![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им знатижељан шта игра / с су најгори по вашем мишљењу. Као што сам рекао игра / с Тако да је можете уписати један игру ненаклоност. Али, ако имаш више игара које ћете нерасположеност. Тада можете дати имена више игара. Имам 3 игре. Рунесцапе, два света, свет Уарцрафт. Им уопште не стварно навија мморпг. Има сигурно више мморпг-а, али мислим да су ове 3 најгоре. Им не сигуран ако два светска је категоризована као мморпг. Али у једној плаыер то РПГ. И можете играти на Ксбокс да живи у Мултиплаыер. Па сам га зову мморпг. Сада је ваш ред. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чуо сам о једној мало пре. То је био базиран око крвничком лемила за плакање оут гласно. Он је био италијански и све игре је био око њега скакање на печурке!
|
| |||
| |||
| Алиен стријелац! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
![]() када се то каже као да је његов тако истинито Мы Сыстем: Мој
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| рунесцапе Вау и све јебани фантази елфс игре! мојим пријатељима играти те игре обсессивелы па кад сам ја икада у њиховој кући и уклоните инсталацију комплета алатки га лол.
Мислим да игра као што су промена звука и рунесцапе усмерених на тинејџера али имају киддиес тему. елфс патуљак и који се боре магес и тако даље! ту игру за тужан народ без смислу стварног света и нема намеру да постане друштвен. бјеснити над Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| то се питање временске сте нерды .... Уоу људи који играју се препала спољним светом и који би радије играју у виртуелном свету него да живе у реалиты.и не би мога разреда селф као Геек, али волим компјутере, али и ја као излазак са пријатељима и да има добар провод не седи код куће вегетатинг бој оркс и елфс |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| свој прави иако вероватно око 70-80 посто Вау играчи требати да урадите да бисте добили вањска страна више. "ако су га` е највероватније до чињенице да су вероватно добио у школи буллиед "аре ыоу макинг референцу на некога |
|
| |||
| |||
| Куоте:
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Шта је најгоре Пц сте икад у власништву? | редден137 | Генерал Хардуаре Цхат | 20 | 13 март 2009 14:41 |
| Најгоре ствари које успоравају ваш систем у вашем мишљењу? | СопхиеЦелла | Уопштено Софтуаре Цхат | 18 | 15. јуна 2008 04:59 |
| Најгоре "популарно" комад софтвера на вашем рачунару? | Газмондо | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 25 март 2008 15:38 |
| Не могу Логин ... (Најгоре Проблем икад) | Хексзар | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 10 јануар 2008 14:04 |
| Кс-Мен Тхе Гаме | суордуде | ПЦ & конзоле Игре | 1 | 21 октобар 2006 10:08 |
| Тхреад Тоолс | |
| |