mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > PC & Console Jocuri

Register

Worst joc pe care l-aţi auzit de

Reply

Thread Tools
Old 18 decembrie 2007, 13:17
Grupul de stat

Default Worst joc pe care l-aţi auzit de

Im curios ce joc / s sunt cel mai rău în opinia dumneavoastră.

Cum am spus joc / s

Deci, puteţi să-un singur tip de joc ce nu-i plăcea. Dar dacă ai mai multe jocuri pe care le lehamite. Apoi, va pot da nume de mai multe jocuri.

Am 3 jocuri.

Runescape, doua lume, World of Warcraft.

Im, în general, nu-i chiar un fan al MMORPG-ul. Există cu siguranţă mai multe MMORPG-ul lui, dar cred că aceste 3 sunt cele mai rele. Im nu sunt sigur dacă două lume, este categorizată ca MMORPG-ul. Dar, in single player e RPG. Şi poţi să te joci pe xbox live in multiplayer. Asa ca am sunat-o MMORPG-ul.

Acum e rândul tău.
Old 19 decembrie 2007, 04:01
Grupul de donator

Am auzit despre un un timp în urmă.

Acesta a fost bazat în jur de un nenorocit de instalator pentru numele lui Dumnezeu.

El a fost italiană şi toate joc a fost despre el a fost săriţi pe ciuperci!

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Old 19 decembrie 2007, 05:25
Banned Group

Alien Shooter!
Old 19 decembrie 2007, 05:49
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de alex View Post
Am auzit despre un un timp în urmă.

Acesta a fost bazat în jur de un nenorocit de instalator pentru numele lui Dumnezeu.

El a fost italiană şi toate joc a fost despre el a fost săriţi pe ciuperci!

hahaha

atunci când spune ca ei atât de adevărat că

Sistemul meu: Al meu

Procesor (e):
AMD Athlon dual core
Plăci de bază:
winfast 6600
Memorie RAM:
3gb
Placă grafică (e):
MSI 8600GT
Placă de sunet:
unele ieftine dx9 5.1
Hard Drive (e):
Optical Drive (e):
Cauza / PSU:
Răcire:
Network / Internet:
Monitor (e):
Cibox 1440 x 900
Sistem de operare (e):
Vista
Old 19 decembrie 2007, 12:51
Grupul de donator

wow runescape şi toate nasol fantezie elfs jocuri!!!! prietenii mei joace aceste jocuri obsesiv vreodată aşa încât, atunci când sunt la casa lor i-l dezinstalaţi lol.
Cred că jocuri, cum ar fi wow runescape şi sunt adresate tinerilor, dar au un kiddies temă. elfs şi pitic care lupta mages şi aşa mai departe! acolo joc trist pentru persoanele cu nici un pic de lumea reală şi fără intenţia de a deveni sociabil.
declama peste

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 19 decembrie 2007, 13:01
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de cew27 View Post
wow runescape şi toate nasol fantezie elfs jocuri!!!! prietenii mei joace aceste jocuri obsesiv vreodată aşa încât, atunci când sunt la casa lor i-l dezinstalaţi lol.
Cred că jocuri, cum ar fi wow runescape şi sunt adresate tinerilor, dar au un kiddies temă. elfs şi pitic care lupta mages şi aşa mai departe! acolo joc trist pentru persoanele cu nici un pic de lumea reală şi fără intenţia de a deveni sociabil.
declama peste
Asta e pentru că singura cale de copii devin sociabil nowherer zi este greu de a acţiona şi de a fi o prostie ca fumul de băuturi iau droguri etc.And ce faci pe un computer pe forum apoi că e Kinder nerdy.
Old 19 decembrie 2007, 13:06
Grupul de donator

it doesnt chestiune de vreme ce sunt nerdy .... oameni care se joaca wow sunt speriat de lumea exterioară şi ar juca mai degrabă într-o lume virtuală decât trăiesc în reality.i nu ar clasa mea de autoreglementare ca o geek, dar îmi place de calculatoare, dar i de asemenea, intalniri cu prietenii şi cu un moment bun nu sta la domiciliu vegetating luptându orks şi elfs
Old 19 decembrie 2007, 13:29
Grupul de donator

Citat:
it doesnt chestiune de vreme ce sunt nerdy .... oameni care se joaca wow sunt speriat de lumea exterioară şi ar juca mai degrabă într-o lume virtuală decât trăiesc în reality.i nu ar clasa mea de autoreglementare ca o geek, dar îmi place de calculatoare, dar i de asemenea, intalniri cu prietenii şi cu un moment bun nu sta la domiciliu vegetating luptându orks şi elfs
Îmi place să joc runescape I `m nu-e frică de socializare sau mergi afara, eu doar Nu vrea să aibă de a bea, de fum, etc pentru a face friends.Not toata lumea care joaca WoW sau runescape este frică de socialzing, etc, şi în cazul în care sunt ea e cel mai probabil de la faptul că, probabil, le-am hărţuiţi la şcoală, şi-am pus jos alot.i spun Vrei sa spui ca toată lumea care-i joc runescape sau wow este frică de lumea exterioară este aproximativ aceeaşi ca cineva spune că am "suntem toţi fie utilizatori avansaţi şi tocilari şi necesitatea de a ieşi mai mult şi să obţină o viaţă, pentru că suntem pe un computer forum.you nevoie pentru a opri disscriminating oameni.
Old 19 decembrie 2007, 13:32
Grupul de donator

său adevărat, deşi, probabil, aproximativ 70-80 la sută din wow jucători trebuie să faceţi pentru a face mai multe.
"în cazul în care sunt ca e cel mai probabil până la faptul că, probabil, le-am hărţuiţi la şcoală" se va face o referire la cineva
Old 19 decembrie 2007, 13:38
Grupul de donator

Citat:
său adevărat, deşi, probabil, aproximativ 70-80 la sută din wow jucători trebuie să faceţi pentru a face mai multe.
"în cazul în care sunt ca e cel mai probabil până la faptul că, probabil, le-am hărţuiţi la şcoală" se va face o referire la cineva
Ei bine Duh.
Reply

Register

Marcaje