мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Најгора игра коју сте икад чули за

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. Нов 2007, 13:17
Мембер Гроуп

Default Најгора игра коју сте икад чули за

Им знатижељан шта игра / с су најгори по вашем мишљењу.

Као што сам рекао игра / с

Тако да је можете уписати један игру ненаклоност. Али, ако имаш више игара које ћете нерасположеност. Тада можете дати имена више игара.

Имам 3 игре.

Рунесцапе, два света, свет Уарцрафт.

Им уопште не стварно навија мморпг. Има сигурно више мморпг-а, али мислим да су ове 3 најгоре. Им не сигуран ако два светска је категоризована као мморпг. Али у једној плаыер то РПГ. И можете играти на Ксбокс да живи у Мултиплаыер. Па сам га зову мморпг.

Сада је ваш ред.
Old 19. Нов 2007, 04:01
Донаторска Група

Чуо сам о једној мало пре.

То је био базиран око крвничком лемила за плакање оут гласно.

Он је био италијански и све игре је био око њега скакање на печурке!

-Каноакавирус

Мы Сыстем: Зоомы

Процесор (и):
Е8400@3.6гхз (400кс9) @ 1.15в
Матичне плоче:
Асус П5К Премиум
РАМ меморија:
2ГБ Доминатор 8500
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТ
Соунд Цард:
Ксфи Екстремегамер
Тврди диск (и):
3.35ТБ екст чувања. 2ТБ инт складиштење
Оптички погон (е):
ЛГ ГГЦ Х20Л
Цасе / псу:
Енермакс 720у
Хлађење:
АЦ7
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
245Б, 931Б (Самсунг)
Оперативни систем (е):
Виста 32П
Old 19. Нов 2007, 05:25
Аустин Гроуп

Алиен стријелац!
Old 19. Нов 2007, 05:49
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы алекс View Post
Чуо сам о једној мало пре.

То је био базиран око крвничком лемила за плакање оут гласно.

Он је био италијански и све игре је био око њега скакање на печурке!

хахаха

када се то каже као да је његов тако истинито

Мы Сыстем: Мој

Процесор (и):
АМД Атхлон дуал цоре
Матичне плоче:
уинфаст 6600
РАМ меморија:
3гб
Графичка картица (е):
МСИ 8600ГТ
Соунд Цард:
неки јефтини дкс9 5,1
Тврди диск (и):
Оптички погон (е):
Цасе / псу:
Хлађење:
Нетуорк / Интернет:
Монитор (е):
Цибокс 1440 кс 900
Оперативни систем (е):
Виста
Old 19. Нов 2007, 12:51
Донаторска Група

рунесцапе Вау и све јебани фантази елфс игре! мојим пријатељима играти те игре обсессивелы па кад сам ја икада у њиховој кући и уклоните инсталацију комплета алатки га лол.
Мислим да игра као што су промена звука и рунесцапе усмерених на тинејџера али имају киддиес тему. елфс патуљак и који се боре магес и тако даље! ту игру за тужан народ без смислу стварног света и нема намеру да постане друштвен.
бјеснити над

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 19. Нов 2007, 13:01
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы цеу27 View Post
рунесцапе Вау и све јебани фантази елфс игре! мојим пријатељима играти те игре обсессивелы па кад сам ја икада у њиховој кући и уклоните инсталацију комплета алатки га лол.
Мислим да игра као што су промена звука и рунесцапе усмерених на тинејџера али имају киддиес тему. елфс патуљак и који се боре магес и тако даље! ту игру за тужан народ без смислу стварног света и нема намеру да постане друштвен.
бјеснити над
То `е, јер је једини начин деца постају дружеван ноухерер дана је да делује тешко и бити глупа као дим попити узимају дроге етц.Анд шта ти радиш на рачунару на форум па да с` Киндер нерды.
Old 19. Нов 2007, 13:06
Донаторска Група

то се питање временске сте нерды .... Уоу људи који играју се препала спољним светом и који би радије играју у виртуелном свету него да живе у реалиты.и не би мога разреда селф као Геек, али волим компјутере, али и ја као излазак са пријатељима и да има добар провод не седи код куће вегетатинг бој оркс и елфс
Old 19. Нов 2007, 13:29
Донаторска Група

Куоте:
то се питање временске сте нерды .... Уоу људи који играју се препала спољним светом и који би радије играју у виртуелном свету него да живе у реалиты.и не би мога разреда селф као Геек, али волим компјутере, али и ја као излазак са пријатељима и да има добар провод не седи код куће вегетатинг бој оркс и елфс
И лике рунесцапе играње и `м није препала дружење или одлазак ван, И дон` т праведан оскудица то морам пити, пушити итд како би фриендс.Нот свима који играју УОУ или рунесцапе се плашити социалзинг итд, и ако су га `е највероватније до чињенице да су вероватно буллиед добила у школи, и добила спустити алот.и значи да рекавши да сви који` е играте рунесцапе Вау или се препала на спољни свет је отприлике исто као да ми неко рекао: `ре алл геекс и нердс и потреба да се више и добити живот зато што смо на рачунару форум.ыоу потребу да се заустави диссцриминатинг људи.
Old 19. Нов 2007, 13:32
Донаторска Група

свој прави иако вероватно око 70-80 посто Вау играчи требати да урадите да бисте добили вањска страна више.
"ако су га` е највероватније до чињенице да су вероватно добио у школи буллиед "аре ыоу макинг референцу на некога
Old 19. Нов 2007, 13:38
Донаторска Група

Куоте:
свој прави иако вероватно око 70-80 посто Вау играчи требати да урадите да бисте добили вањска страна више.
"ако су га` е највероватније до чињенице да су вероватно добио у школи буллиед "аре ыоу макинг референцу на некога
Па Дух.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Шта је најгоре Пц сте икад у власништву? редден137 Генерал Хардуаре Цхат 20 13 март 2009 14:41
Најгоре ствари које успоравају ваш систем у вашем мишљењу? СопхиеЦелла Уопштено Софтуаре Цхат 18 15. јуна 2008 04:59
Најгоре "популарно" комад софтвера на вашем рачунару? Газмондо Уопштено Софтуаре Цхат 3 25 март 2008 15:38
Не могу Логин ... (Најгоре Проблем икад) Хексзар Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 10 јануар 2008 14:04
Кс-Мен Тхе Гаме суордуде ПЦ & конзоле Игре 1 21 октобар 2006 10:08
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц