![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im curious to spēle / s ir sliktākais jūsu viedokli. Tāpat kā es teicu spēle / s Tā var ierakstīt vienu spēli jums nepatīk. Bet, ja jums ir vairākas spēles, kas jums nepatīk. Tad jūs varat dot nosaukumu vairākas spēles. Man ir 3 spēles. RuneScape divus pasaules, World of Warcraft. IM vispār nav īsti ventilatoru no MMORPG. Ir noteikti vairāk MMORPG's, bet es domāju, ka šie 3 ir vissliktākā. Im nav pārliecināts, vai divus pasaulē ir klasificēts kā MMORPG. Bet viens spēlētājs tas ir RPG. Un jūs varat spēlēt to Xbox Live in multiplayer. Tāpēc es to sauc par MMORPG. Tagad ir jūsu kārta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es dzirdēju par vienu, bet atpakaļ. Tā pamatā bija ap asiņaina santehniķi, lai kliedz skaļi. Viņš bija Itālijas un visa spēle bija aptuveni bija viņam lekt par sēnēm!
|
| |||
| |||
| Alien shooter! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() kad tas būs, piemēram, ka tās tā taisnība Mana sistēma: Mans
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow runescape un visiem crappy fantāzija ELFS spēles!! Mani draugi spēlēt šīs spēles obsessively tad, kad vēl es esmu to māju atinstalēt to lol.
Es domāju, ka spēles, piemēram, wow un runescape mērķis ir pusaudžiem, bet kiddies tēmu. ELFS un knislis, kas cīnās Mages un tā tālāk! tur spēli bēdīgs cilvēkiem bez sajūtas reālo pasauli un neplāno kļūt sabiedrisks. skaļas frāzes vairāk Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| it doesn't jautājumu laika esat nerdy .... cilvēki, kuri spēlē wow, ir bail no ārpasaules, un tas drīzāk būt virtuālā pasaule, nekā dzīvot reality.i nebūtu klases my self kā geek bet man patīk datori, bet es arī gribētu iet kopā ar draugiem un kam labs laiks ne sēdus mājās vegetating cīnās orks un ELFS |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| tā patieso gan varbūt apmēram 70-80 procentus no wow spēlētāji nepieciešams, lai iegūtu vairāk. "ja tās ir` s, visticamāk, līdz pat to, ka tās, iespējams, ieguvuši terorizēti skolā "Vai jūs atsauce uz kādu |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
![]() |
|
| Bookmarks |