rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Najgorsze gry you've ever heard of

Reply

Narzędzia wątku
Old 18 grudnia 2007, 13:17
Członek grupy

Default Najgorsze gry you've ever heard of

Im ciekawi co gra / s są najgorsze w swoją opinię.

Like I said Gra / s

Więc można wpisać pojedyncze gry niechęć. Ale jeśli masz kilka gier, które można nie lubić. Następnie można podać nazwiska wielu gier.

Mam 3 gry.

Runescape dwa świecie, World of Warcraft.

Im w ogóle nie jest fanem mmorpg. Jest z pewnością więcej mmorpg, ale myślę, że te 3 są najgorsze. Im not sure if dwa świecie jest klasyfikowane jako MMORPG. Ale w pojedynczy gracz to RPG. I można go odtworzyć za pomocą usługi Xbox Live w wieloosobowych. So I call it mmorpg.

Teraz twoja kolej.
Old 19 grudnia 2007, 04:01
Grupa dawcy

Słyszałem o jednym jakiś czas temu.

To był oparty na krwawą hydraulik za głośno płacze.

Był włoskim i wszystkie gry było o Nim było skoków na grzyby!

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 19 grudnia 2007, 05:25
Banned Grupa

Alien strzelanki!
Old 19 grudnia 2007, 05:49
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by alex View Post
Słyszałem o jednym jakiś czas temu.

To był oparty na krwawą hydraulik za głośno płacze.

Był włoskim i wszystkie gry było o Nim było skoków na grzyby!

hahaha

kiedy to powiedzieć, że tak jak prawdziwe

My System: Mój

Procesor (y):
AMD Athlon dual core
Płyta główna:
WinFast 6600
Pamięć RAM:
3Gb
Karta graficzna (y):
MSI 8600GT
Karta dźwiękowa:
niektóre tanie dx9 5,1
Hard Drive (s):
Optical Drive (s):
Case / PSU:
Chłodzenie:
Sieć / Internet:
Monitor (y):
Cibox 1440 x 900
Operating System (-y):
Vista
Old 19 grudnia 2007, 12:51
Grupa dawcy

wow runescape i wszystkie crappy fantasy elfs gry! moi przyjaciele odgrywają te gry obsesyjnie, gdy ja jestem zawsze w ich domu i go odinstalować lol.
Myślę, że takie gry jak wow runescape i są ukierunkowane na młodzież, ale mają kiddies tematu. elfs i drobniutki magów, którzy walczą i tak dalej! nie gra dla smutnych ludzi bez poczucia realnego świata i nie zamierza się oszczędny.
rant ponad

My System: Cewy to zastanawiam Macine

Procesor (y):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Płyta główna:
asus p5q deluxe
Pamięć RAM:
4 gig 1066MHz OCZ SLI
Karta graficzna (y):
nvidia 8800 ultra evga ko
Karta dźwiękowa:
na pokładzie
Hard Drive (s):
750 kabriolet Seagate, 32meg Wikisłowniku
Optical Drive (s):
3 ASUS DVD pisarzy, LightScribe
Case / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Chłodzenie:
tuniq wieży
Sieć / Internet:
podwójne porty Gigabit LAN
Monitor (y):
24 "Dell 2408wfp
Operating System (-y):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 19 grudnia 2007, 13:01
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by cew27 View Post
wow runescape i wszystkie crappy fantasy elfs gry! moi przyjaciele odgrywają te gry obsesyjnie, gdy ja jestem zawsze w ich domu i go odinstalować lol.
Myślę, że takie gry jak wow runescape i są ukierunkowane na młodzież, ale mają kiddies tematu. elfs i drobniutki magów, którzy walczą i tak dalej! nie gra dla smutnych ludzi bez poczucia realnego świata i nie zamierza się oszczędny.
rant ponad
That `s, ponieważ jedynym sposobem dzieci stają się towarzyskie nowherer dni działać twarde i głupi jak dym pić podejmują narkotyków etc.And co robisz na komputerze forum to` s kinder nerdy.
Old 19 grudnia 2007, 13:06
Grupa dawcy

it doesnt sprawy pogoda jesteś nerdy .... ludzi, którzy odgrywają wow są bali się świata zewnętrznego, a raczej zagrać w wirtualnym świecie niż żyć w reality.i nie moja klasa siebie jako geek ale jak komputery, ale także wyjście z przyjaciółmi, o właściwym czasie nie posiedzenia w domu vegetating walczy orks i elfs
Old 19 grudnia 2007, 13:29
Grupa dawcy

Cytat:
it doesnt sprawy pogoda jesteś nerdy .... ludzi, którzy odgrywają wow są bali się świata zewnętrznego, a raczej zagrać w wirtualnym świecie niż żyć w reality.i nie moja klasa siebie jako geek ale jak komputery, ale także wyjście z przyjaciółmi, o właściwym czasie nie posiedzenia w domu vegetating walczy orks i elfs
Lubię grać runescape I `m scared of nie towarzyskich lub jadących na zewnątrz, i just don` t chce mieć do picia, dym itp., aby każdy, kto gra friends.Not WoW lub runescape jest boi socialzing itp., i jeśli są to `s najprawdopodobniej do faktu, że prawdopodobnie znęcania się w szkole, i dostał wysadzenia alot.i Ciebie oznacza, że każdy kto` s gry runescape wow jest zalękniony lub z zewnętrznego świata jest mniej więcej taki sam, jak ktoś mówi, że `re geeks i wszystkich frajerów i uzyskać więcej informacji i uzyskać życiu, bo są na komputerze forum.you trzeba przestać disscriminating ludzi.
Old 19 grudnia 2007, 13:32
Grupa dawcy

prawdziwe choć prawdopodobnie około 70-80 procent graczy wow trzeba zrobić, aby uzyskać więcej informacji.
"jeśli są to` s najprawdopodobniej do faktu, że prawdopodobnie znęcania się w szkole "jesteś na podstawie odniesienia do kogoś
Old 19 grudnia 2007, 13:38
Grupa dawcy

Cytat:
prawdziwe choć prawdopodobnie około 70-80 procent graczy wow trzeba zrobić, aby uzyskać więcej informacji.
"jeśli są to` s najprawdopodobniej do faktu, że prawdopodobnie znęcania się w szkole "jesteś na podstawie odniesienia do kogoś
Well duh.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.