![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Їм цікаво, що гра / с гіршим, на вашу думку. Як я вже сказав гра / S Таким чином, ви можете ввести одну гру ви не любите. Але якщо ви отримали кілька ігор, які ви не любите. Потім можна дати імена кількох ігор. Маю 3 гри. Runescape, два світи, World Of Warcraft. Їм взагалі не фанат MMORPG. Є, безумовно, більш MMORPG, але я думаю, що ці 3 найгірші. Їм не впевнений, що два світи кваліфікується як MMORPG. Але в одиночній грі це RPG. І ви можете грати в неї на Xbox Live в розрахованому на багато. Тому я називаю це MMORPG. Тепер ваша черга. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я чув про одного деякий час назад. Вона була заснована близько кривавий сантехнік для плакали вголос. Він був італійським і все про гру був він стрибає на гриби!
|
| |||
| |||
| Alien Shooter! |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
![]() коли ви говорите, він хотів, що його так вірно Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wow квести і всі Crappy фантазія ельфи ігор!! Мої друзі грають в ці ігри одержима тому, коли я будь-коли в їхньому домі я видалити його LOL.
Я думаю, що такі ігри, як Wow і квести спрямовані на підлітків, але тим дітлахам. Ельфи і мініатюрний, хто бореться магів і так далі! є ігри для сумних людей без почуття реального світу і не збираюся стати товариським. Rant Over Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| вона doesn't погода питання ви Nerdy .... люди, які грають Wow бояться зовнішнього світу і вважав за краще б грати у віртуальний світ, ніж жити в reality.i б не класова себе зі мною як Geek але мені подобаються комп'ютери, але мені подобається гуляти з друзями та весело Не сидіть вдома животів боротьбу орки і ельфи |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| своєї істинної, хоча, ймовірно, близько 70-80 відсотків Wow гравці дійсно необхідно отримати більше. "Якщо вони IT` S, швидше за все, до того, що вони, ймовірно, отримав знущання в школі "ти робиш посилання на кого-то |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Що гірше ПК ви коли-небудь, що належить? | redden137 | Генеральний обладнання чат | 20 | 13 березня 2009 14:41 |
| Найгірших речей сповільнити роботу системи, на вашу думку? | SophieCella | General Software чат | 18 | 15 червня 2008 04:59 |
| Worst "популярних" частина програмного забезпечення на вашому комп'ютері? | Gazmondo | General Software чат | 3 | 25 березня 2008 15:38 |
| Я не можу Логін ... (Гірша проблема Ever) | Hexzar | Операційні системи Windows | 1 | 10 січня 2008 14:04 |
| X-Men The Game | swordude | PC & консоль Gaming | 1 | 21 жовтня 2006 10:08 |
| Різьба Інструменти | |
| |