kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

Legrosszabb játék, amit valaha hallottam

Reply

Téma eszközök
Old December 19, 2007, 13:42
Donor Group

Default Legrosszabb játék, amit valaha hallottam

OK ezt az érvet, most meg fog állni ... wow is pants végéig le

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old December 19, 2007, 13:46
Donor Group

OK köszönöm *** All I got to say is egyetértek wow pants van, és én csak kapott 1k nyers lobbik a RuneScape: D rofl
Old December 19, 2007, 16:11
Donor Group

Srácok ......

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Processzor (ok):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Alaplap:
Asus P5K Premium
RAM memória:
2GB Dominator 8500
Grafikus kártya (k):
BFG 8800GT
Hangkártya:
Xfi Extremegamer
Merevlemez (ek):
3.35TB ext tárolására. 2TB tárolási int
Optikai meghajtó (k):
LG GGC H20L
Case / tápegység:
Enermax 720w
Hűtés:
AC7
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
245B, 931B (Samsung)
Operációs rendszer (ek):
Vista 32P
Old December 26, 2007, 10:31
Donor Group

szia
legrosszabb játék ive valaha is játszottam a FIFA 64 az n64 vagy Panzer dragonyos a pc,
Három fiú minden lejátszás / élvező runscape korosztály 16, 18, 20 ők maguk, ha akarnak, hanem minden olyan aktív és elfoglalt társadalmi életének
Találja meg, hogy az egyén

My System: redden137

Processzor (ok):
AMD Opteron 165 O / C
Alaplap:
ASUS a8n SLI Deluxe
RAM memória:
2GB Corsair xms pc3200 platium
Grafikus kártya (k):
8800gts O / C
Hangkártya:
Creative SoundBlaster 4
Merevlemez (ek):
1x 80 GB 2x 250GB
Optikai meghajtó (k):
1x Sony DVD-RAM meghajtó 1xphillips dv
Case / tápegység:
700W moduler psu
Hűtés:
levegő
Hálózat / Internet:
Monitor (ok):
22in widescreen
Operációs rendszer (ek):
XP Pro
Old December 26, 2007, 16:12
Csoport tagja

Nos, a wow / RuneScape játékosok tudom dont szocializálódnak. Mégis vannak barátaim is. De annyira ugyanaz.

Mivel a számítógépen fórum doesnt értem el nerdy. Nekem van több hobby's. És néhányan nem nerdy. Hobbim van a számítástechnika, rajz, játék foci (Nevezzük sport általában, mert én is kap arra, hogy squashing és fitnessing), a társasági (Hívhat akkor megy ki a tételt) Játékok keretében. Tehát Im tagja a helyi színházi osztályban.

Van egy mozgalmas élet

A problémát az jelenti, a legtöbb RuneScape wow játékosok nem csak játszani ezeket a szánalmas játékot. És nincs más hobbija is. És főleg játszani a 3-ig 12, és csak menni, ha tényleg kell.

Eltekintve attól, hogy van néhány egyéb játékok I ellenszenv. De főleg az MMORPG játékok.

Ráadásul a buta, hogy mondd azt, hogy a füst és alkoholt fogyasztani, hogy a társasági. Én is, de Ive mindig socialized és csak elkezdtem becose akartam próbálni dohányzás és az ivás. Abbahagytam a dohányzást 3 hónappal ezelőtt, és én voltam a több mint egy éve. Én sokat ittam, és én még inni, de a mérés.

Idézet:
Hallottam az egyik egy kicsit korábban.

Azt épül véres vízvezeték a sír hangosan.

Ő volt az olasz és a játék volt, volt neki a gomba jumping!
Hadd találjam ki ............................ MARIO!
MARIO, akár nem, én nem ért mert mint MARIO. De igazából nem az én FAVE játék volt.
Old December 26, 2007, 16:17
Donor Group

Nekem tetszik a koncepció MMO RPG-játékok, de miért vidám, amelyet néhány tisztességes közül az összes vagy a lapanese fantasy fantasy általában !!!!! .... feledésbe wasn't hogy rossz és nem volt mese
Old Január 26, 2008, 13:39
Csoport tagja

<--- nagyon élvezi a legtöbb RPG's (MMO vagy sem), és nekem azok a "manó, kidie fantasy játékok" nagyobb fun, mert az a tapasztalat, hogy lehetetlen, hogy a "valós világ"

btw mese és feledésbe azok a "fantasy típusú" ^ _ ^

de én is idegenkedik az Spacecowboy (so unfun), és azokat "vizsgálja / puzzle" játékokat (Myst, repesztett, stb) a bore nekem módon gyors. valamint a "SIM's" típusú játékok, teljesen használhatatlan IMHO.
Old Január 26, 2008, 15:22
Donor Group

nem ők arent
mese és a feledés nem orkok és sheamons és szomorú 14 éves korban a barátok nem játszott, míg vasárnap a
Old Január 28, 2008, 13:17
Csoport tagja

I play WOW (vagy azt, ha a számítógép nem viselkednek (volna vásárolni Vista Home Premium coz én ma már kötelező a sérült vagy hiányzó fájl, és nincs Win XP disk lol)), nem vagyok egy gyerek, nekem van a társadalmi életben.

De a tekintetben, hogy az MMORPG isnt mindenkinek (ha mindenki szereti ugyanazt a dolgot, hogy unalmas lenne) I hate labdarúgó játékokat, de több mint ppl őket.
Old Február 1, 2008, 10:24
Új tag Csoport

Idézet:
Originally Posted by ARMIGO View Post
Nos, a wow / RuneScape játékosok tudom dont szocializálódnak. Mégis vannak barátaim is. De annyira ugyanaz.

A problémát az jelenti, a legtöbb RuneScape wow játékosok nem csak játszani ezeket a szánalmas játékot. És nincs más hobbija is. És főleg játszani a 3-ig 12, és csak menni, ha tényleg kell.
Tényleg kell egy nyom. Ön egyike azoknak, akik még soha nem tapasztalt WoW, így tehát most ugrik a bandwagon mondván a játék a "Szánalmas" és hamisan vádolta WoW játékosok, amelyeknek nincs más hobbija.

Emellett, kérjük, indokolja, hogy miért gondolom, hogy a játék szánalmas. Tudom garantálni, hogy nem fogja tudni, hogy készítsen egy isnt oka, hogy valami más, mint a személyes beállításokat.

/ P
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Mi a legrosszabb Pc Have You Ever Owned? redden137 Általános fémáru Chat 20 13. március 2009 14:41
A legrosszabb dolog, hogy lassítják a rendszert az Ön véleménye? SophieCella General Chat szoftver 18 15. június 2008 04:59
A legrosszabb "népszerű" szoftver a számítógépen? Gazmondo General Chat szoftver 3 25. március 2008 15:38
I Can't Belépés ... (Legrosszabb Probléma Ever) Hexzar A Windows operációs rendszerek 1 10. január 2008 14:04
X-Men The Game swordude PC és konzol játékok 1 21. október 2006 10:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.