μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

Το χειρότερο παιχνίδι που έχετε ποτέ ακούσει

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 13:42
Ομάδα Δωρητών

ok το επιχείρημα αυτό θα σταματήσει τώρα ... wow είναι παντελόνι τέλος off

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 13:46
Ομάδα Δωρητών

ok *** ευχαριστήσω όλους έχω να πω είναι συμφωνώ wow είναι παντελόνι και μόλις πήρε 1k ακατέργαστης λόμπι στις runescape: D ROFL
Old 19 Δεκεμβρίου 2007, 16:11
Ομάδα Δωρητών

Παιδιά ......

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Old 26 Δεκεμβρίου 2007, 10:31
Ομάδα Δωρητών

γεια
χειρότερο παιχνίδι που παίζουν ποτέ IVE είναι FIFA 64 για το N64 ή τεθωρακισμένος δραγόνος για PC,
έχουν τρία αγόρια όλα παίζουν / απολαμβάνοντας runscape ηλικίες 16, 18, 20 που παίζουν όταν θέλουν, αλλά όλα έχουν ενεργό κοινωνική ζωή και απασχολημένος
τα κάτω για να μαντέψουν το άτομο,

Το σύστημά μου: redden137

Processor (s):
AMD Opteron 165 o / c
Motherboard:
asus a8n SLI Deluxe
Μνήμες:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Κάρτα γραφικών (ες):
8800gts O / C
Κάρτα Ήχου:
Creative SoundBlaster 4
Hard Drive (s):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM μονάδα_δίσκου 1xphillips dv
Υπόθεση / PSU:
700w PSU moduler
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
Monitor (ες):
22in widescreen
Operating System (s):
XP Pro
Old 26 Δεκεμβρίου 2007, 16:12
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, το wow / runescape παίκτες γνωρίζω dont κοινωνικοποιήσουν. Έχουν φίλους όμως. Αλλά είναι κάπως το ίδιο.

Όντας σε έναν υπολογιστή φόρουμ doesn't σημαίνει nerdy σας. Έχω πολλούς χόμπι του. Και κάποια από αυτά δεν είναι nerdy. Το χόμπι του είναι υπολογιστών, σχέδιο, Παίζοντας ποδόσφαιρο (Call it αθλητικών εν γένει, καθώς επίσης να βγει να πάει squashing και fitnessing), κοινωνικές (Μπορείτε να καλέσετε γίνεται μια παρτίδα) Gaming, αποφασίζοντας. Έτσι Im ένα μέλος μιας τοπικής θέατρο της κατηγορίας.

Έχω μια έντονη ζωή

Το πρόβλημα είναι, οι περισσότεροι παίκτες runescape wow κάνουμε μόνο εκείνα αξιολύπητη παίζουν παιχνίδια. Και δεν έχουν κανένα άλλο χόμπι του. Και κυρίως από 3PM παίξει μέχρι 12PM και βγαίνουν μόνο όταν πραγματικά πρέπει.

Εκτός από αυτό, έχω και εγώ κάποια άλλα παιχνίδια που μου αρέσει. Αλλά κυρίως τα MMORPG παιχνίδια.

Επιπλέον το ανόητο να πούμε ότι έχεις να καπνίζουν και να αρχίσουν να πίνουν αλκοόλ κοινωνικές. Το έκανα και τα δύο, αλλά πάντα IVe socialized και μόλις αρχίσει becose θα ήθελα να προσπαθήσω καπνίσματος και του ποτού. Σταμάτησα το κάπνισμα πριν από 3 μήνες και το έκανα για πάνω από ένα χρόνο. I μεθυσμένος πολλά να κάνω ακόμη και ποτό, αλλά με τη μέτρηση.

Απόσπασμα:
Άκουσα το ένα πριν από λίγο καιρό.

Ήταν γύρω από μια αιματηρή υδραυλικός για κλάμα φωναχτά.

Ήταν όλα τα ιταλικά και το παιχνίδι ήταν περίπου ήταν αυτός άλματα για τα μανιτάρια!
Άσε με να μαντέψω ............................ MARIO!
MARIO ή μη, διαφωνώ διότι μου αρέσει MARIO. Όμως η πραγματικότητα δεν μου fave παιχνίδι όμως.
Old 26 Δεκεμβρίου 2007, 16:17
Ομάδα Δωρητών

Μου αρέσει η ιδέα της mmo RPG παιχνίδια, αλλά γιατί επίκλιση που θέτουν ορισμένες αξιοπρεπή θέσεων με όλα τα lapanese φαντασία ή φαντασίωση στο γενικό !!!!! .... λήθη wasn't ότι δεν ήταν κακό και μύθος
Old 26 Ιανουαρίου 2008, 13:39
Μέλος Ομάδα

<--- αρκετά απολαμβάνει πλέον της RPG (mmo ή μη) και να μου τα "elf, kidie παιχνίδια φαντασίας" είναι πιο διασκεδαστικό, επειδή θέτουν μια εμπειρία αδύνατον να έρθει σε "πραγματικό κόσμο"

BTW μύθος και η λήθη είναι αυτές "οι τύποι της φαντασίας" ^ _ ^

αλλά αυτά που θ αρέσει είναι Spacecowboy (τόσο unfun) και τα "διερευνήσει / παζλ" παιχνίδια (myst, ποταμός, κλπ) που έφερε με τρόπο γρήγορο. καθώς και το "SIM του" τύπου παιχνίδια, εντελώς άχρηστη IMHO.
Old 26 Ιανουαρίου 2008, 15:22
Ομάδα Δωρητών

δεν θα arent
μύθος και η λήθη δεν έχουν orcs και sheamons θλιβερή και 14 ετών που δεν φίλους παίζοντας μέχρι την Κυριακή μέχρι
Old 28 Ιανουαρίου 2008, 13:17
Μέλος Ομάδα

Παίζω WOW (ή θα ήθελα, εάν ο υπολογιστής μου θα συμπεριφερθούν (είχα να αγοράσουν Vista Home Premium σήμερα coz comp μου έχει μια διεφθαρμένη ή αρχείο που λείπει και δεν έχω κερδίσει xp δίσκο lol)), δεν είμαι παιδί, έχω μια κοινωνική ζωή.

Αλλά σέβομαι ότι MMORPG isn't για όλους (αν όλοι θέλαμε τα ίδια πράγματα που προτίθεστε να είναι βαρετό) Μισώ το ποδόσφαιρο παιχνίδια, αλλά πολλές PPL αρέσουν.
Old 1 Φεβρουαρίου 2008, 10:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας ARMIGO View Post
Λοιπόν, το wow / runescape παίκτες γνωρίζω dont κοινωνικοποιήσουν. Έχουν φίλους όμως. Αλλά είναι κάπως το ίδιο.

Το πρόβλημα είναι, οι περισσότεροι παίκτες runescape wow κάνουμε μόνο εκείνα αξιολύπητη παίζουν παιχνίδια. Και δεν έχουν κανένα άλλο χόμπι του. Και κυρίως από 3PM παίξει μέχρι 12PM και βγαίνουν μόνο όταν πραγματικά πρέπει.
Θα πρέπει πραγματικά να πάρετε μια ιδέα. Είστε ένας από τους ανθρώπους που ποτέ δεν έμπειρους WoW, ναι, συνεπώς, απλώς άλματα για την bandwagon λέει το παιχνίδι είναι "αξιολύπητος" και κατηγορώντας ψευδώς WoW παίκτες του δεν έχουν άλλα χόμπι.

Επίσης, παρακαλούμε να δώσετε έναν λόγο για να εξηγήσουν πώς σου φαίνεται το παιχνίδι είναι αξιολύπητος. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν θα είστε σε θέση να διατυπώσει ένα νόμιμο λόγο ότι isn't κάτι άλλο από την προσωπική προτίμηση.

/ P
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.