![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im curios ce joc / s sunt cel mai rău în opinia dumneavoastră. Cum am spus joc / s Deci, puteţi să-un singur tip de joc ce nu-i plăcea. Dar dacă ai mai multe jocuri pe care le lehamite. Apoi, va pot da nume de mai multe jocuri. Am 3 jocuri. Runescape, doua lume, World of Warcraft. Im, în general, nu-i chiar un fan al MMORPG-ul. Există cu siguranţă mai multe MMORPG-ul lui, dar cred că aceste 3 sunt cele mai rele. Im nu sunt sigur dacă două lume, este categorizată ca MMORPG-ul. Dar, in single player e RPG. Şi poţi să te joci pe xbox live in multiplayer. Asa ca am sunat-o MMORPG-ul. Acum e rândul tău. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am auzit despre un un timp în urmă. Acesta a fost bazat în jur de un nenorocit de instalator pentru numele lui Dumnezeu. El a fost italiană şi toate joc a fost despre el a fost săriţi pe ciuperci!
|
| |||
| |||
| Alien Shooter! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
![]() atunci când spune ca ei atât de adevărat că Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| wow runescape şi toate nasol fantezie elfs jocuri!!!! prietenii mei joace aceste jocuri obsesiv vreodată aşa încât, atunci când sunt la casa lor i-l dezinstalaţi lol.
Cred că jocuri, cum ar fi wow runescape şi sunt adresate tinerilor, dar au un kiddies temă. elfs şi pitic care lupta mages şi aşa mai departe! acolo joc trist pentru persoanele cu nici un pic de lumea reală şi fără intenţia de a deveni sociabil. declama peste Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| it doesnt chestiune de vreme ce sunt nerdy .... oameni care se joaca wow sunt speriat de lumea exterioară şi ar juca mai degrabă într-o lume virtuală decât trăiesc în reality.i nu ar clasa mea de autoreglementare ca o geek, dar îmi place de calculatoare, dar i de asemenea, intalniri cu prietenii şi cu un moment bun nu sta la domiciliu vegetating luptându orks şi elfs |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
|
| |||
| |||
| său adevărat, deşi, probabil, aproximativ 70-80 la sută din wow jucători trebuie să faceţi pentru a face mai multe. "în cazul în care sunt ca e cel mai probabil până la faptul că, probabil, le-am hărţuiţi la şcoală" se va face o referire la cineva |
|
| |||
| |||
| Citat:
|
![]() |
|
| Marcaje |