![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OK ezt az érvet, most meg fog állni ... wow is pants végéig le
| |||
| |||
| OK köszönöm *** All I got to say is egyetértek wow pants van, és én csak kapott 1k nyers lobbik a RuneScape: D rofl |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Srácok ......
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| szia
legrosszabb játék ive valaha is játszottam a FIFA 64 az n64 vagy Panzer dragonyos a pc, Három fiú minden lejátszás / élvező runscape korosztály 16, 18, 20 ők maguk, ha akarnak, hanem minden olyan aktív és elfoglalt társadalmi életének Találja meg, hogy az egyén My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| Nos, a wow / RuneScape játékosok tudom dont szocializálódnak. Mégis vannak barátaim is. De annyira ugyanaz. Mivel a számítógépen fórum doesnt értem el nerdy. Nekem van több hobby's. És néhányan nem nerdy. Hobbim van a számítástechnika, rajz, játék foci (Nevezzük sport általában, mert én is kap arra, hogy squashing és fitnessing), a társasági (Hívhat akkor megy ki a tételt) Játékok keretében. Tehát Im tagja a helyi színházi osztályban. Van egy mozgalmas élet ![]() A problémát az jelenti, a legtöbb RuneScape wow játékosok nem csak játszani ezeket a szánalmas játékot. És nincs más hobbija is. És főleg játszani a 3-ig 12, és csak menni, ha tényleg kell. Eltekintve attól, hogy van néhány egyéb játékok I ellenszenv. De főleg az MMORPG játékok. Ráadásul a buta, hogy mondd azt, hogy a füst és alkoholt fogyasztani, hogy a társasági. Én is, de Ive mindig socialized és csak elkezdtem becose akartam próbálni dohányzás és az ivás. Abbahagytam a dohányzást 3 hónappal ezelőtt, és én voltam a több mint egy éve. Én sokat ittam, és én még inni, de a mérés. Idézet:
.......... MARIO! ![]() MARIO, akár nem, én nem ért mert mint MARIO. De igazából nem az én FAVE játék volt. |
|
| |||
| |||
| Nekem tetszik a koncepció MMO RPG-játékok, de miért vidám, amelyet néhány tisztességes közül az összes vagy a lapanese fantasy fantasy általában !!!!! .... feledésbe wasn't hogy rossz és nem volt mese |
|
| |||
| |||
| <--- nagyon élvezi a legtöbb RPG's (MMO vagy sem), és nekem azok a "manó, kidie fantasy játékok" nagyobb fun, mert az a tapasztalat, hogy lehetetlen, hogy a "valós világ" btw mese és feledésbe azok a "fantasy típusú" ^ _ ^ de én is idegenkedik az Spacecowboy (so unfun), és azokat "vizsgálja / puzzle" játékokat (Myst, repesztett, stb) a bore nekem módon gyors. valamint a "SIM's" típusú játékok, teljesen használhatatlan IMHO. |
|
| |||
| |||
| nem ők arent mese és a feledés nem orkok és sheamons és szomorú 14 éves korban a barátok nem játszott, míg vasárnap a |
|
| |||
| |||
| I play WOW (vagy azt, ha a számítógép nem viselkednek (volna vásárolni Vista Home Premium coz én ma már kötelező a sérült vagy hiányzó fájl, és nincs Win XP disk lol)), nem vagyok egy gyerek, nekem van a társadalmi életben. De a tekintetben, hogy az MMORPG isnt mindenkinek (ha mindenki szereti ugyanazt a dolgot, hogy unalmas lenne) I hate labdarúgó játékokat, de több mint ppl őket. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Emellett, kérjük, indokolja, hogy miért gondolom, hogy a játék szánalmas. Tudom garantálni, hogy nem fogja tudni, hogy készítsen egy isnt oka, hogy valami más, mint a személyes beállításokat. / P |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Mi a legrosszabb Pc Have You Ever Owned? | redden137 | Általános fémáru Chat | 20 | 13. március 2009 14:41 |
| A legrosszabb dolog, hogy lassítják a rendszert az Ön véleménye? | SophieCella | General Chat szoftver | 18 | 15. június 2008 04:59 |
| A legrosszabb "népszerű" szoftver a számítógépen? | Gazmondo | General Chat szoftver | 3 | 25. március 2008 15:38 |
| I Can't Belépés ... (Legrosszabb Probléma Ever) | Hexzar | A Windows operációs rendszerek | 1 | 10. január 2008 14:04 |
| X-Men The Game | swordude | PC és konzol játékok | 1 | 21. október 2006 10:08 |
| Téma eszközök | |
| |