menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

Nejhorší hra, kterou jste slyšeli o

Reply

Thread Nástroje
Old 19.prosince 2007, 13:42
Dárce Skupina

Default Nejhorší hra, kterou jste slyšeli o

ok tento argument se zastaví hned ... wow je kalhoty konce vypnutí

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 19.prosince 2007, 13:46
Dárce Skupina

ok děkuji *** vše co mám říct, je Souhlasím wow je kalhoty a jsem 1k surového lobby o Runescape: D rofl
Old 19.prosince 2007, 16:11
Dárce Skupina

Kluci ......

-Kanoakavirus

Můj systém: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Základní deska:
Asus P5K Premium
Paměť RAM:
2GB vládce 8500
Grafické karty (s):
BFG 8800GT
Zvuková karta:
Xfi Extremegamer
Pevný disk (y):
3.35TB ext skladování. 2TB int skladování
Optická mechanika (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chlazení:
AC7
Síť / Internet:
Monitor (s):
245b, 931B (Samsung)
Operační systém (y):
Vista 32P
Old 26.prosince 2007, 10:31
Dárce Skupina

nazdar
Nejhorší hra IVE někdy hrál se fifa 64 na n64 nebo Panzer dragoun na PC,
mají tři kluky hrát všechny / požívajícími runscape stáří 16, 18, 20, kterou hrají, když chtějí, ale všechny jsou aktivní a zaneprázdněný sociální život
uhodnout jeho dolů na jednotlivce,

Můj systém: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Základní deska:
asus a8n SLI Deluxe
Paměť RAM:
2GB Corsair xms PC3200 platium
Grafické karty (s):
8800gts o / c
Zvuková karta:
Creative SoundBlaster 4
Pevný disk (y):
1x 80 gb 2x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
1x sony dvd ram disk 1xphillips dv
Case / PSU:
700w moduler PSU
Chlazení:
vzduchu
Síť / Internet:
Monitor (s):
22in širokoúhlý
Operační systém (y):
XP Pro
Old 26.prosince 2007, 16:12
Člen Skupina

No, páni / Runescape přehrávače vím dont socializovat. Ty mají přátele ačkoli. Ale oni jsou docela stejné.

Být na počítači fórum doesnt znamenat vaše hloupý. Mám to více hobby. A některé z nich není hloupý. Moje hobby jsou počítače, kreslení, hraní fotbalu (výzva je sport obecně, protože jsem také dostal ven jít squashing a fitnessing), ve společnosti (můžete volat to chodí hodně) Gaming, herectví. Takže Im členkou místní divadelní skupiny.

Dostal jsem zaneprázdněný život

Problém je, většina hráčů Runescape wow udělat pouze ty ubohé hrát hry. A nemají žádné jiné hobby to. Tedy hlavně hrát od 3pm do 12PM a teprve jít ven, když to skutečně měl.

Kromě toho mám nějaké jiné hry mi nelíbí. Ale hlavně mmorpg hry.

Kromě své hloupé říct, že máš kouřit a pít alkohol na start ve společnosti. Udělal jsem obojí, ale Ive vždycky socialized a právě začal becose jsem chtěl zkusit kouření a pití. Přestal jsem kouřit 3 měsíce a udělal jsem to za dobu delší než jeden rok. Jsem opilá hodně a já stále pít, ale s měřením.

Citace:
Slyšel jsem, že asi jednu chvíli lety.

Bylo založeno kolem krvavé instalatér k vzteku.

Byl italské a všechny hra byla asi bylo mu skákání na houby!
Nech mě hádat ............................ MARIO!
MARIO nebo ne, já nesouhlasím, protože mám rád MARIO. Ale jeho opravdu není můj fave hra ačkoli.
Old 26.prosince 2007, 16:17
Dárce Skupina

Líbí se mi koncept MMO RPG hry, ale proč převýšení, které přinášejí některé slušné se ty všechny lapanese fantasy nebo fantasy obecně !!!!! .... zapomnění wasn't že byl špatný a ani bajka
Old 26 leden 2008, 13:39
Člen Skupina

<--- docela těší nejvíce to RPG (MMO, nebo ne) a na mě ty "elf, kidie fantasy hry" je mnohem zábavnější, protože přinášejí zkušenosti nemožné získat v "reálném světě"

btw bajka a zapomnění jsou "fantasy typy" ^ _ ^

ale i ty, nelíbí se Spacecowboy (so unfun) a ty "prozkoumat / puzzle" hry (myst, rozštěpený, atd.), které porodila mi způsob, jak rychle. stejně jako "SIM na" typ hry, IMHO úplně k ničemu.
Old 26 leden 2008, 15:22
Dárce Skupina

ne, že arent
bajka a zapomnění neměl Orcs a sheamons a smutné 14 let s přáteli hrát až do neděle
Old 28 leden 2008, 13:17
Člen Skupina

Hraju WOW (nebo i pokud by můj počítač bude chovat (musel jsem koupit Vista Home Premium dnes coz můj comp má poškozený nebo chybějící soubor a nemám Win XP disk lol)), já nejsem dítě, jsem společenského života.

Ale jde, že MMORPG isnt pro každého (pokud všichni líbily stejné věci, že bych být nuda) nesnáším fotbal hry, ale mnoho PPL líbí.
Old 1.února 2008, 10:24
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal ARMIGO View Post
No, páni / Runescape přehrávače vím dont socializovat. Ty mají přátele ačkoli. Ale oni jsou docela stejné.

Problém je, většina hráčů Runescape wow udělat pouze ty ubohé hrát hry. A nemají žádné jiné hobby to. Tedy hlavně hrát od 3pm do 12PM a teprve jít ven, když to skutečně měl.
Ty by měly dostat opravdu ponětí. Jste jedním z lidí, kteří nikdy nezažily WoW, tak tedy jen skoky do rozjetého vlaku rčení je hra "Patetická" a křivě obvinil WoW hráči nemají žádné jiné koníčky.

Rovněž uveďte důvod, proč si myslíte, že hra je k pláči. Nemůžu zaručit, že nebudete moci přijít s legitimní důvod, aby isnt něco jiného, než osobní preference.

/ P
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Co je nejhorší Pc jste někdy Unpasteurised? redden137 Obecné Hardware Chat 20 13. Březen 2009 14:41
Nejhorší věci zpomalit váš systém podle vašeho názoru? SophieCella Obecné Software Chat 18 15 června 2008 04:59
Nejhorší "populární" software ve vašem počítači? Gazmondo Obecné Software Chat 3 25. března 2008 15:38
I Can't Přihlásit ... Nejhorší Problém () Nikdy Hexzar Operační systémy Windows 1 10. ledna 2008 14:04
X-Men The Game swordude PC a herní konzole 1 21. října 2006 10:08
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.