![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok tento argument se zastaví hned ... wow je kalhoty konce vypnutí
| |||
| |||
| ok děkuji *** vše co mám říct, je Souhlasím wow je kalhoty a jsem 1k surového lobby o Runescape: D rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kluci ......
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nazdar
Nejhorší hra IVE někdy hrál se fifa 64 na n64 nebo Panzer dragoun na PC, mají tři kluky hrát všechny / požívajícími runscape stáří 16, 18, 20, kterou hrají, když chtějí, ale všechny jsou aktivní a zaneprázdněný sociální život uhodnout jeho dolů na jednotlivce, Můj systém: redden137
|
|
| |||
| |||
| No, páni / Runescape přehrávače vím dont socializovat. Ty mají přátele ačkoli. Ale oni jsou docela stejné. Být na počítači fórum doesnt znamenat vaše hloupý. Mám to více hobby. A některé z nich není hloupý. Moje hobby jsou počítače, kreslení, hraní fotbalu (výzva je sport obecně, protože jsem také dostal ven jít squashing a fitnessing), ve společnosti (můžete volat to chodí hodně) Gaming, herectví. Takže Im členkou místní divadelní skupiny. Dostal jsem zaneprázdněný život ![]() Problém je, většina hráčů Runescape wow udělat pouze ty ubohé hrát hry. A nemají žádné jiné hobby to. Tedy hlavně hrát od 3pm do 12PM a teprve jít ven, když to skutečně měl. Kromě toho mám nějaké jiné hry mi nelíbí. Ale hlavně mmorpg hry. Kromě své hloupé říct, že máš kouřit a pít alkohol na start ve společnosti. Udělal jsem obojí, ale Ive vždycky socialized a právě začal becose jsem chtěl zkusit kouření a pití. Přestal jsem kouřit 3 měsíce a udělal jsem to za dobu delší než jeden rok. Jsem opilá hodně a já stále pít, ale s měřením. Citace:
.......... MARIO! ![]() MARIO nebo ne, já nesouhlasím, protože mám rád MARIO. Ale jeho opravdu není můj fave hra ačkoli. |
|
| |||
| |||
| Líbí se mi koncept MMO RPG hry, ale proč převýšení, které přinášejí některé slušné se ty všechny lapanese fantasy nebo fantasy obecně !!!!! .... zapomnění wasn't že byl špatný a ani bajka |
|
| |||
| |||
| <--- docela těší nejvíce to RPG (MMO, nebo ne) a na mě ty "elf, kidie fantasy hry" je mnohem zábavnější, protože přinášejí zkušenosti nemožné získat v "reálném světě" btw bajka a zapomnění jsou "fantasy typy" ^ _ ^ ale i ty, nelíbí se Spacecowboy (so unfun) a ty "prozkoumat / puzzle" hry (myst, rozštěpený, atd.), které porodila mi způsob, jak rychle. stejně jako "SIM na" typ hry, IMHO úplně k ničemu. |
|
| |||
| |||
| ne, že arent bajka a zapomnění neměl Orcs a sheamons a smutné 14 let s přáteli hrát až do neděle |
|
| |||
| |||
| Hraju WOW (nebo i pokud by můj počítač bude chovat (musel jsem koupit Vista Home Premium dnes coz můj comp má poškozený nebo chybějící soubor a nemám Win XP disk lol)), já nejsem dítě, jsem společenského života. Ale jde, že MMORPG isnt pro každého (pokud všichni líbily stejné věci, že bych být nuda) nesnáším fotbal hry, ale mnoho PPL líbí. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Rovněž uveďte důvod, proč si myslíte, že hra je k pláči. Nemůžu zaručit, že nebudete moci přijít s legitimní důvod, aby isnt něco jiného, než osobní preference. / P |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Co je nejhorší Pc jste někdy Unpasteurised? | redden137 | Obecné Hardware Chat | 20 | 13. Březen 2009 14:41 |
| Nejhorší věci zpomalit váš systém podle vašeho názoru? | SophieCella | Obecné Software Chat | 18 | 15 června 2008 04:59 |
| Nejhorší "populární" software ve vašem počítači? | Gazmondo | Obecné Software Chat | 3 | 25. března 2008 15:38 |
| I Can't Přihlásit ... Nejhorší Problém () Nikdy | Hexzar | Operační systémy Windows | 1 | 10. ledna 2008 14:04 |
| X-Men The Game | swordude | PC a herní konzole | 1 | 21. října 2006 10:08 |
| Thread Nástroje | |
| |