![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Im zvědavá, aké hry / s je najhorším vo svojom stanovisku.
Ako som povedal Hra / s Takže môžete napísať jedinú hru nepáči. Ale ak máte viac hier, ktoré vám nepáči. Potom môžete dať mená viac hier. Mám 3 hry. RuneScape, dve svetové, World of Warcraft. Im vo všeobecnosti nie je naozaj fanouškem MMORPG. Existuje určite viac MMORPG, ale myslím, že tieto 3 sú najhoršie. Im ne istý-li dve svete je kategorizované ako MMORPG. Ale jedno je to hráč RPG. A môžete si hrať na Xbox Live v multiplayeru. Takže já říkám, že MMORPG. Teraz je na rade. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Počul som, že asi jednej chvíli rokmi.
Bolo založené okolo krvavé instalatér k hnevu. Bol talianske a všetky hra bola asi bolo mu skákanie na huby!
|
|
|
|||
|
|||
|
Alien strelec!
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Citácia:
![]() keď hovoríš, že rád, že jeho tak pravda Môj systém: Moje
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
wow RuneScape a všetkým hovno fantasy elfs hry! kamarátmi hrať tieto hry nutkavé takže keď niekedy som v ich dome aj odinštalovať lol.
Myslím si, že hry ako wow a RuneScape sú zamerané na teenagerov, ale majú kiddies téme. elfs a trpaslík, ktorý boj mages a tak ďalej! Hra je pre smutné ľudí bez zmyslu pre reálny svet, a nemá v úmysle stať sa družní. chvástavost nad Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|
|
|
|||
|
|||
|
doesnt to záležitosť počasia jsi hlúpy .... ľudí, ktorí hrajú wow je strach z okolitého sveta a budú hrať skôr vo virtuálnom svete, ako žiť v reality.i nebude môj vlastný triedu ako poleno, ale mám rád počítače, ale aj tiež rád von s priateľmi a s dostatočným predstihom ne sedieť doma živořící čelili orks a elfs
|
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|
|
|
|||
|
|||
|
pravda, aj keď pravdepodobne jej o 70-80 percent hráčov wow to potreba získať viac informácií.
", Ak je to s najväčšou pravdepodobnosťou až na skutočnosť, že sa pravdepodobne dostal šikanovaných v škole" ste odkazu pre niekoho |
|
|
|||
|
|||
|
Citácia:
|