![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Im meraklı ne oyun / s Sizce en kötü vardır.
Dediğim gibi Oyun / s Yani yazabilirsiniz tek bir oyun sizi sevmez. Ancak, hangi sevmediğim çok oyun var. Sonra birden fazla oyun isimleri verebilirsiniz. 3 oyun var. Runescape, iki dünya, şarkı sözleri dünya. Im MMORPG bir hayranıyım genel değil gerçekten. Burada kesinlikle daha MMORPG, ama bu 3 düşünüyorum en kötü vardır. İki dünya MMORPG olarak kategorize olduğunu Im emin değilim. Ama RPG tek oyuncu olarak. Ve Xbox üzerinde çalabilir çok yaşıyor. Ben de MMORPG arama. Şimdi sırası's. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bir hakkında bir süre önce duydum.
Bu canına yandığımın kanlı bir tesisatçı çevresinde yapılmıştır. O ve tüm oyun hakkında onu mantarlar üzerinde atlama was İtalyanca oldu!
|
|
|
|||
|
|||
|
Yabancıların tetikçi!
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Alıntı:
![]() Ne zaman bu onun kadar doğru gibi söylüyor Benim Sistemi: Benimki
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
vay runescape ve tüm bombok fantezi elfs oyunlar! Arkadaşlarımla takıntılı dolayısıyla her I evlerinin Ben orada lol kaldırmak pm bu oyunları oynayabilirsiniz.
Bu oyun bu vay ve runescape olarak gençlere yönelik olduğunu düşünüyor, ancak kiddies tema var. üzerinde elfs ve cüce olan mücadele Mages ve benzeri! Gerçek dünyada herhangi bir anlam ve amaç ile üzgün insanlar için bir oyun canlısı olma. farfaralık üzerinde Benim Sistemi: Cewy's merak macine
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
sen .... Nerdy onu doesnt önemli hava kim vay dış dünya ve korkuyorsun değil reality.i yaşamak olarak değil de sınıf benim öz bir sanal dünya oynamak da oynatmak insanlar ama turk bilgisayarlar ama i gibi ben de arkadaşlar ile birlikte olacak ve iyi bir zaman istediğin ev mücadele orks ve elfs vegetating beraberseniz değil
|
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|
|
|
|||
|
|||
|
Daha fazla bilgi almak için gereken gerçek olsa muhtemelen yaklaşık yüzde 70-80 vay oyuncu var.
"eğer bu` büyük olasılıkla aşağı Zaten muhtemelen var okulda bullied "s birine bir başvuru yapmadan are |
|
|
|||
|
|||
|
Alıntı:
|