менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > PC & консоль Gaming

Register

Найгірших грі ви коли-небудь чули про

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 грудня 2007, 13:17
Член групи

Default Найгірших грі ви коли-небудь чули про

Їм цікаво, що гра / с гіршим, на вашу думку.

Як я вже сказав гра / S

Таким чином, ви можете ввести одну гру ви не любите. Але якщо ви отримали кілька ігор, які ви не любите. Потім можна дати імена кількох ігор.

Маю 3 гри.

Runescape, два світи, World Of Warcraft.

Їм взагалі не фанат MMORPG. Є, безумовно, більш MMORPG, але я думаю, що ці 3 найгірші. Їм не впевнений, що два світи кваліфікується як MMORPG. Але в одиночній грі це RPG. І ви можете грати в неї на Xbox Live в розрахованому на багато. Тому я називаю це MMORPG.

Тепер ваша черга.
Old 19 грудня 2007, 04:01
Донор групи

Я чув про одного деякий час назад.

Вона була заснована близько кривавий сантехнік для плакали вголос.

Він був італійським і все про гру був він стрибає на гриби!

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 19 грудня 2007, 05:25
Забороненої угруповання

Alien Shooter!
Old 19 грудня 2007, 05:49
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
Я чув про одного деякий час назад.

Вона була заснована близько кривавий сантехнік для плакали вголос.

Він був італійським і все про гру був він стрибає на гриби!

Hahaha

коли ви говорите, він хотів, що його так вірно

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 19 грудня 2007, 12:51
Донор групи

Wow квести і всі Crappy фантазія ельфи ігор!! Мої друзі грають в ці ігри одержима тому, коли я будь-коли в їхньому домі я видалити його LOL.
Я думаю, що такі ігри, як Wow і квести спрямовані на підлітків, але тим дітлахам. Ельфи і мініатюрний, хто бореться магів і так далі! є ігри для сумних людей без почуття реального світу і не збираюся стати товариським.
Rant Over

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 19 грудня 2007, 13:01
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав cew27 View Post
Wow квести і всі Crappy фантазія ельфи ігор!! Мої друзі грають в ці ігри одержима тому, коли я будь-коли в їхньому домі я видалити його LOL.
Я думаю, що такі ігри, як Wow і квести спрямовані на підлітків, але тим дітлахам. Ельфи і мініатюрний, хто бореться магів і так далі! є ігри для сумних людей без почуття реального світу і не збираюся стати товариським.
Rant Over
That `S, оскільки єдиним способом дітям стати товариською днів nowherer діятиме жорсткий і дурний, як дим пити приймати наркотики etc.And Що ви робите на комп'ютері, те, що форум` S Kinder Nerdy.
Old 19 грудня 2007, 13:06
Донор групи

вона doesn't погода питання ви Nerdy .... люди, які грають Wow бояться зовнішнього світу і вважав за краще б грати у віртуальний світ, ніж жити в reality.i б не класова себе зі мною як Geek але мені подобаються комп'ютери, але мені подобається гуляти з друзями та весело Не сидіть вдома животів боротьбу орки і ельфи
Old 19 грудня 2007, 13:29
Донор групи

Цитата:
вона doesn't погода питання ви Nerdy .... люди, які грають Wow бояться зовнішнього світу і вважав за краще б грати у віртуальний світ, ніж жити в reality.i б не класова себе зі мною як Geek але мені подобаються комп'ютери, але мені подобається гуляти з друзями та весело Не сидіть вдома животів боротьбу орки і ельфи
Я люблю грати Runescape I `M не боїться спілкування або виходити на вулицю, я просто не хочу, щоб пити, курити і т.д., щоб friends.Not всіх, хто грає WoW або Runescape боїться socialzing і т.д., і якщо вони її `S, швидше за все, до того, що вони, ймовірно, отримав знущання в школі, і отримав поклав alot.i означає, що ви говорили, що всі, хто грав` S Runescape або вау боїться зовнішнього світу приблизно така ж як хтось казав, що ми Re `всі технарі, і ботаніки і повинні отримати все більше і отримати життя, тому що ми знаходимося на комп'ютері forum.you необхідно зупинити disscriminating людей.
Old 19 грудня 2007, 13:32
Донор групи

своєї істинної, хоча, ймовірно, близько 70-80 відсотків Wow гравці дійсно необхідно отримати більше.
"Якщо вони IT` S, швидше за все, до того, що вони, ймовірно, отримав знущання в школі "ти робиш посилання на кого-то
Old 19 грудня 2007, 13:38
Донор групи

Цитата:
своєї істинної, хоча, ймовірно, близько 70-80 відсотків Wow гравці дійсно необхідно отримати більше.
"Якщо вони IT` S, швидше за все, до того, що вони, ймовірно, отримав знущання в школі "ти робиш посилання на кого-то
Дух.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Що гірше ПК ви коли-небудь, що належить? redden137 Генеральний обладнання чат 20 13 березня 2009 14:41
Найгірших речей сповільнити роботу системи, на вашу думку? SophieCella General Software чат 18 15 червня 2008 04:59
Worst "популярних" частина програмного забезпечення на вашому комп'ютері? Gazmondo General Software чат 3 25 березня 2008 15:38
Я не можу Логін ... (Гірша проблема Ever) Hexzar Операційні системи Windows 1 10 січня 2008 14:04
X-Men The Game swordude PC & консоль Gaming 1 21 жовтня 2006 10:08
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.