![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Im ciekawi co gra / s są najgorsze w swoją opinię.
Like I said Gra / s Więc można wpisać pojedyncze gry niechęć. Ale jeśli masz kilka gier, które można nie lubić. Następnie można podać nazwiska wielu gier. Mam 3 gry. Runescape dwa świecie, World of Warcraft. Im w ogóle nie jest fanem mmorpg. Jest z pewnością więcej mmorpg, ale myślę, że te 3 są najgorsze. Im not sure if dwa świecie jest klasyfikowane jako MMORPG. Ale w pojedynczy gracz to RPG. I można go odtworzyć za pomocą usługi Xbox Live w wieloosobowych. So I call it mmorpg. Teraz twoja kolej. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Słyszałem o jednym jakiś czas temu.
To był oparty na krwawą hydraulik za głośno płacze. Był włoskim i wszystkie gry było o Nim było skoków na grzyby!
|
|
|
|||
|
|||
|
Alien strzelanki!
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Cytat:
![]() kiedy to powiedzieć, że tak jak prawdziwe My System: Mój
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
wow runescape i wszystkie crappy fantasy elfs gry! moi przyjaciele odgrywają te gry obsesyjnie, gdy ja jestem zawsze w ich domu i go odinstalować lol.
Myślę, że takie gry jak wow runescape i są ukierunkowane na młodzież, ale mają kiddies tematu. elfs i drobniutki magów, którzy walczą i tak dalej! nie gra dla smutnych ludzi bez poczucia realnego świata i nie zamierza się oszczędny. rant ponad My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
it doesnt sprawy pogoda jesteś nerdy .... ludzi, którzy odgrywają wow są bali się świata zewnętrznego, a raczej zagrać w wirtualnym świecie niż żyć w reality.i nie moja klasa siebie jako geek ale jak komputery, ale także wyjście z przyjaciółmi, o właściwym czasie nie posiedzenia w domu vegetating walczy orks i elfs
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|
|
|
|||
|
|||
|
prawdziwe choć prawdopodobnie około 70-80 procent graczy wow trzeba zrobić, aby uzyskać więcej informacji.
"jeśli są to` s najprawdopodobniej do faktu, że prawdopodobnie znęcania się w szkole "jesteś na podstawie odniesienia do kogoś |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
|