![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОК този аргумент ще спре сега ... уау е панталоните приключвам
| |||
| |||
| ОК благодаря *** всичко, което имам да кажа е, че се споразумеят уау е панталоните и аз току-що 1K сурова лобита на runescape: D rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Момчета ......
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| здрасти
най-лошата игра Айв някога играч е FIFA 64 на N64 или брониран драгун на PC, имат три момчета всички свири / ползващи runscape възраст 16, 18, 20 те играят, когато те искат, но всички имат активен социален живот и заета Предполагам му чак до отделния човек, Моята система: redden137
|
|
| |||
| |||
| Е, уау / runescape играчи Знам DONT социализират. Те не са приятели, все пак. Но те са доста еднакви. Да бъдеш на компютър форум doesn't означава вашия nerdy. Имам няколко хоби години. И някои от тях не е nerdy. Моето хоби са Computing, рисунка, Играя футбол (Наречете го спорт като цяло, тъй като и аз се махна да отиде squashing и fitnessing), socializing (Можете да го наричат излизат много) Gaming, действащ. Така Im член на местния театър клас. Имам зает живот ![]() Проблемът е, най-runescape уау играчите да играят само тези жалки игри. И нямат никакви други хоби години. И те играят предимно от 3pm до 12PM и само да излезем, когато те наистина трябва. Освен това имам някои други игри, аз не обичам. Но най-вече за mmorpg игри. Освен това му глупаво да кажа, вие трябва да се пуши и да пие алкохол, за да започнете socializing. Направих и двете, но Ive винаги socialized и просто започна becose Исках да опитам пушене и пиене. Спрях цигарите преди 3 месеца и аз го направих в продължение на една година. Аз много пиян и да направя, все още се пие, но с измерване. Цитат:
.......... МАРИО! ![]() МАРИО или не, аз съм съгласен, тъй като МАРИО. Но наистина не ми е fave игра все пак. |
|
| |||
| |||
| Харесва ми идеята за mmo RPG игри, но защо арго те въвеждат някои прилични такива с всички lapanese фантазия или фантазия като цяло !!!!! .... забвение wasn't че лошо и нито е басня |
|
| |||
| |||
| <--- много се радва на най-RPG (на mmo или не) и за мен тези "елф, kidie фентъзи игри" са по-забавно, защото те въвеждат преживяване е невъзможно да отида в "реалния свят" BTW басня и забрава са тези "Фантастика видове" ^ _ ^ но тези, които аз не харесвам, са Spacecowboy (така unfun) и онези "проучи / пъзел" игри (МИСТ разцепен, и т.н.) те роди ме начин бързо. , както и "СИМ на" тип игри, напълно безполезна IMHO. |
|
| |||
| |||
| не те arent басня и забрава не са orcs и sheamons и тъжен 14 години на възраст, без приятели свири до неделя нагоре |
|
| |||
| |||
| Аз играя WOW (или бих, ако на компютъра ми ще се държи (трябваше да закупи Vista Home Premium днес coz моя COMP има корумпирани или липсващи файла и аз не Win XP диск LOL)), аз не съм дете, аз имам социален живот. Но Уважавам това MMORPG isn't за всеки (ако всеки харесва същите неща, той щеше да скучно) Мразя футболни игри, но много от ЗОП като тях. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Също така, моля дайте причина, защо си мислите, че играта е трогателно. Мога да се гарантира, че няма да може да излезе с легитимна причина isn't нещо друго освен лични предпочитания. / P |