![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ok ovo argument će prestati sada ... Wow je hlače kraju off
| |||
| |||
| ok hvala *** sve što sam dobio je da kažem Slažem vau je hlače i ja pravedan je dobio 1K raw lobija na runescape: D rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dečki ......
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bok
Najgora igra ikad igrao ive je FIFA 64 na n64 ili Panzer dragon na pc, sve su tri dječaci igrajući / uľivajući runscape dobi 16, 18, 20 sviraju kad oni žele, ali svi imaju aktivan društveni život i prometnu pogoditi njegove do pojedinca, My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Pa, vau / runescape player I dont know družiti. Oni imaju prijatelje ipak. Ali oni su kinda isti. Budući da je na računalu na forumu se znači vaš nerdy. Imam višestruke hobi's. A neki od njih nije nerdy. Moj hobi su računanje, crtanje, igranje nogometa (Call to sportova uopće otkad sam također izaći za squashing i fitnessing), druženje (Možete ga zovu izlazak puno) Gaming, glumu. Pa Im član lokalnog kazalište klase. Dobio sam zauzet život ![]() Problem je, većina igrača runescape vau učiniti samo one patetičan igrati igre. I ne imati bilo koji drugi hobi's. I oni igraju uglavnom od 3 do 12, a samo izađe kad stvarno treba. Osim što mi je činiti imati neke druge igrice sam mrziti. Ali uglavnom mmorpg igre. Nadalje njegova nedotupavan reći imaš pušiti i piti alkohol započeti druženje. Ja sam oba, ali Ive podruštvljene uvijek i samo ga počeli becose htjela sam probati pušenje i pijenje. Zaustavio sam pušiti prije 3 mjeseca i ja sam ga već preko godinu dana. I pijan i dosta mi je činiti i dalje piti, ali sa mjerenja. Quote:
.......... MARIO! ![]() MARIO ili ne, ja ne slaže jer volim Mario. No, njegova stvarno ne moj fave igra ipak. |
|
| |||
| |||
| Sviđa mi se koncept mmo RPG igara, ali zašto licemjerje donose neke pristojne one iz svih lapanese fantasy ili fantasy općenito !!!!! .... zaborav da nije loš niti je basna |
|
| |||
| |||
| <--- prilično uživa većina RPG-a (mmo ili ne) i da mi one "ELF, fantasy kidie igre su zabavnije, jer one donose iskustvo nemoguće dobiti u" stvarnom svijetu " btw basna i zaborav su oni "fantasy vrste" ^ _ ^ ali oni su i nenaklonost Spacecowboy (tako unfun) i onih "istražili / puzzle" igrica (myst, iskidan, itd) su me rodila tako brzo. kao i "SIM-a" Vrsta igre, potpuno beskorisno IMHO. |
|
| |||
| |||
| no oni arent fabula i zaboravu nije imala orcs i sheamons i 14 godina olds tužna bez prijatelja svira do nedjelja do |
|
| |||
| |||
| I play WOW (ili bih ako moj računalo bi ponašati (i morao kupiti Vista Home Premium danas coz moj comp je oštećena ili nedostaje datoteka i ja nemam win xp disk lol)), nisam kozleta, imam društveni život. Ali ja posstovati MMORPG nije za svakoga (ako svatko iste stvari volio bih da bude dosadno) Mrzim nogomet pobjednik "na psihologiju", ali mnoge ppl sviđaju. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Također, molimo dati kao razlog zašto ti misliš da je igra patetičan. Ne mogu jamčiti da neće biti u mogućnosti da dođe do legitiman razlog da nije nešto drugo nego osobnih preferencija. / P |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Što je najgore Pc ste ikad u vlasništvu? | redden137 | General Hardware Chat | 20 | 13. ožujak 2009 14:41 |
| Najgore stvari koje usporavaju vaš sustav u vašem mišljenju? | SophieCella | Općenito Software Chat | 18 | 15. lipnja 2008 04:59 |
| Najgore "popularno" komad softvera na vašem računalu? | Gazmondo | Općenito Software Chat | 3 | 25. ožujak 2008 15:38 |
| Ne mogu Login ... (Najgore Problem ikad) | Hexzar | Windows Operating Systems | 1 | 10 siječanj 2008 14:04 |
| X-Men The Game | swordude | PC & konzole Igre | 1 | 21. listopad 2006 10:08 |
| Thread Tools | |
| |