manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Najgora igra koju ste ikad čuli za

Reply

Thread Tools
Old 19. prosinca 2007, 13:42
Donatorska Grupa

Default Najgora igra koju ste ikad čuli za

ok ovo argument će prestati sada ... Wow je hlače kraju off

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Old 19. prosinca 2007, 13:46
Donatorska Grupa

ok hvala *** sve što sam dobio je da kažem Slažem vau je hlače i ja pravedan je dobio 1K raw lobija na runescape: D rofl
Old 19. prosinca 2007, 16:11
Donatorska Grupa

Dečki ......

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (i):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Matične ploče:
Asus P5K Premium
RAM memorija:
2GB Dominator 8500
Grafička kartica (e):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Tvrdi disk (i):
3.35TB ext čuvanja. 2TB int skladištenje
Optički pogon (e):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Hlađenje:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Operacijski sustav (e):
Vista 32P
Old 26. prosinca 2007, 10:31
Donatorska Grupa

bok
Najgora igra ikad igrao ive je FIFA 64 na n64 ili Panzer dragon na pc,
sve su tri dječaci igrajući / uľivajući runscape dobi 16, 18, 20 sviraju kad oni žele, ali svi imaju aktivan društveni život i prometnu
pogoditi njegove do pojedinca,

My System: redden137

Procesor (i):
AMD opteron 165 o / c
Matične ploče:
ASUS a8n sli deluxe
RAM memorija:
2GB gusar xms pc3200 platium
Grafička kartica (e):
8800gts o / c
Sound Card:
kreativni soundblaster 4
Tvrdi disk (i):
1x 80 GB 2x 250GB
Optički pogon (e):
1x Sony dvd-ram 1xphillips pogon DV
Case / PSU:
700w PSU moduler
Hlađenje:
zrak
Network / Internet:
Monitor (e):
22in widescreen
Operacijski sustav (e):
XP Pro
Old 26. prosinca 2007, 16:12
Member Group

Pa, vau / runescape player I dont know družiti. Oni imaju prijatelje ipak. Ali oni su kinda isti.

Budući da je na računalu na forumu se znači vaš nerdy. Imam višestruke hobi's. A neki od njih nije nerdy. Moj hobi su računanje, crtanje, igranje nogometa (Call to sportova uopće otkad sam također izaći za squashing i fitnessing), druženje (Možete ga zovu izlazak puno) Gaming, glumu. Pa Im član lokalnog kazalište klase.

Dobio sam zauzet život

Problem je, većina igrača runescape vau učiniti samo one patetičan igrati igre. I ne imati bilo koji drugi hobi's. I oni igraju uglavnom od 3 do 12, a samo izađe kad stvarno treba.

Osim što mi je činiti imati neke druge igrice sam mrziti. Ali uglavnom mmorpg igre.

Nadalje njegova nedotupavan reći imaš pušiti i piti alkohol započeti druženje. Ja sam oba, ali Ive podruštvljene uvijek i samo ga počeli becose htjela sam probati pušenje i pijenje. Zaustavio sam pušiti prije 3 mjeseca i ja sam ga već preko godinu dana. I pijan i dosta mi je činiti i dalje piti, ali sa mjerenja.

Quote:
Čuo sam o jednoj malo prije.

To je bio baziran oko krvničkom lemila za plakanje out glasno.

On je bio talijanski i sve igre je bio oko njega skakanje na gljive!
Let me guess ............................ MARIO!
MARIO ili ne, ja ne slaže jer volim Mario. No, njegova stvarno ne moj fave igra ipak.
Old 26. prosinca 2007, 16:17
Donatorska Grupa

Sviđa mi se koncept mmo RPG igara, ali zašto licemjerje donose neke pristojne one iz svih lapanese fantasy ili fantasy općenito !!!!! .... zaborav da nije loš niti je basna
Old 26 siječanj 2008, 13:39
Member Group

<--- prilično uživa većina RPG-a (mmo ili ne) i da mi one "ELF, fantasy kidie igre su zabavnije, jer one donose iskustvo nemoguće dobiti u" stvarnom svijetu "

btw basna i zaborav su oni "fantasy vrste" ^ _ ^

ali oni su i nenaklonost Spacecowboy (tako unfun) i onih "istražili / puzzle" igrica (myst, iskidan, itd) su me rodila tako brzo. kao i "SIM-a" Vrsta igre, potpuno beskorisno IMHO.
Old 26 siječanj 2008, 15:22
Donatorska Grupa

no oni arent
fabula i zaboravu nije imala orcs i sheamons i 14 godina olds tužna bez prijatelja svira do nedjelja do
Old 28 siječanj 2008, 13:17
Member Group

I play WOW (ili bih ako moj računalo bi ponašati (i morao kupiti Vista Home Premium danas coz moj comp je oštećena ili nedostaje datoteka i ja nemam win xp disk lol)), nisam kozleta, imam društveni život.

Ali ja posstovati MMORPG nije za svakoga (ako svatko iste stvari volio bih da bude dosadno) Mrzim nogomet pobjednik "na psihologiju", ali mnoge ppl sviđaju.
Old 1. veljače 2008, 10:24
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by ARMIGO View Post
Pa, vau / runescape player I dont know družiti. Oni imaju prijatelje ipak. Ali oni su kinda isti.

Problem je, većina igrača runescape vau učiniti samo one patetičan igrati igre. I ne imati bilo koji drugi hobi's. I oni igraju uglavnom od 3 do 12, a samo izađe kad stvarno treba.
Stvarno bi trebao dobiti trag. Vi ste jedan od ljudi koji nikada nije iskusila Wow, pa stoga samo skokovima na bandwagon rekavši igra je "jadan" i lažno optužujući WOW igrača nemajući druge hobije.

Također, molimo dati kao razlog zašto ti misliš da je igra patetičan. Ne mogu jamčiti da neće biti u mogućnosti da dođe do legitiman razlog da nije nešto drugo nego osobnih preferencija.

/ P
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Što je najgore Pc ste ikad u vlasništvu? redden137 General Hardware Chat 20 13. ožujak 2009 14:41
Najgore stvari koje usporavaju vaš sustav u vašem mišljenju? SophieCella Općenito Software Chat 18 15. lipnja 2008 04:59
Najgore "popularno" komad softvera na vašem računalu? Gazmondo Općenito Software Chat 3 25. ožujak 2008 15:38
Ne mogu Login ... (Najgore Problem ikad) Hexzar Windows Operating Systems 1 10 siječanj 2008 14:04
X-Men The Game swordude PC & konzole Igre 1 21. listopad 2006 10:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.