not sure, jei du pasaulyje yra klasifikuojama kaip MMORPG. Bet vieno žaidėjo tai RPG. Ir tu gali žaisti ant Xbox Live ir multiplayer. Taigi aš ją vadina MMORPG. Dabar tavo eilė. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš girdėjau apie vieną, o daro. Jis buvo grindžiamas maždaug kruvinų santechnikas už verkti garsiai. Jis buvo Italijos ir visas žaidimas buvo apie jį šokinėja į grybus!
|
| |||
| |||
| Alien Shooter! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
![]() kai sako, kad patinka, kad jos taip teisinga Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow runescape ir visiems Crappy Fantasy elfs žaidimai!! Mano draugai žaisti šiuos žaidimus liguistai kad kai kada aš ne savo namuose ir jį pašalinti lol.
manau, kad tokius žaidimus kaip wow ir runescape yra skirtas paaugliams, bet kiddies tema. elfs ir neūžauga, kurie kovoja magai ir tt! ten žaidimas liūdna, žmonės, neturintys realaus pasaulio prasme ir neketina tapti bendraujantis. over Rant Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| ji doesnt matter oras esate Nerdy .... žmonių, kurie žaidžia WoW bijo išorinio pasaulio, ir mieliau žaisti virtualų pasaulį kaip gyvena reality.i nebūtų klasės my self kaip Geek bet man patinka kompiuterius, bet aš taip pat like going out with friends, turintys gerą laiką ne sėdi namie vegetating kovoja orks ir elfs |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| jo tiesa, nors tikriausiai apie 70-80 procentų wow žaidėjų, kad jums reikia gauti daugiau informacijos. "jei jie It` s tikriausiai su tuo, kad jie tikriausiai gavo tyčiojamasi mokykloje "Ar, darant nuorodą į ką nors |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kas yra blogiausias Pc kada nors Owned? | redden137 | General Hardware Chat | 20 | Kovas 13, 2009 14:41 |
| Blogiausias ką sulėtinti jūsų sistemą savo nuomonę? | SophieCella | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 18 | Birželis 15, 2008 04:59 |
| Blogiausias "populiari" programinė įranga kompiuteryje? | Gazmondo | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | Kovas 25, 2008 15:38 |
| Negaliu prisijungti ... (Blogiausias Problemų Ever) | Hexzar | Windows "operacinės sistemos | 1 | 10 sausis 2008 14:04 |
| X-Men The Game | swordude | PC & konsolės Žaidimai | 1 | 21 spalis 2006 10:08 |
| Temos įrankiai | |
| |